Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vismara állvány eladó
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Vismara állvány eladó
Sziasztok!
Előkerült nagytakarítás során egy ugyan ilyen állvány, ami bátyámé volt. Sosem használt, dobozban várja az új gazdáját. Az ára változatlan: 12.000 Ft.
Esztergomban megtekinthető, igény esetén postázás megoldhat
Biztos Ti is kerültetek olyan helyzetbe, hogy a csúf és a randa cd állványok, tartók sokasága között nem találtátok azt meg, ami a dizájnban illeszkedik a lakásba, irodába, zeneszobába. Ez a Vismara állvány nem ilyen. Nekem is van egy. Pontosabban a korábbit én vettem meg. Kb. 160-165 cm magas sötét fém tartó rúdon forgatható plexi lapok vannak amelyekre a cd-k elhelyezhetőek. Alul kerek tartó része van. 85 db. cd fér el rá. Viszonylag kis helyet foglal el. Minimalista jellege miatt mindenhol esztétikus. Nagyon megörültem, amikor megláttam ezt az újabb példányt. Sajnos a számolgatásom alapján úgy tűnik nekem nem tudna helyet felszabadítani. Meg kellene tartanom mellettük a kevésbé esztétikus állványomat. Ami nem rendet, hanem káoszt okozna. Vegyétek, vigyétek nem fogtok csalódni!
"Holdra bámulj, vakablak."
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Vismara állvány eladó
Sziasztok!
Előkerült nagytakarítás során egy ugyan ilyen állvány, ami bátyámé volt. Sosem használt, dobozban várja az új gazdáját. Az ára változatlan: 12.000 Ft.
Esztergomban megtekinthető, igény esetén postázás megoldhat
"Holdra bámulj, vakablak."
Vismara állvány eladó
Üdv!
Így érdekel. Írj és egyeztessünk.
Köszönettel: tatárlaki
...kizárólag macikkal :readytoeat:
Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, 5xIMG STA 2000D, 2xTulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
Vismara állvány eladó
Esetleg szállításban tudok segíteni. Így érdekel valakit?
Üdv!
Így érdekel. Írj és egyeztessünk.
Köszönettel: tatárlaki
Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, 5xIMG STA 2000D, 2xTulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1153
Vismara állvány eladó
hihetetlen,hogy senkinek sem kell,pedig nem látni ilyet minden lakásban,elég ritka darab!
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Vismara állvány eladó
Gyönyörű állványt valakinek? Értelmes csere érdekelhet.
Szia Viszy!
1; Mi érdekelne cserébe kp-n kívül?
2; Mennyi CD lemez pakolható bele?
3; Szállítása hogyan lehetséges? (Össze van szerelve, mint a képen?)
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S