Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oltvári László High End Cd-Dvd demagnetizáló
- zapco1269
- Törzsvendég

- Értékelés: 47
- Kapcsolat:
25eFt
Sony 65A90J, Samsung Q990F,Focal Electra 1027BE, 2X Rel Meridian 551, Meridian 506,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router
- zapco1269
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Sony 65A90J, Samsung Q990F,Focal Electra 1027BE, 2X Rel Meridian 551, Meridian 506,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router
- zapco1269
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Kábelekhez is jó lehet. Én már rengeteg felmágneseződött rézkábellel találkoztam, ezekhez mindig odaragadnak a felmágneseződött CD-k....
:-)
- zapco1269
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Köszönöm minden fórum társnak a támogató szavakat, mivel én egy barátomnak segítek az eladásban a kérdésekre ő tudja a választ.
Ezért adtam meg az elérhetőségét.
Aki komolyan gondolja, kérem keresse meg Zsolt barátomat a megadott telefonszámon.
- zapco1269
- Törzsvendég

- Kapcsolat:
Köszönöm minden fórum társnak a támogató szavakat, mivel én egy barátomnak segítek az eladásban a kérdésekre ő tudja a választ.
Ezért adtam meg az elérhetőségét.
Aki komolyan gondolja, kérem keresse meg Zsolt barátomat a megadott telefonszámon.
- Vikunya
- Fórumlakó

- Értékelés: 366
Csodát tényleg nem tesz, de soha rosszabbat ennyiért. A cd szétesett hangképét minden értelemben - a jó analóg hangkép irányában - javítja.
Nem egy A-B teszt (enélkül- majd kezelve) mutatja ki igazán a hatását, hanem a zene hallgatási kedv nő meg, mert könnyebben hallgatható a muzsika, kevésbé fárasztó.
(Azért a centizők is élvezhetik, mert lazábbak a hangindítások, s jobban leválik a hangfalról a zene.)
Na akkor elmondom én hogyan képzelem:
Ráteszem a lemágnesezendő tárgyat. Bekapcsolom a készüléket. Megnyomom a lemágnesezés gombot. Kb 10-15 perc múlva újra használható. Kb eltaláltam ?
Igen jól gondolod. Pont így kell használni. Én a Furutech félét használom, ott a LED kialszik a folyamat elvégzése után automatikusan.
Én is kételkedtem benne, de egy itthoni teszt meg tudott győzni. Csoda nem lesz, de a pozitív hatása egyértelmű.
Nem vitaindindítóként,(csak is az előző kommentek alapján) pl.Shakti kő hatását is nehéz megmagyarázni. (meg sok minden mást)
Javaslok a szkeptikusoknak egy próbát, ha van meggyőző hatása akkor hajrá, ha nem hallani különbséget a használata után akkor el kell felejteni.
Ráteszem a lemágnesezendő tárgyat. Bekapcsolom a készüléket. Megnyomom a lemágnesezés gombot. Kb 10-15 perc múlva újra használható. Kb eltaláltam ?
Kb. rendben van, de inkább 10-15 másodperc.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1328
Használatáról tudnál írni valamit? Köszi.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1328
Eladó egy OLTVÁRI LÁSZLÓ CD-DVD Demagnetizáló.
Budapest.
06204979992
Ár:30eFt
Használatáról tudnál írni valamit? Köszi.
- tannoy j303
- V.I.P.

- Értékelés: 146
Teljesen hibás a demagnetizáló elnevezés, mindössze nem tudtak jobbat kitalálni, mégse lehet cd birizgálónak hívni
Amikor "kezelik" a cd-t, akkor egyből utána "válámi van" hatás, ami viszonylag rövid idő (mire lejátssza az összes számot) után megszűnik, de van olyan manuális módszer, amivel közömbösíteni lehet azt a kis hatását is pár másodperc alatt.
Kísérletezni jó játék, de komoly (kinek mi a komoly??) pénzt adni érte nem érdemes. Ennél többet ér az olajjal töltött 2dl-es unikumos üveg (next nem jó!).
Pedig demagnetizál, vagy mit Mikor volt nálam furutech demag, kipróbáltam kisebb csavarokkal ,amiket a csavarhúzó simán megfogott, pár indítás a készülékkel és a csavar meg a felmágneseződött csavarhúzó is elfelejtette a mágnesességet.A cd lemeznél ,lehet hogy a gyors lemez pörgéstől visszaáll a lemez felére is akár a felmagneseződés, vagy az akármi amit elvon a lemezből . A NEMDEMAGNETIZÁLÓ az egy másik topikban van ))
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5352
Teljesen hibás a demagnetizáló elnevezés, mindössze nem tudtak jobbat kitalálni, mégse lehet cd birizgálónak hívni
Amikor "kezelik" a cd-t, akkor egyből utána "válámi van" hatás, ami viszonylag rövid idő (mire lejátssza az összes számot) után megszűnik, de van olyan manuális módszer, amivel közömbösíteni lehet azt a kis hatását is pár másodperc alatt.
Kísérletezni jó játék, de komoly (kinek mi a komoly??) pénzt adni érte nem érdemes. Ennél többet ér az olajjal töltött 2dl-es unikumos üveg (next nem jó!).
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6699
De hova tűnt Demon Hill?
Mármint Damon Hill?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
...de hova tűnt az eladó..?
De hova tűnt Demon Hill?
Felesleges ezt magyarázni, működik és kész,
van aki használja, van aki magyarázza.
A mágneses domének magukba szippantották. Még ez a jó kis demagnetizáló sem tudta megvédeni
StormAudio ISP Elite 32ch + Dirac Art/Cavern, Christie HD6K-M/ ProjectionDesign Avielo Helios F82, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, 5xIMG STA 2000D, 4xPronomic XA-1400, HTPC, DIY 9.8.6, Adamantium Audio
http://hu.wikipedia.org/wiki/Elektrosztatika
Mi a mágnesesség?
A kettő teljesen független egymástól. Az elektrosztatikus töltés elektromosan töltött állapotot jelent.
A mágnesesség az anyag mágneses doménjeinek egyirányú állását jelenti.
(Ha jól emlékszem általános iskola 7.-8. osztály..)
A PC-s CD-romok és sok kommersz CD lejátszó lemezleszorítása is egy mágnes tárcsával történik.
Egyébként a Földnek (mármint a bolygó) is van mágneses mezeje, mivel a lemez forog ebben a mezőben, ezért nem tud kialakulni egyirányú vektorral jellemezhető mágneses térerő.
A CD felirat betűijeiben lévő festékben a fémet demagnetizálja !!
Azt a cipőpaszta
- rx8
- V.I.P.

- Értékelés: 157
- Kapcsolat:
Nekem is van egy.Sokkal jobb, mint bármelyik gyári és elsőre meg lehet hallani a hatását.
Forrás: SMSL PL 200, Philips AK 601,Dual 1229,Townshend Elite Rock II+Excalibur, Empire 4000D/III,Goldbug Medusa ala Malfox, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.Streamer:Naim Unitiqute2
A készülék működik mint ahogy mások is írták.
Én ráraktam egy bemágnesezett csavarhúzót és az megszüntette a csavar vonzásást... akkor ez most mit tett ---
feltöltést megszüntette
vagy a lemágnesezett? Fogalom zavarom van:-)
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Az elektrosztatikus feltöltődésnek semmi köze nincs a mágnesességhez!
Cserélnék DVD visszatekerőre..elcserélnéd?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Elektrosztatika
Mi a mágnesesség?
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Eladó egy OLTVÁRI LÁSZLÓ CD-DVD Demagnetizáló.
Budapest.
06204979992
Ár:30eFt
Nekem is ugyanez van, nagyon megéri a beruházás, Furutech demagnetizálót cseréltem le erre.
Amiért a műanyag vonalzó is feltöltődik.
Az elektrosztatikus feltöltődésnek semmi köze nincs a mágnesességhez!
Cserélnék DVD visszatekerőre..elcserélnéd?