A hangszedő elkelt, nagyon jó helyre került,
aminek nagyon örülök.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Note IQ3 MM hangszedő
Re: Audio Note IQ3 MM hangszedő
jég ___
Audio Note IQ3 MM hangszedő
Eladásra kínálom Audio Note IQ3 hangszedőmet.
Első tulajdonosa vagyok, hivatalos magyarországi forgalmazótól vásároltam 2019-ben.
Keveset futott, szép állapotú.
Minden tartozéka eredeti,számlája rendelkezésre áll.
Nemrég Malfox Analogue Mészáros János átvizsgálta, 800-1000 óra van még benne.
Részletek az AI összefoglalóból:
Az Audio Note IQ3 mozgómágneses (MM) hangszedő kiskereskedelmi ára jelenleg 1350 € (kb. 540 000 - 550 000 Ft) körül mozog az európai piacon.
Árinformációk és változatok
Cseretű (Stylus): Az IQ3-hoz való gyári cseretű ára önmagában körülbelül 520 €.
Használt piaci ár: Kiváló állapotú használt példányok kb. 700 € (kb. 280 000 Ft) körüli áron találhatók meg hifi piactereken.
Mit kapsz ezért az árért?
Az IQ3 az Audio Note MM-sorozatának csúcsmodellje, amely számos technológiát örökölt a gyártó jóval drágább mozgótekercses (MC) típusaiból:
Titán tűszár: Az olcsóbb modellek alumínium szára helyett itt titánt használnak a nagyobb merevség érdekében.
AN Type 2 gyémánt: Ugyanaz a csiszolás, mint a legendás IO I mozgótekercses hangszedőnél.
Budapest 6. kerület, csomagküldés OK.
230.000.- HUF
Első tulajdonosa vagyok, hivatalos magyarországi forgalmazótól vásároltam 2019-ben.
Keveset futott, szép állapotú.
Minden tartozéka eredeti,számlája rendelkezésre áll.
Nemrég Malfox Analogue Mészáros János átvizsgálta, 800-1000 óra van még benne.
Részletek az AI összefoglalóból:
Az Audio Note IQ3 mozgómágneses (MM) hangszedő kiskereskedelmi ára jelenleg 1350 € (kb. 540 000 - 550 000 Ft) körül mozog az európai piacon.
Árinformációk és változatok
Cseretű (Stylus): Az IQ3-hoz való gyári cseretű ára önmagában körülbelül 520 €.
Használt piaci ár: Kiváló állapotú használt példányok kb. 700 € (kb. 280 000 Ft) körüli áron találhatók meg hifi piactereken.
Mit kapsz ezért az árért?
Az IQ3 az Audio Note MM-sorozatának csúcsmodellje, amely számos technológiát örökölt a gyártó jóval drágább mozgótekercses (MC) típusaiból:
Titán tűszár: Az olcsóbb modellek alumínium szára helyett itt titánt használnak a nagyobb merevség érdekében.
AN Type 2 gyémánt: Ugyanaz a csiszolás, mint a legendás IO I mozgótekercses hangszedőnél.
Budapest 6. kerület, csomagküldés OK.
230.000.- HUF