Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AC Infinity Aircom T10 erősítő hűtő ventillátor

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
kokosmith
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Re: AC Infinity Aircom T10 erősítő hűtő ventillátor

Hozzászólás Szerző: kokosmith »

Sziasztok! A hűtő ventillátor elkelt, zárom a hírdetést. Köszi AVX!
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+

kokosmith
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

AC Infinity Aircom T10 erősítő hűtő ventillátor

Hozzászólás Szerző: kokosmith »

Sziasztok! Eladó tökéletes műszaki és esztétikai állapotban lévő AC Infinity Aircom T10 típusú erősítő hűtő ventillátor. Extrém csendes és hatékony. Alul 3 ventillátor szívja el az erősítő melegét és fújja ki előre, így azoknak ajánlott, akiknek az erősítő felett nincs sok hely, és így előre akarják kifújatni a meleg levegőt.

Gyárilag UK csatival kaptam a magyar rendelés ellenére, a bolt által csomagolt adapterrel adom én is tovább. Az eredeti doboza is megvan, így abban akár postázni is tudom a vevő terhére, előre utalás után.

Átvehető Sződligeten, illetve Budapest 13. kerületben munkanapokon.

Érdeklődni privát üzenetben.

Ár: 45.000 Ft

Képek:
IMG_1814.jpeg
IMG_1815.jpeg
IMG_1816.jpeg
IMG_1817.jpeg
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”