Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AC Infinity Aircom T10 erősítő hűtő ventillátor
- kokosmith
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Re: AC Infinity Aircom T10 erősítő hűtő ventillátor
Sziasztok! A hűtő ventillátor elkelt, zárom a hírdetést. Köszi AVX!
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+
- kokosmith
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
AC Infinity Aircom T10 erősítő hűtő ventillátor
Sziasztok! Eladó tökéletes műszaki és esztétikai állapotban lévő AC Infinity Aircom T10 típusú erősítő hűtő ventillátor. Extrém csendes és hatékony. Alul 3 ventillátor szívja el az erősítő melegét és fújja ki előre, így azoknak ajánlott, akiknek az erősítő felett nincs sok hely, és így előre akarják kifújatni a meleg levegőt.
Gyárilag UK csatival kaptam a magyar rendelés ellenére, a bolt által csomagolt adapterrel adom én is tovább. Az eredeti doboza is megvan, így abban akár postázni is tudom a vevő terhére, előre utalás után.
Átvehető Sződligeten, illetve Budapest 13. kerületben munkanapokon.
Érdeklődni privát üzenetben.
Ár: 45.000 Ft
Képek:
Gyárilag UK csatival kaptam a magyar rendelés ellenére, a bolt által csomagolt adapterrel adom én is tovább. Az eredeti doboza is megvan, így abban akár postázni is tudom a vevő terhére, előre utalás után.
Átvehető Sződligeten, illetve Budapest 13. kerületben munkanapokon.
Érdeklődni privát üzenetben.
Ár: 45.000 Ft
Képek:
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+