Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lab12 Gordian többfunkciós áramelosztó/kondicionáló

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
NTamas2
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Re: Lab12 Gordian többfunkciós áramelosztó/kondicionáló

Hozzászólás Szerző: NTamas2 »

Elkelt. köszi

NTamas2
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Egyenlőre jegelve :) Köszi

NTamas2
Nincs visszaút
Nincs visszaút

fel :)

NTamas2
Nincs visszaút
Nincs visszaút

370.000.- Ft

NTamas2
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Üdv !

A Vondita a DAC-omhoz megy :) . Ehhez egy SUPRA csatlakozós tápkábelt tudok adni. Készen vettem, de nem tudok róla többet. Szerintem korrekt áron került meghirdetésre :) , A tápkábellel nem annyira alkuképes. Képet csatolok a kábelről.
Csatolmányok
1737144345617.jpg
1737144345604.jpg
1737144345593.jpg

Soli1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Soli1 »

Üdvözletem!
Érdekelne a készülék? Mennyire fix az ár?
Milyen tápkábel van hozzá? Ha jól látom vondita kábelt használ?
Üdv,
Sándor

NTamas2
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lab12 Gordian többfunkciós áramelosztó/kondicionáló

Sziasztok.

Eladó egy LAB12 Gordian többfunkciós áramelosztó/kondicionáló.

Gondolom nem kell bemutatni senkinek, de ha véletlen nem ismernéd akkor itt olvasható róla vélemény :

Pl:

"A LAB12 Gordian olyan funkciók gazdag tárházával érkezik, amelyeket más ismert márkák az autók árával vetekedő összegért értékesítenének és reklámoznának. Nagy örömömre szolgál, hogy olyan termékekről írhatok, mint a Gordian, ahol a teljesítmény, a technikai megvalósítás és az ár tökéletes összhangban van.
A LAB12 Gordian bizonyította, hogy ott nyújtja a legnagyobb hatást, ahol a legfontosabb: a zenében! Az apró, de észrevehető képessége, hogy javítja a teljesítményt és közelebb hozza a hallgatót a zene epicentrumához, objektív bizonyíték arra, hogy az elektromosság és az energia alapvető fontosságú minden high-end audio rendszer számára.
Amire képes, és ahogyan képes befolyásolni a high-end audio rendszert, boldogan tüntetem ki a Mono & Stereo Best Buy Award díjjal.."

"Őszintén szólva, nem sok mindent lehet mondani erről a készülékről azon kívül, hogy jelentősen csökkenti a vonalon lévő „zajt”, és tisztább hangzással lehetővé teszi, hogy több részletet hallj a zenében, és jobban érzékeld, mi történik a felvételeken. Lehetne hosszan beszélni a rengeteg zenéről, amit hallgattam vele, de a Gordian hatása a rendszerben folyamatosan pozitív és következetes volt, ezért nem látom értelmét, hogy ezt részletezzem.

Körülbelül három hónapja használom a készüléket a rendszeremben, és az első hónapban időnként eltávolítottam néhány napra, hogy lássam, mi történik. Mindig ugyanarra jutottam: hiányzott a jelenléte. Alapvetően a Gordian egy olyan eszköz, amit egyszer beállítasz, és el is felejtheted, hogy ott van. Persze játszhatsz a beállításokkal – biztos vagyok benne, hogy sokan ezt fogják tenni –, de ha egyszer bekapcsolod az automata módot, és hagyod, hogy tegye a dolgát, boldog leszel.

Kezdetben élveztem, hogy láthattam az áramellátás analitikáját (különösen az energiafogyasztást, amikor bekapcsoltam az eszközöket), és egy ideig játszottam is ezekkel a funkciókkal. Biztos vagyok benne, hogy ez egy hasznos eszköz lesz azok számára, akiket érdekelnek ezek a részletek. Az utóbbi két hónapban viszont a Gordian egyszerűen csak ott volt a helyén, csendben tette a dolgát, amit tesz, és én teljes szívvel ajánlom."

Első tulaja vagyok . Napi használatban van, minden funkciója tökéletesen működik. Feljebblépés miatt válok meg tőle.

Hibátlan esztétikai és műszaki állapotban van, minden tartozéka, doboza megvan.
Saját csomagolásban, így postázható is, saját felelősségre, illetve költségre.

Debrecenben kipróbálható.

Ár:380000.- tápkábellel együtt

Telefonszám : 20-kilenc342912
gordian lab12_5.jpg
gordian lab12_4.jpg
gordian lab12_3.jpg
gordian lab12_0.jpg
gordian back.jpg
gordian back.jpg (60.17 KiB) Megtekintve 1064 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”