Igen sajnos elnéztem és Vikunya írt előbb privátban, így ő az első, ám először véletlenül neked írtam (tied olvastam először, nem érkezési sorrend szerint).
Sajnálom, ha esetleg ő visszalép vagy nem megfelelőek számára a kondíciók, a tied a blocker!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiolab DC blocker Furutech iec
-
SzonyiB
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 16
Re: Audiolab DC blocker Furutech iec
Szia,
Jött tőled valami üzenet, de azt írja, hogy törölve lett.
Ha eladó még, beszéljünk
Üdv
Balázs
20-4248954
Jött tőled valami üzenet, de azt írja, hogy törölve lett.
Ha eladó még, beszéljünk
Üdv
Balázs
20-4248954
-
corThis
- Nincs visszaút

- Értékelés: 20
Re: Audiolab DC blocker Furutech iec
hátmittomén, legyen 15e
itt porosodik szerencsétlen, de ez alatt papírnehezéknek is megteszi ...bár tény, annak jó randa
itt porosodik szerencsétlen, de ez alatt papírnehezéknek is megteszi ...bár tény, annak jó randa
-
corThis
- Nincs visszaút

- Értékelés: 20
Audiolab DC blocker Furutech iec
Eladó egy Audiolab DC blocker.
A kimeneten a gyári, eredetileg elég esetlen IEC female aljzat ki lett cserélve egy Fururtech NCF IEC male aljzatra.(képeken látható); lévén normális audio-kábel egyszerűen nincs iec male dugóval/aljzattal.
Viszont így használatát csak saját felelőségre ajánlom és némi elővigyázatosságot igényel, mivel a kimeneti IEC male ág "csupaszon" és feszültség alatt van(ezért is az otromba festés a dobozon), szóval az ide dugott szabvány iec female kábelt mindenképpen biztosan rögzítsük.
Foxpost ok vagy Szegeden személyesen.
Ára: 22e
oldalcsavarok jó kis kínai acél-elnyalódós imbuszok voltak, így kénytelen voltam így kiszedni
A kimeneten a gyári, eredetileg elég esetlen IEC female aljzat ki lett cserélve egy Fururtech NCF IEC male aljzatra.(képeken látható); lévén normális audio-kábel egyszerűen nincs iec male dugóval/aljzattal.
Viszont így használatát csak saját felelőségre ajánlom és némi elővigyázatosságot igényel, mivel a kimeneti IEC male ág "csupaszon" és feszültség alatt van(ezért is az otromba festés a dobozon), szóval az ide dugott szabvány iec female kábelt mindenképpen biztosan rögzítsük.
Foxpost ok vagy Szegeden személyesen.
Ára: 22e
oldalcsavarok jó kis kínai acél-elnyalódós imbuszok voltak, így kénytelen voltam így kiszedni