A Marantz, Heed táv gazdára talált, a Philips marad a cd-hez, a Sal meg tartaléknak, így zárom.
Köszönöm!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Távirányítók eladóak, Marantz, Philips Multi, URC 1., Heed
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Re: Távirányítók eladóak, Marantz, Philips Multi, URC 1., Heed
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
A Heed is befagyott!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
A Marantz RC 63 CD táv elkelt!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6204
Szia Doky, az RC63-at kérem postával, a részleteket pontosítsuk priviben.
Köszi és üdv!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Távirányítók eladóak, Marantz, Philips Multi, URC 1., Heed
Eladóak a szekrény mélyéről előkerült, tökéletesen működő távirányítók.
Marantz RC-63 CD távirányító nagyon szép állapotban.
Legjobb tudomásom szerint szinte minden Philips alapú cd készülékkel kompatibilis.
Ára 6e ft. Philips SRU 5060 Univerzális táv, tökéletes működéssel de 1-2 makula látszik rajta.
Link: https://www.philips.hu/c-p/SRU5060_87/6-az-1-ben
Ára 5e ft. URC 1 mindenes táv, gyári csomagolásában, tanítható és programozható.
Ára 3e ft. Heed távirányító (nagy), nagyon keveset használt (akkor is fóliázva volt), fólia rajta.
Philips alapú cd készülékek alap funkciójit kezeli (én próbáltam több Philips, Marantz készüléknél).
Ára 10e ft. Személyesen Dusnokon lehet átvenni őket, egyébb esetben MPL-el tudom küldeni a vevő felelősségére, költségére.
Érdeklődni lehetőleg privátban vagy mailben.
Köszönöm!
Marantz RC-63 CD távirányító nagyon szép állapotban.
Legjobb tudomásom szerint szinte minden Philips alapú cd készülékkel kompatibilis.
Ára 6e ft. Philips SRU 5060 Univerzális táv, tökéletes működéssel de 1-2 makula látszik rajta.
Link: https://www.philips.hu/c-p/SRU5060_87/6-az-1-ben
Ára 5e ft. URC 1 mindenes táv, gyári csomagolásában, tanítható és programozható.
Ára 3e ft. Heed távirányító (nagy), nagyon keveset használt (akkor is fóliázva volt), fólia rajta.
Philips alapú cd készülékek alap funkciójit kezeli (én próbáltam több Philips, Marantz készüléknél).
Ára 10e ft. Személyesen Dusnokon lehet átvenni őket, egyébb esetben MPL-el tudom küldeni a vevő felelősségére, költségére.
Érdeklődni lehetőleg privátban vagy mailben.
Köszönöm!