Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

iFi Audio iPower Elite 15 V/3,5 A tápegység új állapotban eladó

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
antipityu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

iFi Audio iPower Elite 15 V/3,5 A tápegység új állapotban eladó

Hozzászólás Szerző: antipityu »

Eladó a címben szereplő tápegység ami egy rendszerátalakítás miatt eladott készülék táplálására szolgált és annak a hangján sokat javított, ez is volt a célom vele.
De aztán egy jó lehetőség miatt átalakítottam a rendszerem és a táplált készüléknek mennie kellett.
Az eladott készülék új tulajdonosa nem tartott a tápra igényt ezért megmaradt, így nekem feleslegessé vált, ezért hirdetem.
2022.10.17-i vásárlású és kb. 2,5 hónapot volt használva, akkor is csak a táplált készülék használatakor egyéb esetben pedig áramtalanítva volt. Szóval szinte új állapotúnak mondható.
Magyarországi vásárlást alátámasztó számlája, papírjai, doboza és tartozékai rendelkezésre állnak természetesen.
Képet egyenlőre csak neteset teszek fel (épp munkahelyen adom fel a hirdetést és nem fotóztam le) mert a hibátlan állapotát ez is visszaadja, de kérésre küldök fotót ha szükséges.

Az ár amit a tápegységért kapni szeretnék: 85.000,- Ft
Helyileg Budapest XVIII. kerületben található és bizonyos kerületekbe el is viszem ha igény van rá, de előre utalással vagy utánvéttel postázom is.
Érdeklődni privát üzenetben vagy a húsz négy négy négy nulla öt kilenc kettő számon lehet.
iPower-Elite-fi-600x350.jpg
iPower-Elite-fi-600x350.jpg (34.16 KiB) Megtekintve 237 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”