Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA 6 kimenetes tápelosztó

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
zazie99
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 19

Re: ValhallA 6 kimenetes tápelosztó

Hozzászólás Szerző: zazie99 »

Tisztelt AVX, kedves Fórumtársak!
Az elosztó mai napon új gazdára talált, köszönöm az érdeklődéseiteket és az AVX-nek a lehetőséget.
További minőségi zenehallgatást! :smile29:
Zárom a hirdetést.
Acoustic Solid Classic Wood lemezjátszó, Pro-Ject Phono Box RS, Auralic Aries streamer, Lindemann Musicbook 20 Lindemann Musicbook 55 végfok, Elac BS 263... És a ZENE!!! 

zazie99
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Egyelőre jégre kerül hétfőig, mert egy kedves fórumtárshoz viszem vasárnap egy másik elosztó kíséretében. Utána jelzek, ha még újra aktuális lenne. Köszönöm a türelmet és a sok érdeklődést!
Acoustic Solid Classic Wood lemezjátszó, Pro-Ject Phono Box RS, Auralic Aries streamer, Lindemann Musicbook 20 Lindemann Musicbook 55 végfok, Elac BS 263... És a ZENE!!! 

zazie99
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Igen, ott a két pont!!! Hát nem vagyok egy mérnök... Kösz a javítást. leborulok.gif

A címet hozzáigazítottam. üdv, tonee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2022.09.01., csüt. 18:29-kor.
Ok: kiegészítés

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6315

Re: ValhallA 6 bemenetes tápelosztó

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

zazie99 írta:
2022.09.01., csüt. 11:02
6 bemenetes elosztó,
Illetve kimenetes, szerintem. ;peace;
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

zazie99
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: ValhallA 6 bemenetes tápelosztó

Egy kedves Fórumtárs jogos kérdésére írom még: IEC csatlakozó van az elosztón.

zazie99
Nincs visszaút
Nincs visszaút

ValhallA 6 kimenetes tápelosztó

Eladó a címben szereplő 6 bemenetes elosztó, második tulajdonosa voltam, nálam 5 évig szolgált. Diszkrét, tiszteletet

Az első két bemenete forráskészülékekhez ajánlott, míg a következő négyben bármi, de leginkább nagyobb áramfelvételű komponensek érzik jól magukat. A ValhallA kínálat legjobb dolgai kerültek a dobozba: az első kettő aljzathoz AgPt madzagok, míg az összes többihez színezüst drótok viszik az áramot. Második tulajdonos vagyok.

A passzív (szűrős és nem szűrős) elosztók között egyértelműen jó választás. Én aktív megoldásra váltottam, ezért már nem használom, nincs szükségem rá.

Testes darab, a kábelek nem "döntik le". Tömege kb. 8-10kg körül van, az ára 79.000HUF.

Budapesten található. Postázható is (Foxpost), meg személyes átvétel is működhet.
Csatolmányok
ValHallA elosztó.jpg
ValHallA elosztó.jpg (61.49 KiB) Megtekintve 1271 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”