Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Stein Music Speaker Match plus (Spade)
- Vikunya
- Fórumlakó

- Értékelés: 357
Re: Stein Music Speaker Match plus (Spade)
A fórumszabályzat adásvételi alfórumainak hirdetési témáira érvényes idevonatkozó része:
6.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
6.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni.
Én magam tartom a fenti előíráshoz.
Ettől függetlenül a "komoly érdeklődő" megjegyzésére a válaszom:
1. A vételárat forintban határoztam meg. Csak csökkentettem. A dollárban meghatározott árra csak viszonyításképpen, s amiatt hivatkoztam, mert a tesztcikkben is így szerepelt.Sem a forint (kérészéletű) erősödése, sem a dollár gyengülése nem késztet a forintban megadott ár módosítására.
2. A dollár árfolyamának változására utalással nem árat módosítottam, csak arra utaltam, hogy a forint gyengülése miatt különösen jó vétellé vált a portéka.Ugyanez állt akkor az euró árra is. Mivel nem hiszem, hogy kis hazánkban lenne másnak is, pláne eladó, így külföldről kell azt beszerezni.
Amúgy európai gyártású a termék:
https://www.steinmusicstore.com/collect ... 6409002145
Az árat tudtommal szabadon határozhatom meg, szabadjon buknom is rajta. Marad a 90.000,-Ft, ami a forint gyengülése esetén sem emelkedik.
6.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
6.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni.
Én magam tartom a fenti előíráshoz.
Ettől függetlenül a "komoly érdeklődő" megjegyzésére a válaszom:
1. A vételárat forintban határoztam meg. Csak csökkentettem. A dollárban meghatározott árra csak viszonyításképpen, s amiatt hivatkoztam, mert a tesztcikkben is így szerepelt.Sem a forint (kérészéletű) erősödése, sem a dollár gyengülése nem késztet a forintban megadott ár módosítására.
2. A dollár árfolyamának változására utalással nem árat módosítottam, csak arra utaltam, hogy a forint gyengülése miatt különösen jó vétellé vált a portéka.Ugyanez állt akkor az euró árra is. Mivel nem hiszem, hogy kis hazánkban lenne másnak is, pláne eladó, így külföldről kell azt beszerezni.
Amúgy európai gyártású a termék:
https://www.steinmusicstore.com/collect ... 6409002145
Az árat tudtommal szabadon határozhatom meg, szabadjon buknom is rajta. Marad a 90.000,-Ft, ami a forint gyengülése esetén sem emelkedik.
Szia!
Akkor mennyi az ára mostanság, 200$ ?
Akkor mennyi az ára mostanság, 200$ ?
- Vikunya
- Fórumlakó

Ezt lassan illik frissítenem.
- Vikunya
- Fórumlakó

Az erősítő és a hangfal illesztését elősegítő eszköz. Jobb felbontás és tér.
Ár:90 e Ft (Új ár:750 USD)
Itt mindent leírnak róla.
https://positive-feedback.com/Issue65/stein.htm
Ár:90 e Ft (Új ár:750 USD)
- Vikunya
- Fórumlakó

A dollár erősödédére figyelemmel ez alig több, mint az új ár negyede.
Nem lesz olcsóbb, itt a küszöbön, hogy a zöldhasú 450 Ft lesz, őszre össze is jöhet.
Nem lesz olcsóbb, itt a küszöbön, hogy a zöldhasú 450 Ft lesz, őszre össze is jöhet.
- Vikunya
- Fórumlakó

Árcsökkenés:90e Ft az új ár.
- Vikunya
- Fórumlakó

Stein Music Speaker Match plus (Spade)
Ez amolyan kütyü, abból a jobbféle.
Ár :100e Ft. (Új ár:750 USD)
Eladás oka: A hangfalam olyan masszív, vastag szárú, hogy ezt nem lehet csatlakoztatni.
(Ha meg fél szárral fogatom be, akkor meg a hangfalkábel cinezett vége nem szorítható jól meg. A hangfalkábelem lehetővé teszi a csatlakozók elkerülését, s ezért nem szerelek rá banándugót, mert a legjobb csatlakozó az, ami nincs. Van amikor elkerülhetetlen, de mindegyik borzasztó ártalmas, a masszívabbak különösen azok.)
Foxpost/futár/posta/személyesen. (Benne az árban.) Személyesen Nyúl vagy Győr.
Ár :100e Ft. (Új ár:750 USD)
Eladás oka: A hangfalam olyan masszív, vastag szárú, hogy ezt nem lehet csatlakoztatni.
(Ha meg fél szárral fogatom be, akkor meg a hangfalkábel cinezett vége nem szorítható jól meg. A hangfalkábelem lehetővé teszi a csatlakozók elkerülését, s ezért nem szerelek rá banándugót, mert a legjobb csatlakozó az, ami nincs. Van amikor elkerülhetetlen, de mindegyik borzasztó ártalmas, a masszívabbak különösen azok.)
Foxpost/futár/posta/személyesen. (Benne az árban.) Személyesen Nyúl vagy Győr.
- Csatolmányok
-
- PC230881.JPG (4.13 MiB) Megtekintve 1473 alkalommal
-
- PC230880.JPG (4.04 MiB) Megtekintve 1473 alkalommal
-
- PC230879.JPG (5.65 MiB) Megtekintve 1473 alkalommal