Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AT33PTG II
Re: AT33PTG II
110.000,-FT 
Erről meg is feledkeztem.
Legyen az ára 128.000,-ft ennek a jó hangszedőnek.
Legyen az ára 128.000,-ft ennek a jó hangszedőnek.
145eft
Fel.
újszerű hangszedő (gyakorlatilag alig használt) eladó 
Tisztelt Uram!
Köszönöm elegáns válaszát.Én 55 éves lemezhallgatás alatt sem felejtettem el a megszólítást leveleimben.De ez a számtalan év sem kényszerít szellemtelen vitákra.Felebaráti üdvözlettel: B.Zsolt
Köszönöm elegáns válaszát.Én 55 éves lemezhallgatás alatt sem felejtettem el a megszólítást leveleimben.De ez a számtalan év sem kényszerít szellemtelen vitákra.Felebaráti üdvözlettel: B.Zsolt
Nem sokat használtam, egy héten pár órát mindösszesen, de pontos óraszámot nem tudok mondani.
Nem kötekedés szándékkal írok,de ki az aki órát rak a játszó mellé mérni hogy hány órát fut a hangszedője.30 éve lp -zek de egyszer sem mértem az időt.szerintem az ilyen kérdés felesleges,akkor inkább azt kérdezze meg hogy bevizsgálható-e vagy van-e mellé friss mérési papír ha.különben szerintem egy hangszedöt pár óra után is tönkre lehet tenni.
Tisztelt Hirdető!
Hány órát ment a hangszedő,és milyen állapotban van?Köszönettel:B.Zsolt
Hány órát ment a hangszedő,és milyen állapotban van?Köszönettel:B.Zsolt
AT33PTG II
At33ptg ii eladó, februárig még garanciális.
Doboz, tartozékok, számla.
Ára: 160.000eft
Budapest, XVI.
Doboz, tartozékok, számla.
Ára: 160.000eft
Budapest, XVI.