Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Grace F7 NOS
- Pinkpanther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
Re: Grace F7 NOS
jég
- Pinkpanther
- Nincs visszaút
Ha gondolod....
Oda írtam, bocs szerintem.
Oda írtam, bocs szerintem.
Miért kell úgy kínálni valamit, hogy közben valami mást meg le kell szarozni? Most akkor én mit csináljak a hifis vackommal? Dobjam ki?
- Pinkpanther
- Nincs visszaút
Számom, 0670 ot9öt4911
19.kerületben vagy Budakeszin személyesen átvehető.
19.kerületben vagy Budakeszin személyesen átvehető.
- Pinkpanther
- Nincs visszaút
- Pinkpanther
- Nincs visszaút
Grace F7 NOS
Mivel 4 lemezjátszóból csak egy maradhat, ezért hangszedőre sincs szükségem ennyire.
Amit most kínálok az egy igazi csemege Grace F7 Vintage MM NOS hangszedő 100%os állapotban.
Amit érdemes tudni róla, még a fiatal Ikeda San tervezte az elejétől a végéig. Nem csak a tudat hogy ő keze munkája hanem maga a megszólalása is bizonyítja ezt. Percig nem állítom hogy olcsó rendszeren is kifutja magát,sőt az nagyon magas effektív tömege miatt elég nehéz kiszolgálni, de akkor megmutatja mire is képes.
F-8, F-9 ehhez képest egy hifis vacak, bocs számomra.
Valamelyik gépemen megvannak a pontos specifikációi, de ez most kicsit nehézkes dolog mert már raktárban vannak.
Később a pontos súlyát megtudom mondani.
Az ára állapotát tekintve, 98000,- forint. ebből alku nincs!
Amit most kínálok az egy igazi csemege Grace F7 Vintage MM NOS hangszedő 100%os állapotban.
Amit érdemes tudni róla, még a fiatal Ikeda San tervezte az elejétől a végéig. Nem csak a tudat hogy ő keze munkája hanem maga a megszólalása is bizonyítja ezt. Percig nem állítom hogy olcsó rendszeren is kifutja magát,sőt az nagyon magas effektív tömege miatt elég nehéz kiszolgálni, de akkor megmutatja mire is képes.
F-8, F-9 ehhez képest egy hifis vacak, bocs számomra.
Valamelyik gépemen megvannak a pontos specifikációi, de ez most kicsit nehézkes dolog mert már raktárban vannak.
Később a pontos súlyát megtudom mondani.
Az ára állapotát tekintve, 98000,- forint. ebből alku nincs!