Mindjárt szalad is vele a Róka
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Goldring E2
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2579
Re: Goldring E2
Köszönöm a lehetőséget, elkelt!
- mishow
- V.I.P.

Csere már nem aktuális, az eladás még igen 

- mishow
- V.I.P.

Az ár (amiben a posta benne van) továbbra is marad, de kigondoltam egy csere lehetőséget.
A home office miatt több szobát is felszerelnék streaming kütyüvel.
Kimondottan olyan kellene, amit zenehallgatásra optimalizáltak, NAS kezelésre, filmek hálózati megosztására nem használom.
Most ezt a funkciót Chromecast Audioval és egy iEAST M30-cal oldom meg.
Maradnék is ezen a vonalon, és érdekelne iEast M20 csere "szőrén", M30 csere értékegyezetetéssel.
Chromecast csere akkor mehet 1/1, ha dobozos, újszerű, minden eredeti tartozéka meg van.
Ezeket egyébként meg is veszem, ha cserélni nem szeretnél, de van eladód ezek közül valamelyik.
Jóárasítva M5 is jöhet esetleg ...
Priviben tegyetek ajánlatot, itthon várom ...
PS: Foxpost változatlanul OK, odafelé tudom címre is küldeni, ha nálad nincs a közelben automata!
- mishow
- V.I.P.

Igen, a korábbi érdeklődő is ilyen lejátszóba vitte volna, és jól is járt volna vele. Sajnos a vírushelyzet (illetve annak járulékos következményei) miatt mondott le róla - amit megértettem és elfogadtamLancer-2015 írta: ↑2020.04.06., hétf. 11:14... én is ilyet használok nagy megelégedettséggel. Bátran ajánlom főleg korosabb de minőségi lemezjátszókba!
Annyit tennék még hozzá (amit korábban írtam is), hogy a kissé megviseltebb, régi lemezeket is jobban tolerálja
Én ismerem az eladót, és ismerem - mert ugyan olyat használok - a lemezjátszót is.Lancer-2015 írta: ↑2020.04.06., hétf. 11:14Üdv Mindenkinek!
Nem ismerem az eladót csak a hangszedőt, mert én is ilyet használok nagy megelégedettséggel.
Bátran ajánlom főleg korosabb de minőségi lemezjátszókba!
Az tényleg megkíván, minősége okán, egy "nagyobb" hangszedőt, nálam Nagaoka MP 110-et, Talk Zephyr C 200 álnéven.
De ez egy nagyon jó hangszedő, ezért az árért meg pláne!
És az eladó végtelenül korrekt ember!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Lancer-2015
- Fórumlakó

- Értékelés: 114
Üdv Mindenkinek!
Nem ismerem az eladót csak a hangszedőt, mert én is ilyet használok nagy megelégedettséggel.
- Lancer-2015
- Fórumlakó

- Értékelés: 114
Üdv Mindenkinek!
- mishow
- V.I.P.

HETI 

- mishow
- V.I.P.

Még itt van, a meghirdetése óta zárt fiókban pihen, nem nyúlt hozzá senki.
Érdeklődés esetén kesztyűben-maszkban csomagolom, és Foxposttal küldöm bárhová.
Költsége benne van az árban.
Az ár egyelőre marad 20.000,- Ft, ha valami csere eszembe jut, majd beírom ide.
Jászberényben a kapuban személyesen átadom szívesen.
Érdeklődés esetén kesztyűben-maszkban csomagolom, és Foxposttal küldöm bárhová.
Költsége benne van az árban.
Az ár egyelőre marad 20.000,- Ft, ha valami csere eszembe jut, majd beírom ide.
Jászberényben a kapuban személyesen átadom szívesen.
- mishow
- V.I.P.

Jég feloldva, újra vihető.
Mivel nekem is home office van, így most nem autózom, de Foxpost vagy futár remekül mehet egyelőre.
Ennek költsége benne van az árban.
Marad a 20.000,- Ft kikiáltási ár, bele sem merek gondolni, a 350+ forintos euro árfolyamon mibe fognak ezek kerülni hamarosan
Mivel nekem is home office van, így most nem autózom, de Foxpost vagy futár remekül mehet egyelőre.
Ennek költsége benne van az árban.
Marad a 20.000,- Ft kikiáltási ár, bele sem merek gondolni, a 350+ forintos euro árfolyamon mibe fognak ezek kerülni hamarosan
- mishow
- V.I.P.

Úgy tűnik, határozott jég.
Ha lebonyolítottuk a boltot, zárom!
Ha lebonyolítottuk a boltot, zárom!
- mishow
- V.I.P.

Szia, írjál rám nyugodtan priviben, és szívesen megosztom a tapasztalataimat, minden vásárlási kényszer nélkül!
Annyit mondhatok, hogy nagyon más, mint az AT95, de ennél több már nem ide való!
Keress meg, és ha valóban érdekel, megdumáljuk a többit!
Annyit mondhatok, hogy nagyon más, mint az AT95, de ennél több már nem ide való!
Keress meg, és ha valóban érdekel, megdumáljuk a többit!
Meg tudom érteni ezt a "mindig csak egy kis tuning" dolgot, aminek sosincs vége. 
Én igazából kezdő vagyok, mind a hifi, mind a vinyl terén. Nemrég sikerült beszereznem egy Wega P120-ast (= Sony PS-212). Alapvetően egy AT-VM95E-t tervezek majd a közeljövőben, de felmerült, hogy vajon egy ilyen Goldring E2 mennyi pluszt jelent. Neten elég kevés videó van róla, meg persze nem is jön át a valós hangzása egy youtube videóból.
Másrészt alapvetően nem épp makulátlanok a lemezek, amiket hallgatok. Kisebb karcok, pici hullámosság kb mindegyiken van. És ahogy olvastam, a kúpos tű jobb az ilyen "megviseltebb" lemezekhez, mint az elliptikus, ami ugye a VM95E-n van.
Szóval a lényeg az, hogy kissé tanácstalan vagyok, de egyébként érdekel a hangszedő.
Én igazából kezdő vagyok, mind a hifi, mind a vinyl terén. Nemrég sikerült beszereznem egy Wega P120-ast (= Sony PS-212). Alapvetően egy AT-VM95E-t tervezek majd a közeljövőben, de felmerült, hogy vajon egy ilyen Goldring E2 mennyi pluszt jelent. Neten elég kevés videó van róla, meg persze nem is jön át a valós hangzása egy youtube videóból.
Másrészt alapvetően nem épp makulátlanok a lemezek, amiket hallgatok. Kisebb karcok, pici hullámosság kb mindegyiken van. És ahogy olvastam, a kúpos tű jobb az ilyen "megviseltebb" lemezekhez, mint az elliptikus, ami ugye a VM95E-n van.
Szóval a lényeg az, hogy kissé tanácstalan vagyok, de egyébként érdekel a hangszedő.
Wega P120 + Pioneer PD-6700 + Pioneer CT-447 + Pioneer DV-600AV >> Pioneer A-676 >> Canton Fonum PC40
- mishow
- V.I.P.

Vicces megfogalmazása annak, hogy amikor a rendszer valamelyik elemét upgrade-eled, sajnos hamarosan szembesülsz azzal, hogy a többit is fogod ...
Én az alap Edwards Audio Apprentice helyébe vettem a TT1SE-t, és azt gondoltam, hogy a régi lemezek miatt maradok egy megfizethető kúpos hangszedőnél. Ezért lett az E2, ami remek hangszedő, és a 18-as dinamikus engedékenységével meg a 6,9g tömegével jól illik a Rega (meg szerintem a ProJect) karokba, ráadásul akkor szuper áron szembejött.
DE! Szembesülnöm kellett azzal, hogy a TT1 egyszerűen sokkal jobb az Apprentice-nél és ezt kár lenne nem kihasználni, azaz zsebbe kell nyúlni, tetszik vagy sem.
A megjegyzés tehát valójában azt jelenti, hogy megint győzött az a nyomorult hifi bogár!
Mit értesz az alatt, hogy "nagyobbat kért"?
Wega P120 + Pioneer PD-6700 + Pioneer CT-447 + Pioneer DV-600AV >> Pioneer A-676 >> Canton Fonum PC40
- mishow
- V.I.P.

Volt egy B tervem, de nem jött be, azt meg sajnálnám, hogy csak úgy legyen a fiókban, így kértem újranyitni!
Az ár marad 20.000,-Ft (új ára 34.000,- Ft) a postát állom.
Fox van a közelemben, azzal is mehet.
Helyileg Jászberény, Gyöngyös, Budapest néha Eger útbaesik jövet-menet
Az ár marad 20.000,-Ft (új ára 34.000,- Ft) a postát állom.
Fox van a közelemben, azzal is mehet.
Helyileg Jászberény, Gyöngyös, Budapest néha Eger útbaesik jövet-menet
- mishow
- V.I.P.

Mivel nincs kedvem csak ezért benézegetni a fórumra, inkább zárom.
Majd lesz vele valami ...
Köszi a lehetőséget!
Majd lesz vele valami ...
Köszi a lehetőséget!
- mishow
- V.I.P.

Új infók:
1. Megtaláltam a számláját!
2019.12.04-i StreamAudio vásárlás; mivel a számlán rajta vannak a személyes adataim, így nem fogom ide bemásolni, de a vevőnek természetesen átadom eredetiben;
2. Csereajánlat már nem érdekes, köszönöm;
3. A hétvégén zárom a hirdetést, árcsökkentésben ne spekuláljatok, olcsóbb nem lesz
Azaz marad a fix 20.000,- Ft Black Friday ár!
+ 1 megjegyzés: Igen, a megvétele előtt én is olvastam a teszteket, ahol dícsérik is meg nem is.
Fontos, hogy a tesztek az eredeti, teljes 34.000,- Ft árfekvésű hangszedők versenyében értékelik, ahol túlárazottnak tartják. Ez ízlés dolga, akár igaz is lehet - ha viszont az általam kért 20.000,- Ft ársávban nézzük, ott ennyiért csak ízlésbeli vetélytársa akad.
Árcédula szerint adja magát az AT budget sorozata (különösen az új VM95 széria) de ha valakinek nem jön be a jellegzetesen fényes AT hang, vagy max 15g effektív tömegű hangkarba keres valamit, akkor az lesz a különbség, hogy (a) az AT magasba húz, az elliptikus tű miatt valamivel jobb felbontással, az E2 kevésbé részletező, de kerekebb hang, jobban egyben van, nem húz semmilyen irányba (b) az AT-nek nem lesz basszusa, a Goldring-é pedig szép telt.
Ennyi pénzért más alternatíva nincs, könnyű karokba talán az Ortofon 2M Red vagy valamelyik OM de az mindkettő más (hangzás)világ.
Ezek ismeretében keressetek priviben, UP-olni már nem fogom, ha ennyiért nem kell, kitalálok rá más megoldást
1. Megtaláltam a számláját!
2. Csereajánlat már nem érdekes, köszönöm;
3. A hétvégén zárom a hirdetést, árcsökkentésben ne spekuláljatok, olcsóbb nem lesz
Azaz marad a fix 20.000,- Ft Black Friday ár!
+ 1 megjegyzés: Igen, a megvétele előtt én is olvastam a teszteket, ahol dícsérik is meg nem is.
Fontos, hogy a tesztek az eredeti, teljes 34.000,- Ft árfekvésű hangszedők versenyében értékelik, ahol túlárazottnak tartják. Ez ízlés dolga, akár igaz is lehet - ha viszont az általam kért 20.000,- Ft ársávban nézzük, ott ennyiért csak ízlésbeli vetélytársa akad.
Árcédula szerint adja magát az AT budget sorozata (különösen az új VM95 széria) de ha valakinek nem jön be a jellegzetesen fényes AT hang, vagy max 15g effektív tömegű hangkarba keres valamit, akkor az lesz a különbség, hogy (a) az AT magasba húz, az elliptikus tű miatt valamivel jobb felbontással, az E2 kevésbé részletező, de kerekebb hang, jobban egyben van, nem húz semmilyen irányba (b) az AT-nek nem lesz basszusa, a Goldring-é pedig szép telt.
Ennyi pénzért más alternatíva nincs, könnyű karokba talán az Ortofon 2M Red vagy valamelyik OM de az mindkettő más (hangzás)világ.
Ezek ismeretében keressetek priviben, UP-olni már nem fogom, ha ennyiért nem kell, kitalálok rá más megoldást
- mishow
- V.I.P.

Az első kör lezárult, még vihető.
Csereajánlat: érdekel szép állapotú JBL Control ONE.
Fontos, hogy "nappali kompatibilis" legyen, hibátlan hangszóróperemmel, és hibátlan csatlakozókkal (ez a két betegsége).
Árban a korrekt példányok 20e körül mennek, tehát elsősorban "szőrén" csere érdekel.
Esetleg más, első refis vagy zárt kismonitor ajánlat is jöhet, kb 40eFt deadline-ig.
Priviben lécci ...
Csereajánlat: érdekel szép állapotú JBL Control ONE.
Fontos, hogy "nappali kompatibilis" legyen, hibátlan hangszóróperemmel, és hibátlan csatlakozókkal (ez a két betegsége).
Árban a korrekt példányok 20e körül mennek, tehát elsősorban "szőrén" csere érdekel.
Esetleg más, első refis vagy zárt kismonitor ajánlat is jöhet, kb 40eFt deadline-ig.
Priviben lécci ...
Megvan még?
- mishow
- V.I.P.

Goldring E2
Eladó a címben megjelölt hangszedő.
Új vásárlás, első tulaj vagyok, a Stream Audioban vettem Black Friday áron 2019.11.30-án.
Eladás oka: nagyobb Goldringot kért az Edwards Audio TT1SE / Rega 202 páros
.
Az ára a hivatalos 34.000,- Ft helyett 20.000,- Ft
Semmi baja nincs, csak ennyiért vettem és nem akarok rajta nyerészkedni, legyen másnak is blekfrájdéj
Alig ment, nem járattam be.
Remekül szól, jó bugi faktor, a kúpos tű miatt könnyen beállítható, és jól bírja a régi harcos lemezeket is!
Ebből az árból - sorry - nincs alku, és a posta sem fér bele.
A Róka (Foxfost) elviszi egy ezresért bárhova előreutalás után.
Esetleg a szokásos Jászberény-Gyöngyös-Budapest háromszögben összefutunk és kezedbe nyomom!
Természetesen dobozában, minden tartozékkal adom, a számlát elkevertem valahol, de netes vétel volt, ha ez kérdés
Új vásárlás, első tulaj vagyok, a Stream Audioban vettem Black Friday áron 2019.11.30-án.
Eladás oka: nagyobb Goldringot kért az Edwards Audio TT1SE / Rega 202 páros
Az ára a hivatalos 34.000,- Ft helyett 20.000,- Ft
Semmi baja nincs, csak ennyiért vettem és nem akarok rajta nyerészkedni, legyen másnak is blekfrájdéj
Alig ment, nem járattam be.
Remekül szól, jó bugi faktor, a kúpos tű miatt könnyen beállítható, és jól bírja a régi harcos lemezeket is!
Ebből az árból - sorry - nincs alku, és a posta sem fér bele.
A Róka (Foxfost) elviszi egy ezresért bárhova előreutalás után.
Esetleg a szokásos Jászberény-Gyöngyös-Budapest háromszögben összefutunk és kezedbe nyomom!
Természetesen dobozában, minden tartozékkal adom, a számlát elkevertem valahol, de netes vétel volt, ha ez kérdés