Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega TT PSU + 24V A/C toroid trafó
Re: Rega TT PSU + 24V A/C toroid trafó
Eladás jegelve.
Kedves divixy,
Pü-t küldtem.
Üdv, törppapa
Pü-t küldtem.
Üdv, törppapa
Elnézést kérek! Jóhiszemű voltam, én ezzel az infóval vásároltam annó a fórumon...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6710
Mivel az Ethosz (PJ) jelezte, hogy a trafó nem ő általuk készült, így a címből kiszedtem az "Ethosz"-t.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- pj-
- Törzsvendég

- Értékelés: 725
- Kapcsolat:
Tisztelt Hirdető!
Elnézést kérek, hogy a hirdetésbe beleírok, azonban a hálózati dobozt és transzformátort nem a cégünk készítette.
Máskor ajánlatos lenne, egy gyors kérdés felém, s nagyon szívesen válaszolok minden megkeresésre.
Tisztelettel: Puklics József
Elnézést kérek, hogy a hirdetésbe beleírok, azonban a hálózati dobozt és transzformátort nem a cégünk készítette.
Máskor ajánlatos lenne, egy gyors kérdés felém, s nagyon szívesen válaszolok minden megkeresésre.
Tisztelettel: Puklics József
Re: Rega TT PSU +24V A/C toroid trafó
Csatoltam képeket. 24 volt, AC motoros készülékekhez stimmel. Amennyiben van a P5 -ön a mellékelt képen lévő csatlakozóhoz fogadókészséged, akkor ez jó lesz.
- Csatolmányok
-
- 20190916_125422.jpg (51.89 KiB) Megtekintve 985 alkalommal
-
- 20190916_125410.jpg (525.93 KiB) Megtekintve 985 alkalommal
-
- 20190916_124836.jpg (87.5 KiB) Megtekintve 985 alkalommal
Volna-e róla fénykép?
Jó ez a TT-PSU a Rega P5 lemezjátszóhoz (az Ethosz trafóval együtt)?
Köszönöm.
Üdv,
törppapa
Jó ez a TT-PSU a Rega P5 lemezjátszóhoz (az Ethosz trafóval együtt)?
Köszönöm.
Üdv,
törppapa
Rega TT PSU + 24V A/C toroid trafó
Eladó egy fekete REGA TT PSU
+ 24V A/C toroid transzformátor - fadobozba építve (Ethosz Audio) Ez sokat dob a rendszeren!
45.000 Ft
Képeket lövök később
+ 24V A/C toroid transzformátor - fadobozba építve (Ethosz Audio) Ez sokat dob a rendszeren!
45.000 Ft
Képeket lövök később