Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Supra Cables - MD06EU-Mk II
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Re: Supra Cables - MD06EU-Mk II
Visszaiktattam a szűrőt , de mivelhogy gyári állapotot nem tudtam produkálni és esetlegesen a későbbiek folyamán felmerülhető reklamációk elkerülésének érdekében a szűrőt kiszereltem ismét :-)) Továbbiakban mint sima elosztó funkciónál , de természetesen adom hozzá a szűrő panelt és a táp kábelt is . Ára : 25ezer Ft
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- Shelby
- Törzsvendég

Hali , 2018. 09.10.-től van nálam .
Attila van egy kicsit rossz hírem , trader68 fórumtárs ha nem is sokkal , 4 órával előtted jelezte vételi szándékát
, de bármi megtörténhet 
Attila van egy kicsit rossz hírem , trader68 fórumtárs ha nem is sokkal , 4 órával előtted jelezte vételi szándékát
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- Attrio
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Shelby egyre szimpatikusabban néz ki végén még meg tetszik az egész egyben kell ha össze lesz rakva szerelve bütykölve!
Komolyan nekem Tápkábel is kell meg elosztó is!!
Ha ügyes vagy még végén
Mióta van nálad!?
Komolyan nekem Tápkábel is kell meg elosztó is!!
Ha ügyes vagy még végén
Mióta van nálad!?
- Shelby
- Törzsvendég

Visszafordítható a dolog csak egy kicsit forrasztgatni kell, nem kell hozzá profi páka sem . :-))
Általában amin már IEC csati van ahhoz nem jár kábel , lehet próbálgatni a néhány ezer ft-tól a százezres példányokig bármit !
Esetleg adok hozzá egy másik fórumon 15ezer Ft-ért hirdetett "audiophil " kábelt . A kigyóbörbe bújtatott alvó oroszlán nem tett csodát :-)) , hátha másnál !
Természetesen az IEC része is megvan.
Általában amin már IEC csati van ahhoz nem jár kábel , lehet próbálgatni a néhány ezer ft-tól a százezres példányokig bármit !
Esetleg adok hozzá egy másik fórumon 15ezer Ft-ért hirdetett "audiophil " kábelt . A kigyóbörbe bújtatott alvó oroszlán nem tett csodát :-)) , hátha másnál !
- Attrio

De a szűrt rendszert hogy iktattad ki Shelby?
Kábelezve van forrasztva volt vagy csak sarúról lehúzni vissza rakni a gyári alumínium fedél leszedése után egy foglalatból!?
Nem világít akkor most a led a tetején. De újra visszafordítható gondolom hogy ha esetleg érdekelne.
Akkor most digitális eszközt nem érdemes rákötni csak analóg dolgokat.
Tápkábel is van hozzá vagy csak az elosztód hirdeted!?
Kábelezve van forrasztva volt vagy csak sarúról lehúzni vissza rakni a gyári alumínium fedél leszedése után egy foglalatból!?
Nem világít akkor most a led a tetején. De újra visszafordítható gondolom hogy ha esetleg érdekelne.
Akkor most digitális eszközt nem érdemes rákötni csak analóg dolgokat.
Tápkábel is van hozzá vagy csak az elosztód hirdeted!?
- Shelby
- Törzsvendég

Írok neked pü.-t 
- Attrio

Shelby az elektronikát miért iktattad ki!? Tán nem előnyös bizonyos készülékeknél!? 
- Shelby
- Törzsvendég

Supra Cables - MD06EU-Mk II
Eladó SUPRA CABLES - MD06EU-Mk II elosztó , ez elektronikát kiiktattam , de visszaalakítható
Ára : 30ezer , Foxpostos csomagküldés az árban
http://e-shop.highendstudios.de/gx2/en/ ... Block.html
Ára : 30ezer , Foxpostos csomagküldés az árban
http://e-shop.highendstudios.de/gx2/en/ ... Block.html