Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vovox Textura 6 hálózati elosztó
Re: Vovox Textura 6 hálózati elosztó
Budapest XI.kerület Nádorliget utca
Helyileg hol található a készülék,merre laksz?
Szerdán délután jönnek érte,addig jegelem is.Esetleg ha nem viszik el akkor igen.Ez egy jó cucc így fél ár alatt meg pláne.
Üdv!Letét ellenében,budapesti átvétellel megoldható a készülék tesztelése?
Sajnos ezt nem tudom megmondani,ki kell próbálni.Rosszabb nem lesz semmi az biztos.
Hello!Kérdésem,hogy házimozihoz,plazmához használva milyen változást tapasztalhatok a használatával?Köszönöm!
A VOVOX termékek igazi HIGH END gyilkosok.Ilyen termékekhez csak jóval drágábban tudsz hozzá jutni,mondjuk egy SILTECH,vagy VAN DEN HUL termék esetében.Lehet nem hiszi el senki,de én egy 700.000 Forintos SILTECH aljzatot cseréltem le erre a VOVOX-ra pár évvel ezelőtt.Akkor még senki nem ismerte (vagy csak nagyon kevesen) a VOVOX termékeket.Azóta alaposan megdrágult minden VOVOX termék.Konkrétan minden a duplájánál is többe kerül.Miután nekem már nincs szükségem rá,legyen az ára 60.000 Forint!!!(alkalmi vétel)
Vovox Textura 6 hálózati elosztó
Eladó lett ez a remek elosztó.Hibátlan esztétikai és műszaki állapot. Ár: 90.000 Forint Egy saját és egy netes kép.
Vovox Textura 6 - informateka.hu
Vovox Textura 6 - informateka.hu
- Csatolmányok
-
- 2712020_big.jpg (38.1 KiB) Megtekintve 1799 alkalommal
-
- 038.jpg (335 KiB) Megtekintve 1799 alkalommal