Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla SoundBase hálózati elosztó
Re: Valhalla SoundBase hálózati elosztó
Kérésre levettem az alját, hogy látható legyen a beltartalom. Ne kérdezze senki, hogy milyen kábellel szerelte a mester, de feltehetően itt kell keresni a jó teljesítményre a választ. Vagy Cobalt Force:)
Valhalla SoundBase hálózati elosztó
Eladásra kínálom a címben szereplő elosztót. Esztétikailag nem makulátlan. Jó pár éve már ebben az állapotában vásároltam. Sok elosztó járt nálam előzőleg próbán. Egyik sem hozta azt a szintet, amit ez. Évekig kiszolgált, de most váltottam egy újabbra, ami azért jobb, de sokszoros áron.
Az elosztóba az iec aljzat egy Furutech FI-06G-ra lett cserélve (nem én követtem el). Én a 6 db aljzattal felfele használtam, de oldalra fordítva 8 aljzat van benne. A két fehér a nagy áramfelvételű eszközök kiszolgálására. A házra szerelt lábak alapján oldalra fordítva használhatta az előző tulajdonosa.
Műszakilag kifogástalan és az, hogy nem makulátlan nem azt jelenti, hogy Robbie Margot helyett Whoopi Goldberg érkezik!
Ára: 60.000,- ft.
Elérhetőségem: 06/30/424-0133
Az elosztó Ludányhalásziban lakik, ami hajaz Mordorra.
Az elosztóba az iec aljzat egy Furutech FI-06G-ra lett cserélve (nem én követtem el). Én a 6 db aljzattal felfele használtam, de oldalra fordítva 8 aljzat van benne. A két fehér a nagy áramfelvételű eszközök kiszolgálására. A házra szerelt lábak alapján oldalra fordítva használhatta az előző tulajdonosa.
Műszakilag kifogástalan és az, hogy nem makulátlan nem azt jelenti, hogy Robbie Margot helyett Whoopi Goldberg érkezik!
Ára: 60.000,- ft.
Elérhetőségem: 06/30/424-0133
Az elosztó Ludányhalásziban lakik, ami hajaz Mordorra.