Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Valhalla SoundBase hálózati elosztó

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 266

Re: Valhalla SoundBase hálózati elosztó

Hozzászólás Szerző: Lacipeti »

Kérésre levettem az alját, hogy látható legyen a beltartalom. Ne kérdezze senki, hogy milyen kábellel szerelte a mester, de feltehetően itt kell keresni a jó teljesítményre a választ. Vagy Cobalt Force:)
Csatolmányok
IMG_6332.jpeg
IMG_6340.jpeg
IMG_6339.jpeg

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 266

Valhalla SoundBase hálózati elosztó

Hozzászólás Szerző: Lacipeti »

Eladásra kínálom a címben szereplő elosztót. Esztétikailag nem makulátlan. Jó pár éve már ebben az állapotában vásároltam. Sok elosztó járt nálam előzőleg próbán. Egyik sem hozta azt a szintet, amit ez. Évekig kiszolgált, de most váltottam egy újabbra, ami azért jobb, de sokszoros áron.
Az elosztóba az iec aljzat egy Furutech FI-06G-ra lett cserélve (nem én követtem el). Én a 6 db aljzattal felfele használtam, de oldalra fordítva 8 aljzat van benne. A két fehér a nagy áramfelvételű eszközök kiszolgálására. A házra szerelt lábak alapján oldalra fordítva használhatta az előző tulajdonosa.
Műszakilag kifogástalan és az, hogy nem makulátlan nem azt jelenti, hogy Robbie Margot helyett Whoopi Goldberg érkezik!

Ára: 60.000,- ft.

Elérhetőségem: 06/30/424-0133

Az elosztó Ludányhalásziban lakik, ami hajaz Mordorra.
Csatolmányok
IMG_6310.jpeg
IMG_6307.jpeg
IMG_6309.jpeg
IMG_6306.jpeg

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”