Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ethernet-száloptika átalakító
Re: Ethernet-száloptika átalakító
Elkelt, köszönöm.
7.000.- Ft
Ár: 8000 Ft.-
Ár: 9.000.- Ft
Ethernet-száloptika átalakító
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a címben említett átalakítóm.
Forgalmazói leírás:
"Ezek a párban szállított eszközök lehetővé teszik a 10/100/1000Base-T Ethernet jel átalakítását 1000Base-SX/LX optikai szálra. Ez lehetővé teszi a jel elkülönítését az Ethernet hálózat többi részétől a zaj korlátozása érdekében, miközben kihasználja az 1000Base-SX/LX optikai szál előnyeit, nevezetesen a nagyobb lehetséges átviteli távolságot. Az optikai port támogatja az SX multimode és LX egymódusú átviteli szabványokat akár több kilométeres távolságig."
Innen rendeltem: https://www.audiophonics.fr/fr/cables-e ... 13759.html
Jelenleg szállítással és az optikai kábellel együtt kb 20e Ft-ba kerülne.
DC táp nem jár mellé, ezt külön kell biztosítani hozzá.
Ár: 10.000.- Ft
Hatvanban személyesen átvehető vagy Foxpost-tal tudom küldeni a vevő költségére.
Tel: +36/30-509-879egy
Üdv, Gábor
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a címben említett átalakítóm.
Forgalmazói leírás:
"Ezek a párban szállított eszközök lehetővé teszik a 10/100/1000Base-T Ethernet jel átalakítását 1000Base-SX/LX optikai szálra. Ez lehetővé teszi a jel elkülönítését az Ethernet hálózat többi részétől a zaj korlátozása érdekében, miközben kihasználja az 1000Base-SX/LX optikai szál előnyeit, nevezetesen a nagyobb lehetséges átviteli távolságot. Az optikai port támogatja az SX multimode és LX egymódusú átviteli szabványokat akár több kilométeres távolságig."
Innen rendeltem: https://www.audiophonics.fr/fr/cables-e ... 13759.html
Jelenleg szállítással és az optikai kábellel együtt kb 20e Ft-ba kerülne.
DC táp nem jár mellé, ezt külön kell biztosítani hozzá.
Ár: 10.000.- Ft
Hatvanban személyesen átvehető vagy Foxpost-tal tudom küldeni a vevő költségére.
Tel: +36/30-509-879egy
Üdv, Gábor