Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ifi Ipower X 5V 3 A tápegység (speciális kivitel)
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Re: Ifi Ipower X 5V 3 A tápegység (speciális kivitel)
Üdv!
Elérhetőséget szeretnék kérni. 06-70-662-2824
Elérhetőséget szeretnék kérni. 06-70-662-2824
-
- Újonc fórumos
-
- Újonc fórumos
Ifi Ipower X 5V 3 A tápegység (speciális kivitel)
Eladó egy Ifi Ipower X 5V 3 A tápegység (speciális kivitel). Az amúgy is minőségi Ipower 2-höz képest az X elég nagy ugrást jelent zajcsökkentés terén és kimagasló teljesítményt hoz a kapcsolóüzemű tápok között.
Aki még nem ismerné, annak ajánlom az AV-online tesztjét a két tápról: https://www.av-online.hu/egyeb/ifi-audi ... teszt_3945
Spec kivitel: Az igazán minőségi ugrást Márton Gábor kezelése jelentette, miáltal egy jelentősen dinamikusabb, mégis egyben finomabb, jobb felbontású hangképet hoz a táp a rendszerbe. Letét ellenében kipróbálható saját rendszerben.
Én sokáig a Zen Dac Signature-höz használtam, majd egy 5Vos switch-et tápláltam erről, ami nagyon megköszönte az egyszerű tápjához képest.
Elérhető Bp, 9. kerület, Semmelweis Klinikák metrómegállónál vagy Cegléden. De csomagküldés is működhet.
Ár a fenti „beégetést” követően: 42.000 Ft.
Aki még nem ismerné, annak ajánlom az AV-online tesztjét a két tápról: https://www.av-online.hu/egyeb/ifi-audi ... teszt_3945
Spec kivitel: Az igazán minőségi ugrást Márton Gábor kezelése jelentette, miáltal egy jelentősen dinamikusabb, mégis egyben finomabb, jobb felbontású hangképet hoz a táp a rendszerbe. Letét ellenében kipróbálható saját rendszerben.
Én sokáig a Zen Dac Signature-höz használtam, majd egy 5Vos switch-et tápláltam erről, ami nagyon megköszönte az egyszerű tápjához képest.
Elérhető Bp, 9. kerület, Semmelweis Klinikák metrómegállónál vagy Cegléden. De csomagküldés is működhet.
Ár a fenti „beégetést” követően: 42.000 Ft.