Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio-Technica VM540ML hangszedő (használt)
- szlao
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
Re: Audio-Technica VM540ML hangszedő (használt)
Köszönöm a lehetőséget, elkelt.
- szlao
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
Audio-Technica VM540ML hangszedő (használt)
Eladó a fent említett hangszedő (vésztartalék tűvel)
A covid alatt AT-520EB összeállítást vásároltam.
2023-ban felfrissítettem egy VMN40ML tűvel.
Így egy AT-540ML lett belőle!
Használat: a 400 db, zömében 30-40 éves, LP-m közül kb 25-30 (a mostanában vásároltak) szól jobban a Rega Mini előfokkal (az is eladó), mint a CD-s vagy Rippelt (ROON+CA CXN V2) nagyfelbontású társaik, így az érdeklődésem lanyhult az LP hallgatás ügyében!
Most viszont csöves előfokra és MC hangszedőre váltok, így az AT sajnos már nem versenyképes.
Óra (használat): mondjuk a 30 lemezemet 10x (nyilván kevesebbszer:) meghallgatva kb ~300 óra a Microline tűben, a VMN520EB-ben még annyi se (Ez vésztartaléknak jó)
Ára: 50 000 Ft
Átvehető Nyíregyházán, Foxpost is mehet.
Meghallgatás inkább nem, már az MC van bent.
megpróbltam az ML tűről is, ez sikerült :)
A covid alatt AT-520EB összeállítást vásároltam.
2023-ban felfrissítettem egy VMN40ML tűvel.
Így egy AT-540ML lett belőle!
Használat: a 400 db, zömében 30-40 éves, LP-m közül kb 25-30 (a mostanában vásároltak) szól jobban a Rega Mini előfokkal (az is eladó), mint a CD-s vagy Rippelt (ROON+CA CXN V2) nagyfelbontású társaik, így az érdeklődésem lanyhult az LP hallgatás ügyében!
Most viszont csöves előfokra és MC hangszedőre váltok, így az AT sajnos már nem versenyképes.
Óra (használat): mondjuk a 30 lemezemet 10x (nyilván kevesebbszer:) meghallgatva kb ~300 óra a Microline tűben, a VMN520EB-ben még annyi se (Ez vésztartaléknak jó)
Ára: 50 000 Ft
Átvehető Nyíregyházán, Foxpost is mehet.
Meghallgatás inkább nem, már az MC van bent.
megpróbltam az ML tűről is, ez sikerült :)