Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sumiko Blue Point No. 2 MC hangszedő - új
- solarsurfer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 38
Re: Sumiko Blue Point No. 2 MC hangszedő - új
Jégen

hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium
- solarsurfer
- Nincs visszaút

Re: Sumiko Blue Point No. 2 MC hangszedő - új
Kedvcsinálónak: 170 ezer
hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium
- solarsurfer
- Nincs visszaút

Sumiko Blue Point No. 2 MC hangszedő - új
Eladó ÚJ Sumiko Blue Point No.2 MC hangszedő
Idén januárban vásároltam, de időközben új phono előerősítő került a rendszerembe, és inkább alacsony jelszintű MC hangszedőre váltottam. Emiatt a Sumiko sosem került beszerelésre, tehát állapota ÚJ és használatlan.
Természetesen az eredeti dobozával adom, és számlával is tudom igazolni.
Ára: 179.000,- Ft
(Bolti ára: 227.000,-)
Több infó: https://audiophile-szalon.hu/termek/sum ... hangszedo/
A Sumiko Blue Point No.2 MC hangszedő a történelmi múlttal rendelkező gyártó első nagy kimeneti jelszintű mozgó tekercses hangszedője. Csatlakoztatható akár MM előerősítőhöz is, és ha azon állítható a gain, két világ előnyeit élvezheti. Egyszerre lesz jelen az MM dinamikája, és zajmentessége, valamint az MC kifinomultsága a bemutatóban. Az sem okoz problémát, ha az előerősítés nem állítható a phono fokozatban, a hangzás kiváló lesz. Tömör feszes mélyek, elképesztően gazdag közép tartomány, és levegős magasak jellemzik. Mindent tud, ami csak elvárható egy mozgó tekercses hangszedőtől.
BP-en a XI. kerületben átvehető, vagy előreutalás után postázhatom is.
Privát üzenetben válaszolok minden felmerülő kérdésre.
Idén januárban vásároltam, de időközben új phono előerősítő került a rendszerembe, és inkább alacsony jelszintű MC hangszedőre váltottam. Emiatt a Sumiko sosem került beszerelésre, tehát állapota ÚJ és használatlan.
Természetesen az eredeti dobozával adom, és számlával is tudom igazolni.
Ára: 179.000,- Ft
(Bolti ára: 227.000,-)
Több infó: https://audiophile-szalon.hu/termek/sum ... hangszedo/
A Sumiko Blue Point No.2 MC hangszedő a történelmi múlttal rendelkező gyártó első nagy kimeneti jelszintű mozgó tekercses hangszedője. Csatlakoztatható akár MM előerősítőhöz is, és ha azon állítható a gain, két világ előnyeit élvezheti. Egyszerre lesz jelen az MM dinamikája, és zajmentessége, valamint az MC kifinomultsága a bemutatóban. Az sem okoz problémát, ha az előerősítés nem állítható a phono fokozatban, a hangzás kiváló lesz. Tömör feszes mélyek, elképesztően gazdag közép tartomány, és levegős magasak jellemzik. Mindent tud, ami csak elvárható egy mozgó tekercses hangszedőtől.
BP-en a XI. kerületben átvehető, vagy előreutalás után postázhatom is.
Privát üzenetben válaszolok minden felmerülő kérdésre.