Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2x12v 5A dupla táp
Re: 2x12v 5A dupla táp
Elkelt,zárom.
Még mindig vihető csak bátran!! 
UPP!!! 
UPP!!! 
UPP!!!! 
Továbbra is vihető! 
Bármi kérdés merül fel keress bátran ! Továbbra is vihető ! 
Egy kis infó:
Mivel 2db készült ebböl a tápból,természetes h az enyém különbözik a másiktól. Az összes kondi jobb minöségű a szürö panel is más,nagyobb tekercsek,trafó szürve és a dc kábelek sem alap vezetékek hanem specko aranyozott és ezüstözött réz. Az alap elképzelés az volt h média player és dac lesz táplálva róla,de megszereztem a kedvenc dacom igy csak média player és média box ment róla meglepö változással. Sajnos úgy alakult h felszámoltam igy eladó. A dc kábelek nem eladok külön csak egyben a táppal. Természetesen egy jó tápkábellel tovább javitható a hang.
Mivel 2db készült ebböl a tápból,természetes h az enyém különbözik a másiktól. Az összes kondi jobb minöségű a szürö panel is más,nagyobb tekercsek,trafó szürve és a dc kábelek sem alap vezetékek hanem specko aranyozott és ezüstözött réz. Az alap elképzelés az volt h média player és dac lesz táplálva róla,de megszereztem a kedvenc dacom igy csak média player és média box ment róla meglepö változással. Sajnos úgy alakult h felszámoltam igy eladó. A dc kábelek nem eladok külön csak egyben a táppal. Természetesen egy jó tápkábellel tovább javitható a hang.
2x12v 5A dupla táp
Eladó 2x12v 5A es duplatáp. Kettő készült belöle,egy eladásra és ez pedig a sajátom. Sajnos felszámolás miatt vált feleslegessé. Akit komolyan érdekel az privátban irjon v hivjon. Helyileg budapest 14.kerületben megtekinthető.
Ára:110e.ft.
T:70-584-2212.
Ára:110e.ft.
T:70-584-2212.