Kedves Tonee73,
aki Naim Hicap-et akar venni az úgy keresi és tudja mi az. Nem fogom leírni, hogy mi az azoknak akik nem tudják. Ők úgysem fogják megvenni, a hirdetés nem nekik szól.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Naim HiCap2 eladó
Re: Naim HiCap2 eladó
Ismerem gugli keresőt!tonee73 írta: ↑2022.04.04., hétf. 18:18https://letmegooglethat.com/?q=Naim+HiCap2
https://www.naimaudio.com/product/hicap
Szóval mindenkinek a világon, akinek hifi a hobbija, tudni kellene, hogy ez egy táp, vagy ez a hirdetés csak a Naimosoknak szól?
Nem tudom, de biztosan érted a lényegi mondanivalóját az írásomnak, vagyis meddig tartana oda írni a bevezető szövegbe, hogy ,,táp", talán 1 másodperc? Márcsak azért, hogy ne kelljen már köröket futni azért, hogy megtudjuk, hogy adott esetben mi is a hirdetés tárgya? Vagyis a lényeg..., nem lehet minden hifi márkanév, sorszám, típus szám, stb. az emberek fejében perfekt, hogy az éppen mi is? Én pl. minden hirdetést úgy címzek meg, hogy egyértelműen kiderüljön mit is hirdetek, és szerintem ez alap!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Az ok., hogy Naim, de mi ez?
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 12
Naim HiCap2 eladó
Eladó 2 db Naim HiCap2. Gyári dobozával Budapest III. kerületben átvehető, megtekinthető. Ára : 255.000,-Ft/db
Telefon: 06704178569
Telefon: 06704178569
- Csatolmányok
-
- 1AC4E142-8355-464F-8305-449AF426C52B.jpeg (2.31 MiB) Megtekintve 685 alkalommal