Mivel a kérdésed két dolgot érintett ezért válaszoltam picit bővebben.
Az első kérdésed az eredetiséggel volt kapcsolatos, a második pedig a korrektséggel.
Ha félreértettem bocs, félreérthető volt.
Igazad van Jól mondod !tannoy j303 írta: ↑2021.05.01., szomb. 14:07én úgy tudom hogy a furutech iec beépíthető aljzatból ami eredeti ,az a sima iec inlet 5ezer Ft körül az foszforbronz,a másik meg a fi 03 biztosíték tartós még foszforbronz ...a fi06 és ettől felfelé pedig mind réz anyag már.... Az iec készülék csatik , tehát a kábelre szerelhető dugók pedig foszforbronz a fi11 szeria.... fi 28tól már felfelé réz az iec is...ez mind a furutech gyári honlapon megtalálhatók. De az anyag nem von le semmit a minőségből és a hangból...mert az oyaide eredeti meg mind foszforbronz... Én pl csak a Kácsa audioból veszek furutech terméket.

Az én hozzászólásomra az első mondatodban reagáltál, a többi szerintem nem nekem szól, inkább a vevőidnek.malac6011 írta: ↑2021.05.01., szomb. 10:33Köszönöm a hozzászólást ! Már vártam !
Ugyan a Furutech IEC nem volt kácsás vásárlás, de kínai sem volt.
Már sokat gondoltam arra, hogy ha 25000.- ért árulnám ezt az elosztót akkor sem áraznám túl, de nem ez a célom, ha bármelyik hirdetésemmel találkozol, nálam elsődleges szempont az, hogy az ide látogatók jó áron jussanak egy jó termékhez.
Azt gondolom, hogy úgy a tápkábeleim mint ez az elosztó a korrektségről szólnak nem pedig az átvágásról.
Van itt a fórumon néhány magát DIY-ként "csináld magad" hirdető, tápkábel árusító, köztük és köztem az a különbség, hogy ők az Aliexpresről megvásárolt alapanyagokat összeszerelve árusítják termékeiket, ( kábel, OYAIDE klón csatlakozó, kígyóbőr), (KB 5000.- forint), én mindig olyan kábelt használtam amit előtte teszteltem, kipróbáltam, összehasonlítottam más kábelekkel, a nevét nem titkoltam, mindenki számára hozzáférhetővé tettem. Én mindig tudatom a vásárlóval, hogy jó terméket vásárol vagy rosszat még ha ezzel lebeszélem is arról, hogy megvásároljon valamit.
Ha nem értenél egyet kérlek fejtsd ki !

Azért tegyük hozzá, hogy ezek nem az eredeti Furutech FI-06G 9eft-os iec aljzatok voltak gondolom? Nem a foszforbronzot akarom védeni, csak a korrektség miatt.malac6011 írta: ↑2021.04.30., pén. 20:37Annyival szeretném kijavítani a címet, hogy már nem használok Fururtech IEC csatlakozót.
Kizárólag VIBORG 99,999 vörösréz csatlakozót használok, a Furutech foszfor bronzból készült és picit fátyolossá tette a hangzást. A VIBORG IEC-cel és a General Cavi vezetékezéssel nagyon jól szól.
up az elosztónakmalac6011 írta: ↑2021.03.07., vas. 09:47A héten részese lehettem egy vak tesztnek, ahol egy Wireworld Matrix II és egy ugyanilyen elosztó szerepelt.
Bár én jól ismerem mindkét elosztó hangját nekem is problémát jelentett a beazonosítás.
Akinél a tesztelés történt megtartotta mindkettőt, " legfeljebb majd felváltva fogja hallgatni "....