Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega Exact hangszedő
Re: Rega Exact hangszedő
Elkelt.
Köszönöm a lehetőséget a Fórumnak.
Zárom a hirdetést.
Köszönöm a lehetőséget a Fórumnak.
Zárom a hirdetést.
Van még lejjebb: 55 000 Ft
Elnézést, elírtam.
Nem IDG, hanem IGD = Inner Groove Distortion ("belső barázda torzítás")
Nem IDG, hanem IGD = Inner Groove Distortion ("belső barázda torzítás")
Igazán elismert és kedvelt hangú hangszedő, regás fórumok bizonyítják.
Ameddig nem volt Ania MC-je a Regának, addig ezt adták gyárilag a Rega RP8 mellé is!
A fórumok szerint az Ania néha csalódást okoz az elliptikus tűje miatt (IDG), ezért vagy visszaállnak Exact-ra, vagy beruháznak most már Ania Pro-ra (esetleg feljebb), aminek szintén "Vital" fine line tűje van.
Kétségtelen, hogy az Exact-nak nincs érzékelhető belső barázda és "SSSSSSS" torzítása.
Amiért ellentábora van az Exact-nak, az elsősorban az új ára, amit soknak tartanak (nálunk 119 000 Ft).
Az én áram 62 órás használat után igazán méltányos, sőt...
A Lehmann Audio phonoval együtt pedig hosszútávon is megnyugtatóan és megbízhatóan magas minőséget produkálnak kevesebb mint féláron.
Ameddig nem volt Ania MC-je a Regának, addig ezt adták gyárilag a Rega RP8 mellé is!
A fórumok szerint az Ania néha csalódást okoz az elliptikus tűje miatt (IDG), ezért vagy visszaállnak Exact-ra, vagy beruháznak most már Ania Pro-ra (esetleg feljebb), aminek szintén "Vital" fine line tűje van.
Kétségtelen, hogy az Exact-nak nincs érzékelhető belső barázda és "SSSSSSS" torzítása.
Amiért ellentábora van az Exact-nak, az elsősorban az új ára, amit soknak tartanak (nálunk 119 000 Ft).
Az én áram 62 órás használat után igazán méltányos, sőt...
A Lehmann Audio phonoval együtt pedig hosszútávon is megnyugtatóan és megbízhatóan magas minőséget produkálnak kevesebb mint féláron.
További árcsökkenés!
A hangszedő ára: 58 eFt
A Lehmann Audio Black Cube Statement phono erősítővel együttes ár: 120 eFT
A hangszedő ára: 58 eFt
A Lehmann Audio Black Cube Statement phono erősítővel együttes ár: 120 eFT
A "Sztereo erősítők" kategóriában hirdetett Lehmann Audio Black Cube Statement MM/MC phono erősítővel együtt érdeklődőnek további 10% engedményt tudok felajánlani.
Kedves Érdeklődők!
Javítottam az áron, jelenleg 65 eFt
Javítottam az áron, jelenleg 65 eFt
Rega Exact hangszedő
Eladó egy keveset használt, hibátlan és újszerű Rega Exact MM hangszedő MC-re váltás miatt.
A lejátszott lemezoldalakat regisztráltam, összesen 62 órát ment.
A gyári specifikáció szűkszavú, itt található:
http://www.rega.co.uk/exact.html
A Vital fine line tűjéről képeket is készítettem.
Meleg hangú, kiváló követési képességű hangszedő, nagy jelfeszültséggel, így kb. 38 - 41 db erősítésű MM phono előfok elegendő hozzá 47 kohm / 100 pF lezárással.
Ideális a Rega karokhoz (három pontos rögzítés és szinergia), de más közepes tömegű (9-12 gramm) karokhoz is illeszthető.
Kedvelt upgrade a Rega P3 / Elys kombónál.
A hangszedő Dunakeszin található, de igény esetén postázhatom is.
Ára: 75 eFt
A lejátszott lemezoldalakat regisztráltam, összesen 62 órát ment.
A gyári specifikáció szűkszavú, itt található:
http://www.rega.co.uk/exact.html
A Vital fine line tűjéről képeket is készítettem.
Meleg hangú, kiváló követési képességű hangszedő, nagy jelfeszültséggel, így kb. 38 - 41 db erősítésű MM phono előfok elegendő hozzá 47 kohm / 100 pF lezárással.
Ideális a Rega karokhoz (három pontos rögzítés és szinergia), de más közepes tömegű (9-12 gramm) karokhoz is illeszthető.
Kedvelt upgrade a Rega P3 / Elys kombónál.
A hangszedő Dunakeszin található, de igény esetén postázhatom is.
Ára: 75 eFt