Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó VibaVoice Omega 500 hálózati szűrő-elosztó

Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Lezárt
Impressivia
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Impressivia »

Elkelt, mindenkinek köszönöm az érdeklődést!

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Hozzászólás Szerző: opel123 »

Nálunk sincs földelés a panelban. De itt nem is tudom megcsináltatni mert albérletben vagyunk. Most akkor mi van????
Mit okoz a föld hiánya a készülékekben?

Nem a készülék a fontos, hanem a védőföldelés hiánya egy rossz készülék miatt életveszélyes lehet.

farkasel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: farkasel »

Nálunk sincs földelés a panelban. De itt nem is tudom megcsináltatni mert albérletben vagyunk. Most akkor mi van????
Mit okoz a föld hiánya a készülékekben?

Impressivia

Én egy kollégámnak adtam el egy ilyet.  Másnap jött, hogy visít a gép, nem lehet hallgatni zenét.  Dugót fordította, de nem lett jó.  Kiderült, hogy a paneljukban nem volt a nappaliban védőföld. Meg is csináltatta a kábelezést, azóta használja.  Lehet, hogy életeket mentettem? :-) 
Az nagyon valószínű! Ez még eszembe sem jutott, hogy erre is jó ez a cucc. Egy biztos, hogy a teljesítőképessége határáig szebb hangot eredményez, mint az IsoTec hasonló értékű készülékei, legalábbis saját tapasztalatom szerint.

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Hozzászólás Szerző: opel123 »

Én egy kollégámnak adtam el egy ilyet.  Másnap jött, hogy visít a gép, nem lehet hallgatni zenét.  Dugót fordította, de nem lett jó.  Kiderült, hogy a paneljukban nem volt a nappaliban védőföld. Meg is csináltatta a kábelezést, azóta használja.  Lehet, hogy életeket mentettem? :-) 

Impressivia

Ilyenről még nem hallottam, ki tudnád ezt fejteni bővebben?
Köszi

Az üzletben, ahol vásároltam azt mondták, hogy a cég kisebb szériában kívánt az orosz piacra értékesíteni, mellyel kapcsolatban az ottani energiahálózat ingadozásai miatt a forgalmazó azt kérte, hogy egy relatíve ellenállóbb beltartalommal gyártsák le a készülékeket. Azt, hogy ez pontosan miben tér el a szokványostól nem tudom, de azt állították, hogy emiatt ezek a készülékek ellenállóbbak a feszültség tüskék, és a kisebb túlárammal szemben. Szerintem bővebbet a gyártó tud mondani, ha akar. Minden esetre a készülék nagyon hatékony a kisebb áramigényű komponensek esetében, de olyan készüléket melynek energiaigénye meghaladja az 500 Wattot nem lehet rákötni.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6484

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A készülék az orosz piacra szánt megerősített változat.

Ilyenről még nem hallottam, ki tudnád ezt fejteni bővebben?
Köszi
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Impressivia

Eladó VibaVoice Omega 500 hálózati szűrő elosztó 80 e Ft-ért. Az eszköz jelenleg Budapesten található, kérésre kipróbálható időpont egyeztetéssel.
A készülék az orosz piacra szánt megerősített változat.

Lezárt

Vissza: “Hifi és házimozi tartozékok, kiegészítők”