Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips RC9800i multimédiás univerzális távirányító
- Danapoint70
- Nincs visszaút

- Értékelés: 13
hi
NAS-on tárolt képeket lehet böngészni? Vagy csak PC-val kommunikál, mert telepíteni kell valamit?
Nekem 8015-ös van meg vagyok elégedve a JOG gombot (eszköz választó) leszámítva....
csak érdekel a WiFi rész. A többi gondolom megegyezik az enyémmel.
Véleményem szerint vannak a Philips-ek is olyan jók mint a logitech-ek, ezért is érdeklődöm.
Ebben tévedsz, a Logitech bár nagyon jó távirányítókat gyárt, mind tudásban, mind árban fényévekre van a Philips csúcs szériájától a Prontótól, amit sajnos, már nem gyártanak.
Nem tudom sajnos, nem volt még alkalmam NAS-al kipróbálni.
De ha Budapesti vagy, a próba nem kerül semmibe.
hi
NAS-on tárolt képeket lehet böngészni? Vagy csak PC-val kommunikál, mert telepíteni kell valamit?
Nekem 8015-ös van meg vagyok elégedve a JOG gombot (eszköz választó) leszámítva....
csak érdekel a WiFi rész. A többi gondolom megegyezik az enyémmel.
Véleményem szerint vannak a Philips-ek is olyan jók mint a logitech-ek, ezért is érdeklődöm.
CD/NWPlayer: Yamaha CD-N500
Erősítő: Cambridge Audio Azur 540A V1
Hangfal: DALI ikon 1 mk1
All-in: Cambridge audio minx-xi
Hangfal: JBL E30(hivox)
DAC: DacMagic
Erősítő: Cambridge Audio Azur 540A V1
Hangfal: DALI ikon 1 mk1
All-in: Cambridge audio minx-xi
Hangfal: JBL E30(hivox)
DAC: DacMagic
Üdv!
Ment PÜ.
20.000 Ft-ért vihető
Még mindig vihető ez a kiváló univerzális táv.
25.000 Ft-ért vihető
Eladó!
PHILIPS RC9800i UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ
- Gyári dobozában,
- Gyári tartozékokkal (töltő, ceruza, cd, kézikönyv).
Nagyon szép, hibátlan állapotban van, tökéletesen működik, mindent tud, amit egy távirányítónak tudnia kell, sőt még annál is többet.
Személyesen Budapesten átvehető, de postázni is tudom.
Képek itt
Ár: 30.000 Ft
Leírás:
Az impozáns RC9800i egy 3.5-inches (9cm) átlójú színes, érintésre érzékeny LCD képernyőt, kapott. Természetes, hogy a Wi-Fi kapcsolat és az UPnP networking protokol segítségével a házban lévő összes audió/videó készüléket lehet vele irányítani.
Az új Philips RC9800i tehát kapcsolatban van a házban lévő összes berendezéssel, beleértve a PC-t is, ami végeláthatatlan lehetőséget biztosít a rendszer kihasználásának. Csak egy egyszerű példa, a wi-fi kapcsolt lehetővé teszi, hogy a távirányító monitorján, a számítógépen tárolt fotókat nézegessük. Sőt a mellékelt és gyárilag installált Philips Digital Media Manager software lehetővé teszi, hogy kedvünk szerint rendezgessük a médiaanyagot. A szélessávú Internet kapcsolat miatt az RC9800i képernyőjén pillanatok alatt megjeleníthető a televízió műsor (electronic TV guide information), és nem is kell mást tenni, csak az ujjunkat ráhelyezni a képernyőn megjelenő aktuális programra és a televízió már oda is kapcsolt.
További kényelmi szolgáltatások közé tartozik, hogy az „Activity-Based Control” felajánlja a leggyakrabban használt készülékeket a képernyőn, sőt kiemeli a legutolsó és leggyakoribb parancsokat.
Az RC9800i oldalán található egy USB csatlakozó aljzat, ami lehetővé teszi a későbbi softwere upgradlést az Internetről, tehát a távirányító gyakorlatilag nem tud elavulni.
A fent felsorolt lehetőségek csak hab a tortán, ugyanis el sem lehet hinni, hogy mi mindent lehetőség van még ebben a kicsinek semmi esetre sem nevezhető szerkentyűben. A nagyság sem hátrány, ugyanis a Philips mellékel a távirányítóhoz egy egyszerű állványt is, amivel az egész úgy néz ki, mint egy érintőkapcsolós kis monitor. Nem véletlen, hiszen a Philips RC9800i tényleg nem, más, mint egy érintőképernyős kis monitor, amivel az összes berendezést egybehangolhatjuk az otthonunkban. Részletek már olvashatók a gyártó Internetes oldalán.