Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer AS-WL300 Wireless
Köszönöm, elkelt a kikiáltási áron. További kellemes napot!
még él
- madibalage
- Fórumlakó

- Értékelés: 231
Szia!
Nem teljesen értem a kérdést, mert ez egy wi.fi adapter, amit a Pio hátuljába tudsz dugni és ezzel tudod használni a hálózati funkciókat. Ha a lejátszódban van beépített, vagy a kábelt oda vitted a Pio-hoz, akkor Neked nem kell ez a kütyü, ez azoknak kell, akiknek nincs beépített wi-fi, vagy körülményes kábelezni.
Köszi!
Ezért nem értettem én sem, miért lennék előrébb, amikor telefonról is tudom vezérelni wifin keresztül a játszót. Akkor ha valaki nem hálózatinak használja, csak pendrive/vinyó a forrás, akkor lesz hasznos ez a kütyü a Pio appal.
Szia!
Nem teljesen értem a kérdést, mert ez egy wi.fi adapter, amit a Pio hátuljába tudsz dugni és ezzel tudod használni a hálózati funkciókat. Ha a lejátszódban van beépített, vagy a kábelt oda vitted a Pio-hoz, akkor Neked nem kell ez a kütyü, ez azoknak kell, akiknek nincs beépített wi-fi, vagy körülményes kábelezni.
- madibalage
- Fórumlakó

- Értékelés: 231
Szia!
Pusztán kíváncsiságból: mivel lesz jobb/könnyebb/élvezhetőbb a Pio zenejátszóm, ha ezzel használom és nem a router wifijén keresztül irányítom?
Hátha valaki most nézi meg
Hangfaltüske, rca kábel érdekelne cserébe.
Egy kis előre helyezés! Plusz egy kis infó : http://digibest.hu/index.php?p=termek&k ... rmek=12238
Szia!
Hát mondanám, hogy jó, de ki tudja. Elméletileg jónak kellene, hogy legyen, mert konfigurálható. Veszprém mellet lakom, ha közel vagy, elviszed kipróbálod ha jó mindenki boldog és ott marad, ha nem visszahozod.
Szia,
jó lehet ez yamahához ?
Eme remek műremek most igazán kedvező áron keresi vadonatúj társát. Jelige: „Válasz engem”.
Eladó egy Pioneer AS-WL300 vezeték nélküli hálózati adapter.
WLAN adapter
PC csatlakozók: Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), USB 2.0
támogatott WLAN szabványok: 802.11b, 802.11g, 802.11n
LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u)
kódolás: WEP, WPA, WPA2
méretek: SZ 30 mm x M 15,50 mm x H 110 mm
tömeg: 40 g
Receiverhez vagy Blu-ray lejátszóhoz. A képet a netről szedtem, de úgyan ez.
Ár:10.000.-