Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Excalibur kábelek

Moderátor: excalibur38

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Küldtem privit.

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 31

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: excalibur38 »

No, a hangfalkábelek mellé vettem egy excalibur IC-t is. Most sem kellett csalódnom.Tökéletes munka, precíz, minőségi kidolgozás. Semmi csicsa, csak a ZENE van. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Excalibur38 gratulálok, és csak így tovább a Lenini úton...

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

Rumika
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: Rumika »

:lol!:
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW

Thecult72
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: Thecult72 »

No, a hangfalkábelek mellé vettem egy excalibur IC-t is. Most sem kellett csalódnom.
Tökéletes munka, precíz, minőségi kidolgozás. Semmi csicsa, csak a ZENE van. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Excalibur38 gratulálok, és csak így tovább a Lenini úton... :kiraly: :lol!:

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

Ma délután sikerült excalibur38 hangfalkábelét bekötni. Sajnos eddig nem volt mihez. 
Mostanáig ZENÉT hallgattam. Nagyon-nagyon szuper ez a hagfalkábel. Minőségi kidolgozás, válogatott alapanyag, és nagyon-nagyon szuper hang. 
Még most járatom, de már most megmutatja, hogy mire lesz képes.
Igazából amire gyártották, a ZENE közvetítésére. Nagyon sok túlárazott bazi drága kábelt lemosna a porondról. Simán veri a mezőny nagy többségét (ár/érték arányban abszolút). Ezt a kábelt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.
Excalibur38 pedig egy végtelenül kedves , megbízható emberke. :kiraly:

:lol!: :kiraly: :lol!: :lol!: :lol!:

Nos... Uraim, csak figyelni szoktam az itteni hozzászólásokat és hirdetéseket, de most tollat, illetve billentyűt ragadok, mert írnom kell. Mégpediglen Excalibur interconnect kábeléről, melyet ma vettem tőle, s hallgatom már egy pár órája. Egy Copland cta-402-es csöves erőművem van egy dvd-2910-es fuótművel. eddig is korrekt és minőségi rca-t használtam, de az itteni írások és hozzászólások kiváncsivá tettek, hogy mit is tud ez a fiú és a kábele. Jelentem nagyon sokat! Jó füle van a srácnak, s megtalálta azt a vonalat, anyagot, lehetőséget, aminek segítségével verhetetlen ár/érték arányú kábeleket tud készíteni. a kábelről annyit: iszonyatosan kellemes, fülbemászó, de nem tolakodó, részletező, de nem idegesítő, nagy teret engedő, de nem terjengő. persze igazából a szavak nem alkalmasak arra hogy visszaadjam nektek a tapasztalatomat, ezért inkább arra ösztönzök minden hifistát, hogy hallgassa meg, érdemes...
üdvözlet: Péter :kiraly:

komlosi01
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: komlosi01 »

Ma délután sikerült excalibur38 hangfalkábelét bekötni. Sajnos eddig nem volt mihez. 
Mostanáig ZENÉT hallgattam. Nagyon-nagyon szuper ez a hagfalkábel. Minőségi kidolgozás, válogatott alapanyag, és nagyon-nagyon szuper hang. 
Igazából amire gyártották, a ZENE közvetítésére. Nagyon sok túlárazott bazi drága kábelt lemosna a porondról. Simán veri a mezőny nagy többségét (ár/érték arányban abszolút). Ezt a kábelt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

Nos... Uraim, csak figyelni szoktam az itteni hozzászólásokat és hirdetéseket, de most tollat, illetve billentyűt ragadok, mert írnom kell. Mégpediglen Excalibur interconnect kábeléről, melyet ma vettem tőle, s hallgatom már egy pár órája. Egy Copland cta-402-es csöves erőművem van egy dvd-2910-es fuótművel. eddig is korrekt és minőségi rca-t használtam, de az itteni írások és hozzászólások kiváncsivá tettek, hogy mit is tud ez a fiú és a kábele. Jelentem nagyon sokat! Jó füle van a srácnak, s megtalálta azt a vonalat, anyagot, lehetőséget, aminek segítségével verhetetlen ár/érték arányú kábeleket tud készíteni. a kábelről annyit: iszonyatosan kellemes, fülbemászó, de nem tolakodó, részletező, de nem idegesítő, nagy teret engedő, de nem terjengő. persze igazából a szavak nem alkalmasak arra hogy visszaadjam nektek a tapasztalatomat, ezért inkább arra ösztönzök minden hifistát, hogy hallgassa meg, érdemes...
üdvözlet: Péter :kiraly:

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

Mostanáig ZENÉT hallgattam. Nagyon-nagyon szuper ez a hagfalkábel. Minőségi kidolgozás, válogatott alapanyag, és nagyon-nagyon szuper hang. :kiraly:

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

én is ezt mondtam hogy ennél a kábelnél már a bekötés pillanatától kezdve lehet érezni jótékony hatását. :lol!:

Thecult72
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: Thecult72 »

Mostanáig ZENÉT hallgattam. Nagyon-nagyon szuper ez a hagfalkábel. Minőségi kidolgozás, válogatott alapanyag, és nagyon-nagyon szuper hang. :kiraly:
Igazából amire gyártották, a ZENE közvetítésére. Nagyon sok túlárazott bazi drága kábelt lemosna a porondról. Simán veri a mezőny nagy többségét (ár/érték arányban abszolút). Ezt a kábelt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni. :lol!:
Excalibur38 pedig egy végtelenül kedves , megbízható emberke. :lol!:

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

:foto: :kiraly: :kiraly:

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

Ennek a topiknak nem itt lenne a helye?: 
Hi-Fi és házimozi tartozékok, kiegészítők,kábelek

:foto: :kiraly:

jojo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: jojo »

Ennek a topiknak nem itt lenne a helye?:

Hi-Fi és házimozi tartozékok, kiegészítők,kábelek

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

halihóhelyileg merre vagy?
erősen gondolkozok egy IC-n :kiraly:
12e most is az ára?
egy tápkábeled már van nálam (használtan vettem), igaz a sok variálás miatt még csak ki sem lett rendesen próbálva de lassan be lesz fogva :foto:

Szia!
Helyileg Pesten a XV. kerületben vagyok található.

boba6
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: boba6 »

halihó
helyileg merre vagy?
erősen gondolkozok egy IC-n :kiraly:
12e most is az ára?
egy tápkábeled már van nálam (használtan vettem), igaz a sok variálás miatt még csak ki sem lett rendesen próbálva de lassan be lesz fogva :foto:

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

Rumika
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: Rumika »

:foto:
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: AVX »

:foto:

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

Én a hétvégén kaptam meg az Architech-től vásárolt Excalibur hangfalkábeleimet... Az Audience 42-es hangdobozaimat emeli új dimenziókba... Én is csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon tiszta, semleges, dinamikus hang :kiraly:

excalibur38
Fórumlakó
Fórumlakó

Excalibur kábelek

Itt vagyok. 
Ahogy ígértem beszámolok a kábelekről.
Nos, 1 hétig a DNM volt bekötve és szinte csak pure adioban hallgattam a kábelt.
Nagyon nyílt, tiszta részletező és kellemes hangja van, vagy inkább úgy fogalmazok szebbek a dalik hangja vele.
Egész hamar hozzá lehet szokni a hangjához nem éreztem semmi kivetnivalót.
A furcsa hogy több mélye van mint a tűzállónak biampban ez nagyon meglepett, de mégsem tolakodó vagy brummógos.
Tegnap tudtam csak bekötni excalibur kábelét.
Hasonló a kábel már az első bekötéskor érezni lehet hogy én ugyanolyan jónak találtam mint a DNM-et csak 1 dologban másnak éreztem.
Mégpedig abban hogy még dinamikusabb picivel nagyobb a tere és inkább úgy fogalmaznék hangosabb a hangerőn pedig direkt nem állítottam.
Mindvégig hogy a fülem is hozzászokjon végig -30dB halgattam zenét, ez nem is hangos de nem is halk.
Ezzel a kábellel is hallgattam sok flacot és bizony a 2 kábel nagyon hasonló.
A DNM abban jobb, hogy könyebb elhelyezni, nem annyira dinamikus de ez érthető a keresztmetszete miatt.
Excalibur kábele azért tetszik mert mikor a center tűzálló kábelét is lecseréltem akkor egyből eltünt a fátyolosság sokkal érthetőbb nyíltabb lett és a mélye is több.
Én így mivel többségében mozizok excalibur kábele mellett teszem le a voksot, nagyon jól szerepelt, olyan mintha kicsit a hangfalak megtáltosodnának tőle.
A DNM abban jó hogyha valaki nehezen tudja a kábeleket elvinni akkor a DNM a nyerő, na meg talán visszafogottabb.
Ezúton szeretném megköszönni Sonido Radius fórumtársnak a DNM kábel kipróbálását.
Szeretném elmondani hogy aki a DNM-et választja egyátalán nem fog benne csalódni.
Nekem csak azért jobb excalibur kábele mert többet mozizok és a dinamika még jobban kijön a dali ikonokból.
Ha 10 ig kellene pontozni egy kábelt és az ár/értéket is vegyük figyelembe én jelen pillanatban excalibur kábelének 10 a DNM-nek pedig 9 pontot adnék.
Röviden ennyi. :thumbup:

Kardig
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 39

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: Kardig »

Én a hétvégén kaptam meg az Architech-től vásárolt Excalibur hangfalkábeleimet...
Az Audience 42-es hangdobozaimat emeli új dimenziókba... Én is csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon tiszta, semleges, dinamikus hang

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Excalibur kábelek

Hozzászólás Szerző: orionr »

center közelebb 
a fekete szívja a port, nem győzöm törölgezni a dalikat.

Mindegyik szívja, csak a feketén jobban látszik.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Excalibur kábelek

center közelebb

a fekete szívja a port, nem győzöm törölgezni a dalikat.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Excalibur kábelek

centernél

Lezárt

Vissza: “Excalibur kábelek”