Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Excalibur kábelek
Moderátor: excalibur38
-
Vendég
Excalibur kábelek
Ez jó.
Én mintha azt olvastam volna a sátbokszban, amikor eltűntek a "kiemelések", hogy a kevésbé pörgős topicok jutottak erre a sorsra.
Bár tudjuk ( többször figyelmeztettek) , alakalmazkodnunk kell...,
Nekem is voltak korábban Excalibur kábeleim, így beszállok, áppolok, hogy Arnold topicja ott legyen a többiekével egy lapon!
Excalibur kábelek
Én sem értem! Arnold hosszú évek óta forgalmazza a kábeleit. Szerintem is ott lenne a helye a kiemelt oldalon, a többi kábel mágus között.
Megérdemli! Nagyon korrekt fórumtárs!
Nem tudtok ti semmit...anyagi vonzata lett, hogy megkapjátok a választ! Mindennek ára van.
- tibi62
- Törzsvendég

- Értékelés: 286
Excalibur kábelek
Fel!
Off:
Nem tudom mi lehet a háttérben , de Ez a topik miért nem kiemelt,mint a többi hazai kábellel foglalkozó emberke? Bár sosem volt ilyen kábelem,lehet hogy talán nem is lesz,de érdekes hogy egyik nap leveszik a huzalozgatós-polírozott vasdarabon "demagnetizálós" topikkal együtt a kiemeltből,aztán az egy idő után visszakerül kiemeltnek ,ez meg nem.... Vagy egyik se legyen kiemelt,vagy legyen mind az! Ha netán excalibur38 Úr kérte ,hogy ne tegyék kiemeltnek ezt a topikot akkor elnézést és elfogadom .
Én sem értem! Arnold hosszú évek óta forgalmazza a kábeleit. Szerintem is ott lenne a helye a kiemelt oldalon, a többi kábel mágus között.
Megérdemli! Nagyon korrekt fórumtárs!
- tannoy j303
- V.I.P.

- Értékelés: 140
Excalibur kábelek
Fel!
Off:
Nem tudom mi lehet a háttérben , de Ez a topik miért nem kiemelt,mint a többi hazai kábellel foglalkozó emberke? Bár sosem volt ilyen kábelem,lehet hogy talán nem is lesz,de érdekes hogy egyik nap leveszik a huzalozgatós-polírozott vasdarabon "demagnetizálós" topikkal együtt a kiemeltből,aztán az egy idő után visszakerül kiemeltnek ,ez meg nem.... Vagy egyik se legyen kiemelt,vagy legyen mind az! Ha netán excalibur38 Úr kérte ,hogy ne tegyék kiemeltnek ezt a topikot akkor elnézést és elfogadom .
- excalibur38
- Fórumlakó

- Értékelés: 31
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
- excalibur38
- Fórumlakó

- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Nagyon sokan kerestek meg privátban az elmúlt napokban a kiemelés megszűnése okán.
Köszönöm nekik a biztató szavakat!
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Szerintem, nem fog kiemelés nélkül sem "elveszni"!
Akik tudják, hogy milyen kábeleket készít, vagy valakinél hallhatják a kábelei "jótékony" jelenlétét egy - egy zenei láncban, azok így is meg fogják találni!
Így igaz, aki akar az megtalál, függetlenül attól, hogy elől vagyok, vagy hátul...!
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Már azt hittem elvesztél. Elég nehezen találtalak meg.
Nagy UP. a kábeleidnek!
- nebulo5
- V.I.P.

- Értékelés: 56
Excalibur kábelek
Nagy UP. a kábeleidnek!
Szerintem, nem fog kiemelés nélkül sem "elveszni"!
Akik tudják, hogy milyen kábeleket készít, vagy valakinél hallhatják a kábelei "jótékony" jelenlétét egy - egy zenei láncban, azok így is meg fogják találni!
Üdv: nebulo
- tibi62
- Törzsvendég

- Értékelés: 286
Excalibur kábelek
Nagy UP. a kábeleidnek!
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Ez a topic miért tűnt el a kiemeltek közül??? Teljesen hátra szorult, alig találtam meg...
Fogalmam sincs, én sem értem az egészet.
Írtam ez ügyben privátot a megfelelő helyre, de nem kaptam választ...
Excalibur kábelek
Ez a topic miért tűnt el a kiemeltek közül??? Teljesen hátra szorult, alig találtam meg...
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
A CD játékoshoz készített tápkábeled már túl van, az első tizen... órás járatódáson!
Már az első percekben kiderült, hogy ez az a kábel, ami a CDX890 játékoshoz tökéletes! Kifejezőbbé vált az a hangtartomány, amit a korábban próbált DIY és "gyári" tápkábelek nem tudtak oly szinten "megszólaltatni", hogy meggyőződéssel mondhassam: a teljes hangtartomány hiánytalan és lineáris!
Kifejezőbbé vált a közép hangtartomány felső szintje, de semmivel sem lett fényesebb a magas hangok lecsengése.
Ami viszont teljesen váratlan, de kellemes meglepetés volt, hogy a zenei tér pontosabb lett, főleg a háttérben megszólaló hangszerek, kórus... stb. hangja!
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel!
Köszönöm a hozzászólást!
Sok jó zenét kívánok hozzá!
- nebulo5
- V.I.P.

- Értékelés: 56
Excalibur kábelek
A CD játékoshoz készített tápkábeled már túl van, az első tizen... órás járatódáson!
Már az első percekben kiderült, hogy ez az a kábel, ami a CDX890 játékoshoz tökéletes! Kifejezőbbé vált az a hangtartomány, amit a korábban próbált DIY és "gyári" tápkábelek nem tudtak oly szinten "megszólaltatni", hogy meggyőződéssel mondhassam: a teljes hangtartomány hiánytalan és lineáris!
Kifejezőbbé vált a közép hangtartomány felső szintje, de semmivel sem lett fényesebb a magas hangok lecsengése.
Ami viszont teljesen váratlan, de kellemes meglepetés volt, hogy a zenei tér pontosabb lett, főleg a háttérben megszólaló hangszerek, kórus... stb. hangja!
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel!
Üdv: nebulo
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Pü. ment!
Köszi!
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Én is IC kábelre szeretnék ajánlatot kérni, kb 70cm-esre. Egy Dvico médialejátszó vagy Marantz CD lejátszó és egy Marantz erősítő közé kellene.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Csongor
Pü. ment!
Excalibur kábelek
Én is IC kábelre szeretnék ajánlatot kérni, kb 70cm-esre. Egy Dvico médialejátszó vagy Marantz CD lejátszó és egy Marantz erősítő közé kellene.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Csongor