Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Excalibur kábelek
Moderátor: excalibur38
Excalibur kábelek
lássuk mennyiből jön ki 2X2,5m. Bi-Wire hangfalkábel: 12db. csatlakozó: 6.000 Ft. 20m. vezeték: 12.000 Ft. 5m. kábelharisnya: 1.500 Ft. 1,5m. zsugorcsö ( 7-es, 15-ös nem villanyszerelői minőség ) : 1.500 Ft. ÖSSZESEN: 21.000 Ft. Amaradék 4.000Ft. a nyereségem, amiben benne van a munkám, a villamosenergia, forraszanyagok stb. Hát ennyire vannak el szállva az áraim....!
Nem kell magyarázkodni, senki nem kért rá, akinek nem tetszik nem vesz tőled kábelt.
Sztm. akkor is drága, sokba kerül egy neve sincs DIY kábel ennyiért. A produkált hangminőségről nem vitatkoznék, mert ami nekem kevés az másnak lehet hogy extázis.
Kedves egabika02 valószinűleg azt fogod válaszolni, hogy semmi közöm hozzá, (lehet, hogy igy is van) de ha Neked Arnold kábele nem felel meg akkor nem kell megvenni. De szerintem semmiképpen nem kell leszólni olyat amit nem próbáltál soha. Egyébként ritka korrekt hozzáállást tapasztaltam excalibur38 részéről a kábelei elő és utóéletét is figyelembe véve. :kiraly:
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
Excalibur kábelek
lássuk mennyiből jön ki 2X2,5m. Bi-Wire hangfalkábel: 12db. csatlakozó: 6.000 Ft. 20m. vezeték: 12.000 Ft. 5m. kábelharisnya: 1.500 Ft. 1,5m. zsugorcsö ( 7-es, 15-ös nem villanyszerelői minőség ) : 1.500 Ft. ÖSSZESEN: 21.000 Ft. Amaradék 4.000Ft. a nyereségem, amiben benne van a munkám, a villamosenergia, forraszanyagok stb. Hát ennyire vannak el szállva az áraim....!
Nem kell magyarázkodni, senki nem kért rá, akinek nem tetszik nem vesz tőled kábelt.
Sztm. akkor is drága, sokba kerül egy neve sincs DIY kábel ennyiért. A produkált hangminőségről nem vitatkoznék, mert ami nekem kevés az másnak lehet hogy extázis.
Kipróbáltad egyáltalán? Vagy csak vagdalkozol? Ha a tesztelők jókat írtak róla /nem mi átlag felhasználók/ akkor lehet hogy jó az a kábel. Nézd meg milyen árkategóriás kábeleket cseréltek le erre. Ja és nem vagyok fizetett "rajongó", csak 1 elégedett vevő
Excalibur kábelek
- excalibur38
- Fórumlakó
- Értékelés: 31
Excalibur kábelek
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Sztm. excalibur38 elszálltál az áraiddal egy kissé, az általad produkált minőséghez képest, már igencsak drága vagy. Hangfal bikábel 2*2,5 méter 25 000Ft.Ennyi pénzért már márkás kábeleket lehet kapni, amiről tudni lehet hogy milyen vezető van benne, de egy biztos, nem NASA fejlesztés.
Kedves Gábor! ( ha jól sejtem)
Szerintem nem szálltam el az áraimmal!!!!
Annak ellenére, hogy mindennek fel ment az ára...
Ennyiért valóban lehet venni gyári kábelt , viszont a hangminősége meg sem közelíti az enyémet.
Ilyen hangminőségű kábelt gyári szerelésben igen csak a többszöröséért lehet venni!
Jóval drágább gyári kábeleket cseréltek le az én kábeleimre, pedig a gyáriról tudták, hogy milyen vezető van benne....
Attól, hogy tudod milyen vezető van a kábelben a kábel nem fog jobban, szebben szólni.....
Úgy alkotsz véleményt a kábeleim minőségéről. hogy ki sem próbáltad, meg sem hallgattad.
Kérdezd meg azokat akik már vettek tőlem és leírták a véleményüket.
Excalibur kábelek
Sztm. excalibur38 elszálltál az áraiddal egy kissé, az általad produkált minőséghez képest, már igencsak drága vagy. Hangfal bikábel 2*2,5 méter 25 000Ft.
Ennyi pénzért már márkás kábeleket lehet kapni, amiről tudni lehet hogy milyen vezető van benne, de egy biztos, nem NASA fejlesztés.
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Üdv!Digit koaxnak próbálta-e már véletlenül valaki az IC-t?Ha igen esetleg Írhatna valamit róla.köszi :kiraly:
Szia!
Digitális koaxiális kábelnek nem jó, nem arra lett kifejlesztve.
A koaxnak egészen más a fizikai felépítése.( árnyékolás, szigetelés stb.)
Tudok csinálni kiválóminőségű koaxiális kábelt is.
Ha kell szólj és csinálok.
Üdv: Arnold
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6293
Excalibur kábelek
Üdv!Digit koaxnak próbálta-e már véletlenül valaki az IC-t?Ha igen esetleg Írhatna valamit róla.köszi :kiraly:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Szia Arnold! Mivel az erősitőm mint azt Te is tudod bekancsolt a szerelő meg május elejéig nem tud foglalkozni vele lehet mégis élek nagylelkű ajánlatoddal és visszaküldöm a kábelt. Nekem úgysincs hozzá türelmem :kiraly:
Rendben!
Excalibur kábelek
Szia Arnold! Mivel az erősitőm mint azt Te is tudod bekancsolt a szerelő meg május elejéig nem tud foglalkozni vele lehet mégis élek nagylelkű ajánlatoddal és visszaküldöm a kábelt. Nekem úgysincs hozzá türelmem :kiraly:
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
:kiraly: :kiraly:
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
:kiraly: :kiraly:
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
:lol!: Még nem csináltam meg
Ha netán el akadnál., az ajánlatom áll!
Excalibur kábelek
Még nem csináltam meg :lol!:
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
:lol!: :taps:
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
:lol!:
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
06-70-701-0796 :lol!:
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Excalibur kábelek
Remélem Arnold nem haragszol meg, ha feltöltök egy képet...
Szép
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Egyáltalán nem haragszom érte!
Köszönöm! :lol!:
Excalibur kábelek
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Na bekötöttem az új Excalibur HF kábelemet. Unboxing után bevittem a nappaliba régi ki, közben a feleségem meglátta, erre megkérdezte: miért hoztam be ezt a kötelet a garázsból? Aztán felvilágosítottam, hogy ez inkább kábel. Apropó unboxing, teljesen korrekt kézzel rajzolt és színezett bekötési segédlet.A szett tartalma két hangfalkábel, és négy darab összekötő villákkal szerelve - bikábelezhető hangfal lévén.
(ez is) Egy nagyon szépen kivitelezett kábel, meglehetősen nehéz, és kifejezetten rugalmas.
Bejáratás nélkül: A hangja, nagyon kellemes, selymes, de nem puha. Kellő magassal van megáldva, de nem csilingelő. Szép, nyílt, teres. Gördülékeny hanggal, szép basszusokkal, bár egy picit visszafogta az Excalibur IC-met, ami nem baj. Egy hangyányit tisztult a közép tartomány is.
Nem találtam fogást rajta. Valaki írta, hogy őszinte kábel, akkor a vdh combination és a Cat5 páros nagyot hazudott.
Az feleségemre bíztam a bejáratást, napközben rádiót hallgat általában rajta.
Kíváncsi vagyok merre változik a hangja.
Az IC és HF nagyon jó vétel így együtt, jól kiegészítik egymást.
Na egyelőre ennyi, hátha visszakapok 20%-ot :taps:
Excalibur kábelek
Na bekötöttem az új Excalibur HF kábelemet. Unboxing után bevittem a nappaliba régi ki, közben a feleségem meglátta, erre megkérdezte: miért hoztam be ezt a kötelet a garázsból? Aztán felvilágosítottam, hogy ez inkább kábel. Apropó unboxing, teljesen korrekt kézzel rajzolt és színezett bekötési segédlet.
A szett tartalma két hangfalkábel, és négy darab összekötő villákkal szerelve - bikábelezhető hangfal lévén.
(ez is) Egy nagyon szépen kivitelezett kábel, meglehetősen nehéz, és kifejezetten rugalmas.
Bejáratás nélkül: A hangja, nagyon kellemes, selymes, de nem puha. Kellő magassal van megáldva, de nem csilingelő. Szép, nyílt, teres. Gördülékeny hanggal, szép basszusokkal, bár egy picit visszafogta az Excalibur IC-met, ami nem baj. Egy hangyányit tisztult a közép tartomány is.
Nem találtam fogást rajta. Valaki írta, hogy őszinte kábel, akkor a vdh combination és a Cat5 páros nagyot hazudott.
Az feleségemre bíztam a bejáratást, napközben rádiót hallgat általában rajta.
Kíváncsi vagyok merre változik a hangja.
Az IC és HF nagyon jó vétel így együtt, jól kiegészítik egymást.
Na egyelőre ennyi, hátha visszakapok 20%-ot :lol!:
Excalibur kábelek
Rumika! Milyen kábelt használtál az Excalibur HF előtt?
Szia!
arzachel-t