Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Excalibur kábelek
Moderátor: excalibur38
- excalibur38
- Fórumlakó

- Értékelés: 31
Excalibur kábelek
Szeretnék kérni árajánlatot IC kábelre. Nem kell hosszú, egymáson van a CD és az erősítő. Köszönöm.
Pü. ment!
Excalibur kábelek
Szeretnék kérni árajánlatot IC kábelre. Nem kell hosszú, egymáson van a CD és az erősítő. Köszönöm.
Excalibur kábelek
A napokban sikerült átvennem táp, hangfal és subkábeleket. Szépen kivitelezett, igényes anyagokból összeszerelt, nagyon jó ár-érték arányú kábelek. Arnold személyében becsületes, szimpatikus embert volt szerencsém megismerni, mindenkinek ajánlom!
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Szeretnék egy árajánlatot privátban egy 1m digitális koax kábelre valamint egy interkonnekt kábelbárra (nem kell hosszú, egymáson van a két doboz).
üdv,
Doc
Pü!
- Doc Lemurian
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Excalibur kábelek
Szeretnék egy árajánlatot privátban egy 1m digitális koax kábelre valamint egy interkonnekt kábelbárra (nem kell hosszú, egymáson van a két doboz).
üdv,
Doc
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Kellemeset és boldogat mindenkinek!
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Szeretnék kérni egy árat Sub kábelre 2-3 méteres lehetőségekkel, privátban. Ja és tulajdonságokkal, gondolom OFC réz.
UP
Pü. ment!
- FefeeX

- Értékelés: 5
Excalibur kábelek
Szeretnék kérni egy árat Sub kábelre 2-3 méteres lehetőségekkel, privátban. Ja és tulajdonságokkal, gondolom OFC réz.
UP
-
Vendég
Excalibur kábelek
Sziasztok!
Nem régiben excalibur38 fórumtástól hozzá jutottam hangfal kábelekhez,és azt kell mondjam hogy gyors és szuper munkát végzet,
amihez párossul még hogy nagyon korrekt és segitőkész!
köszönöm szépen neki
Ez mind szép, amit elmondtál, csak a lényeg maradt le...milyen lett a hang?
Excalibur kábelek
Sziasztok!
Nem régiben excalibur38 fórumtástól hozzá jutottam hangfal kábelekhez,és azt kell mondjam hogy gyors és szuper munkát végzet,
amihez párossul még hogy nagyon korrekt és segitőkész!
köszönöm szépen neki
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Szia!
Sok felvilágosítást kaptam töled privátban, ám a keretem sajnos igen szük. Ugyanakkor mindenképp szükségem van mihamarabb egy kb 1 méteres digit interconnect kábelre a DAC és a CD közé, esetleg idönként egyéb digitális jelforrás és a DAC közé.
Privátban írtad, hogy nem tudsz fotókat küldeni a kábelekröl, most én mégis azt kérném, hogy valahogy próbálj meg képet felrakni a digit IC-röl (persze a többiröl is jó lenne), szerintem másokat is érdekelne.
Kaphatok egy ajánlatot a (fotóval) a digit IC-re privátban? S egy olyat is kérnék, ha két darabot rendelnék.
Köszi szépen!
Szia!
Pü.ment!
-
Vendég
Excalibur kábelek
Szia!
Sok felvilágosítást kaptam töled privátban, ám a keretem sajnos igen szük. Ugyanakkor mindenképp szükségem van mihamarabb egy kb 1 méteres digit interconnect kábelre a DAC és a CD közé, esetleg idönként egyéb digitális jelforrás és a DAC közé.
Privátban írtad, hogy nem tudsz fotókat küldeni a kábelekröl, most én mégis azt kérném, hogy valahogy próbálj meg képet felrakni a digit IC-röl (persze a többiröl is jó lenne), szerintem másokat is érdekelne.
Kaphatok egy ajánlatot a (fotóval) a digit IC-re privátban? S egy olyat is kérnék, ha két darabot rendelnék.
Köszi szépen!
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Ha már szó volt róla, mennyibe is van a tápelosztó? Alapvetően a cserélhető tápkábeles érdekelne, egyelőre csak érdeklődés szintjén
Ez túlfeszültségvédett is, vagy csak sima tápelosztó?
Szia!
Pü. ment!
- FefeeX

- Értékelés: 5
Excalibur kábelek
Ha már szó volt róla, mennyibe is van a tápelosztó? Alapvetően a cserélhető tápkábeles érdekelne, egyelőre csak érdeklődés szintjén
Ez túlfeszültségvédett is, vagy csak sima tápelosztó?
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Egy kis anyag összetétel?
3X4mm2 kerssztmetszetű 99,99%-os nagy tisztaságú réz vezető.
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Egy képet láthatnék róla?
Igen!
Annyi a különbség a képen lévőtől, hogy a villa nem fekete hanem kék.
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... phjsyn.jpg
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
A tápelosztó és a hangfalkábel után lendítsünk egy kicsit a táp kábel eladáson is:-) A rendelt táp elosztó után itt a fórumon hozzájutottam egy újabb táp elosztóhoz, de ezen cserélhető táp alj van. Gondolom ehhez a saját táp kábeled ajánlanád az azonos kábelezés miatt...Egy méteres darabra lenne szükségem.
Üdv: I.
Nekem is excalibur által készített elosztóm van saját tápkábelével, nagyon szeretem.
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
A tápelosztó és a hangfalkábel után lendítsünk egy kicsit a táp kábel eladáson is:-) A rendelt táp elosztó után itt a fórumon hozzájutottam egy újabb táp elosztóhoz, de ezen cserélhető táp alj van. Gondolom ehhez a saját táp kábeled ajánlanád az azonos kábelezés miatt...Egy méteres darabra lenne szükségem.
Pü.!
-
Vendég
Excalibur kábelek
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Üdv!
A 2x2,5m hangfalkábelre én is szeretnék egy ajánlatot kérni.
Köszönöm
PÜ.!
Excalibur kábelek
Üdv!
A 2x2,5m hangfalkábelre én is szeretnék egy ajánlatot kérni.
Köszönöm
- excalibur38
- Fórumlakó

Excalibur kábelek
Köszi!Régebben vettem Tőled hangfalkábelt és úgy néz ki,hogy ismét rendelek.Mennyibe kerülne 2x2,5m és 1x1m hangfalkábel?
PÜ.!