Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Excalibur kábelek
Moderátor: excalibur38
Excalibur kábelek
Ment.P.Ü.
- excalibur38
- Fórumlakó
- Értékelés: 31
Excalibur kábelek
Szia!
Ment PÜ!
Szia!
Re!
Excalibur kábelek
Szia!
Ment PÜ!
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Ismerősöm nem rossz rendszerén (urbàn legend szerint a human audio több cuccàt nàla tesztelte, finomhangolta) volt szerencsém kipróbàlni a III. gen egyszerűbb ic-t
A wbt 2016-ost agyonverte, megàllta a helyét a rendszerben. A sajàt 30-40 éves pamutba bùjtatott 0,08-as selyem litze azért több teret adott, de ez sem vallott szégent

Köszönöm a hozzászólást!
- schillerasz
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 6
Excalibur kábelek
Ismerősöm nem rossz rendszerén (urbàn legend szerint a human audio több cuccàt nàla tesztelte, finomhangolta) volt szerencsém kipróbàlni a III. gen egyszerűbb ic-t
A wbt 2016-ost agyonverte, megàllta a helyét a rendszerben. A sajàt 30-40 éves pamutba bùjtatott 0,08-as selyem litze azért több teret adott, de ez sem vallott szégent
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Szia!
Szeretnék egy borotva csatlakozós tápkábelt a Micromega cd játszómhoz.
Barátomnál volt szerencsém Excalibur tápkábelt meghallgatni.Meggyőzött!
Segítéged köszönöm.
Üdv. Olivér
Pü. ment!
Excalibur kábelek
Szia!
Szeretnék egy borotva csatlakozós tápkábelt a Micromega cd játszómhoz.
Barátomnál volt szerencsém Excalibur tápkábelt meghallgatni.Meggyőzött!
Segítéged köszönöm.
Üdv. Olivér
Excalibur kábelek
Sziasztok,
Én a napokban vettem hangfal + IC kábelt Arnoldtól. A legnagyobb javulást mélytartományban reméltem... És kaptam Egyértelműen kontrolláltabb lett a mély, pedig még be sincs járatva a kábel. Mindenképpen megérte! A kivitelezés szintén elsőrangú. Szóval még egy elégedett vevővel több
- excalibur38
- Fórumlakó
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Békés, áldott karácsonyt kívánok mindenkinek!
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Hello!
Néhány hete kaptam kézhez az új excalibur hangfalkábeleimet. A kábelek minőségi, ízléses kidolgozásúak, de talán lényegesebb a hangjuk. Érdemes volt cserélnem. Tisztább, részletezőbb és dinamikusabb lett a hangkép. Az előttem szólók már szakszerűen kifejtették részletesen mit is tud a kábel, ezért nem kívánom ismételni. Csak ajánlani tudom mindenkinek. (Már gyűjtögetek egy IC kábelre)
Köszönöm Mester a korrekt hozzáállást, segítőkészséget!
Ui.: Ha már itt tarunk lenne egy amatőr kérdésem. Adott egy hm erősítő, egy sztereó erősítő, kettős kábelezésre alkalmas frontok. A gyakorlatban kivitelezhető-e az, hogy a hangfal csatlakozóihoz külön csatlakoztatok egy-egy pár kábelt, úgy, hogy az egyik a hm a másik a sztereó erősítőbe van bekötve. Így nem kellene dugdosnom a kábeleket. Működhet ez, hogy hol innen, hol onnan kapja a jelet a hangfal?
Köszönöm a hozzászólást!

Hívj fel és a többit megbeszéljük!
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Excalibur kábelek
Hello!
Néhány hete kaptam kézhez az új excalibur hangfalkábeleimet. A kábelek minőségi, ízléses kidolgozásúak, de talán lényegesebb a hangjuk. Érdemes volt cserélnem. Tisztább, részletezőbb és dinamikusabb lett a hangkép. Az előttem szólók már szakszerűen kifejtették részletesen mit is tud a kábel, ezért nem kívánom ismételni. Csak ajánlani tudom mindenkinek. (Már gyűjtögetek egy IC kábelre)
Köszönöm Mester a korrekt hozzáállást, segítőkészséget!
Ui.: Ha már itt tarunk lenne egy amatőr kérdésem. Adott egy hm erősítő, egy sztereó erősítő, kettős kábelezésre alkalmas frontok. A gyakorlatban kivitelezhető-e az, hogy a hangfal csatlakozóihoz külön csatlakoztatok egy-egy pár kábelt, úgy, hogy az egyik a hm a másik a sztereó erősítőbe van bekötve. Így nem kellene dugdosnom a kábeleket. Működhet ez, hogy hol innen, hol onnan kapja a jelet a hangfal?
Excalibur kábelek
Ha van bármilyen elfekvő cuccotok,most felrakhatnátok ide:
Jótékonysági Licit!!!
http://www.avx.hu/forum/index.php?/foru ... agi-licit/
Nem az érték számít.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Hello!
Küldtem egy üzenetet.
Szervusz!
Tőlem is!
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Excalibur kábelek
Hello!
Küldtem egy üzenetet.
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Szia!
Ment egy üzenet számodra.
Szia!
Szia!
Tőlem is!
Excalibur kábelek
Szia!
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Csatlakozom az elégedettek táborához. Ma vettem egy fórumtárstól egy Excalibur digi kábelt. A nicknevem is utal rá, hogy megfordult már nálam jó néhány kábel, de egyik sem hozott ki annyit a Linn Karik-Numerik párosomból, mint az Excalibur. A legfőbb erényei: a fantasztikus tisztaság, különösen a sávszéleken, a semlegesség, és a rendezett tér.
Elismerésem!
Köszönöm a hozzászólást!
Excalibur kábelek
Csatlakozom az elégedettek táborához. Ma vettem egy fórumtárstól egy Excalibur digi kábelt. A nicknevem is utal rá, hogy megfordult már nálam jó néhány kábel, de egyik sem hozott ki annyit a Linn Karik-Numerik párosomból, mint az Excalibur. A legfőbb erényei: a fantasztikus tisztaság, különösen a sávszéleken, a semlegesség, és a rendezett tér.
Elismerésem!
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
hello,
PÜ ment,
Üdv:Zoli
Szia!
Re pü!
Excalibur kábelek
hello,
PÜ ment,
Üdv:Zoli
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Sziasztok!
Hát, én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni Exbalibur kábeleiről.
Nálam egyelőre egy IC és egy hangfalkábel dolgozik legnagyobb megelégedésemre.
Én nem nagyon hittem abban, hogy a kábeleknek ekkora jelentősége van, de amikor betettem és párommal leültünk zenét hallgatni, mindkettőnknek azonnal feltűnt, hogy egy csomó új hang megjelent a semmiből. Főleg a magas és a mély széleiben volt elsőre javulás, elváltak / kitisztultak a hangok. A középben elsőre visszalépést éreztem, de mostanra bejáratódtak és már a közepek is sokkal tisztábbak lettek, mint korábban voltak.
Mindehez rengeteg tanácsot is kaptam, gyors ügyintézést és hát a portéka is gyönyörű. Visszajáró vendég leszek, ez már látszik, és másnak is csak ajánlani tudom.
Üdv,
CsLaci
Köszönöm a beszámolót!

Továbbiakban is állok a rendelkezésedre!
Excalibur kábelek
Sziasztok!
Hát, én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni Exbalibur kábeleiről.
Nálam egyelőre egy IC és egy hangfalkábel dolgozik legnagyobb megelégedésemre.
Én nem nagyon hittem abban, hogy a kábeleknek ekkora jelentősége van, de amikor betettem és párommal leültünk zenét hallgatni, mindkettőnknek azonnal feltűnt, hogy egy csomó új hang megjelent a semmiből. Főleg a magas és a mély széleiben volt elsőre javulás, elváltak / kitisztultak a hangok. A középben elsőre visszalépést éreztem, de mostanra bejáratódtak és már a közepek is sokkal tisztábbak lettek, mint korábban voltak.
Mindehez rengeteg tanácsot is kaptam, gyors ügyintézést és hát a portéka is gyönyörű. Visszajáró vendég leszek, ez már látszik, és másnak is csak ajánlani tudom.
Üdv,
CsLaci
- excalibur38
- Fórumlakó
Excalibur kábelek
Pár hete vagyok excalibur kábel tulajdonos és mindenkinek ajánlom mind az eladót mind a termékeit. A kábelek preciz ízléses kidolgozásúak, a hang az előző hangfalkábelhez képest nagyságrendekkel jobb lett és még csak most járatódnak. Az eladó kedves, segítőkész nagy tapasztalattal a háta mögött. Én nyugodt szívvel ajánlanám minden fórumtársnak, nem fogtok csalódni.
Köszönöm a beszámolót, véleményt!

Sok jó zenélést kívánok hozzá!
Excalibur kábelek
Pár hete vagyok excalibur kábel tulajdonos és mindenkinek ajánlom mind az eladót mind a termékeit. A kábelek preciz ízléses kidolgozásúak, a hang az előző hangfalkábelhez képest nagyságrendekkel jobb lett és még csak most járatódnak. Az eladó kedves, segítőkész nagy tapasztalattal a háta mögött. Én nyugodt szívvel ajánlanám minden fórumtársnak, nem fogtok csalódni.