Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7026
ValhallA világa
És nagyon könnyűt is tudsz építeni? Nem hangszóró alá, hanem készülékekhez.
Üdvözöllek Ear,
Természetesen tudok könnyű anyagokból is építkezni.
Sajnos pofátlanul drágák a jól forgácsolható,kiváló minőségű alumínium ötvözetek,illetve a karbon lapok,csövek,thermoplastik és egyéb műanyagok.
Mivel az országnak gyakorlatilag megszűnt az ipara,(Külföldiek persze vannak,akik szintén külföldről hozatnak alapanyagot maguknak...)sokszor egy szál ötvözetre is,megrendeléstől számítva 4-5hetet kell várni.
Nemrégiben készítettem egy hegesztés mentes,tömör 6061 T6(Ez egy igen merev és antirezonáns anyag.)alumínium ötvözetből készült lemezjátszó falikonzolt,amely vázszerkezete talán még az 2Kg-ot sem érte el.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
ValhallA világa
Üdv. ment a viszont válasz is.
ValhallA világa
30ezer/pár
Ez az ár standard méretre vonatkozik,(8mm vastag lemezek,D=60mm x6mm oszlopok)öntödei minőségű quartzhomokkal feltöltve.(Tartozék 6061 T6 tüskevégők alapból járnak hozzá.)
És nagyon könnyűt is tudsz építeni? Nem hangszóró alá, hanem készülékekhez.
Bocs hogy ide off.
Küldetem privit többet is Ear
ValhallA világa
nagyon jó ár
Bizony, hogy jó...És nagyon szép munkák..Súlyban mennyit nyom egy ilyen állvány?
Nem picit gülledtek ki a szemeim, míg az első emeletre felcipeltem. Nagyon nagyon nagyon nagyon nehéz.
30ezer/pár
Ez az ár standard méretre vonatkozik,(8mm vastag lemezek,D=60mm x6mm oszlopok)öntödei minőségű quartzhomokkal feltöltve.(Tartozék 6061 T6 tüskevégők alapból járnak hozzá.)
Gratulálok!
Nagyon impozáns és emellett masszívnak is néz ki...
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
ValhallA világa
30ezer/pár
Gratulálok!
Nagyon impozáns és emellett masszívnak is néz ki...
ValhallA világa
nagyon jó ár
Bizony, hogy jó...És nagyon szép munkák..Súlyban mennyit nyom egy ilyen állvány?
ValhallA világa
30ezer/pár
nagyon jó ár
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
30ezer/pár
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 113
ValhallA világa
Elkészült Acus fórumtárs állványa.
Mibe kerül egy ilyen állvány jöhet PÜ-ben is
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Üdv. mester ment egy PÜ.
Köszönöm,megtisztelő érdeklődésedet,azóta megválaszoltam.
A képen CuAgII,illetve AGII.
ValhallA világa
Mester!
Nagy uppp a topicnak!
Köszönöm srácok a hozzászólásokat,véleményeket.
CuAg I. 1.5m+aranyozott IEC+Bals dugvilla=14ezer
Szívesen máskor is!
- Kovács Emil
- V.I.P.
ValhallA világa
Szívesen máskor is!
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
- Donyec
- Fórumlakó
- Értékelés: 65
ValhallA világa
Tegnap csereügylet keretében hozzám került egy CuII+ tápkábel. Előrebocsátom nem vagyok egy "vájtfülű hifitudor", nem túl rég kezdtem építgetni a rendszeremet. Mindenesetre jócskán hallható volt a változás, tisztább énekhangok, feszesebb, pontosabb mélyek, egyszóval öröm volt hallgatni a zenét. (Hozzáteszem a Tannoyok most egy még be sem járatott qed42 kábellel vannak bekötve illetve egy CA digi kábel van használatban, mivel várom excalibur IC és HF kábeleit.)Minden elismerésem ValhallA mesteré , (én meg assz'em a Marantzhoz rövidesen rendelek egy CuAg-t)
Én mondtam.
ValhallA világa
Az új CuAg I.Ezüstözött réz vezető teflon szigetelésben.
(3x1.5mm²,6N tisztaságú)
Üdv Mester!
Mennyit kóstál az új hálókobra?
Tegnap csereügylet keretében hozzám került egy CuII+ tápkábel. Előrebocsátom nem vagyok egy "vájtfülű hifitudor", nem túl rég kezdtem építgetni a rendszeremet. Mindenesetre jócskán hallható volt a változás, tisztább énekhangok, feszesebb, pontosabb mélyek, egyszóval öröm volt hallgatni a zenét. (Hozzáteszem a Tannoyok most egy még be sem járatott qed42 kábellel vannak bekötve illetve egy CA digi kábel van használatban, mivel várom excalibur IC és HF kábeleit.)Minden elismerésem ValhallA mesteré , (én meg assz'em a Marantzhoz rövidesen rendelek egy CuAg-t)
Örülünk ennek a jelentős ,pozitiv eredménynek!
- Kovács Emil
- V.I.P.
ValhallA világa
Örülünk ennek a jelentős ,pozitiv eredménynek!
ValhallA világa
Tegnap csereügylet keretében hozzám került egy CuII+ tápkábel. Előrebocsátom nem vagyok egy "vájtfülű hifitudor", nem túl rég kezdtem építgetni a rendszeremet. Mindenesetre jócskán hallható volt a változás, tisztább énekhangok, feszesebb, pontosabb mélyek, egyszóval öröm volt hallgatni a zenét. (Hozzáteszem a Tannoyok most egy még be sem járatott qed42 kábellel vannak bekötve illetve egy CA digi kábel van használatban, mivel várom excalibur IC és HF kábeleit.)
Minden elismerésem ValhallA mesteré , (én meg assz'em a Marantzhoz rövidesen rendelek egy CuAg-t)
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Az új CuAg I.
Ezüstözött réz vezető teflon szigetelésben.
(3x1.5mm²,6N tisztaságú)
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
ValhallA világa
HOPPÁ !
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Kösz Acus,örülök,hogy sikerült rendszerbe integrálnod az új szerzeményt. :lol!: :kiraly:
Köszönöm alfaati! :lol!:
Hihetetlen mennyiségű drót megfordult már nálam.Nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó.
Jenő!Alapjában véve egy olcsó kábelről beszélhetünk,jelentős,bántó hibák nélkül.Minden versenyszámban egész jól teljesít.Ugyanez a kábel PVC csőbe húzva sávhatárolt,teflon csőben tűrhető,míg jelen 100% pamutban kiváló, kiegyenlített hangot nyújt,nem kenve a sávszéleket.
Jelenleg egyenlőre senkinek nem tudok küldeni ribbont és AG I.(Silver Surfer) hálózatit próbára.Kérek mindenkit,hogy legyen türelemmel,jelzem amint ismét elérhetőek a kábelek.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
ValhallA világa
Nagyságrendileg tizenkilenc-huszonezres kategória.
Tervezek ezüst/arany és palladium változatokat is összedobni.
Amióta járt nálam egy nyúlfarok hosszúságú Silversmith Palladium(megvehetetlen kategória)hangfalkábel,azóta három kategóriába sorolom a kábeleket.:
-hangfalkábelek
-kiváló hangfalkábelek
-Silversmith Palladium
:lol!:
Szia Ákos!
A CU-Ribbont melyik kategóriába sorolnád?
:kiraly:
ValhallA világa
Már van is hangfalkábel,Cu.Ribbon néven.
Gratulálok a hangfalkábelhez! Az elso ami eddíg elkészult?
Pár nappal ezelőtt megérkezett az állványom. A földszinten lakok mégis úgy érzem 2 sérvem is kiújult mire felhoztam az állványokat:) Gyönyörű, elképesztően szép, nagyon tetszik. Főleg mikor megkapja a tüske alá a kis tappancskáit, egészen mámorító lesz. A hangra kifejtett hatását röviden tömören jellemezném. Következő szntre emelte a hangfalat, Baromi feszes pontos mélyei lettek. Nagybőgőt élvezet hallgatni:P és a színpaddal is csodát művelt.
Egy szó mint száz: tökéletes
Nem is szaporítom a szót megyek vissza zenét hallgatni:)
Köszönöm. Örök hálám :lol!:
Használd egészséggel!
- Kovács Emil
- V.I.P.
ValhallA világa
Pár nappal ezelőtt megérkezett az állványom. A földszinten lakok mégis úgy érzem 2 sérvem is kiújult mire felhoztam az állványokat:) Gyönyörű, elképesztően szép, nagyon tetszik. Főleg mikor megkapja a tüske alá a kis tappancskáit, egészen mámorító lesz. A hangra kifejtett hatását röviden tömören jellemezném. Következő szntre emelte a hangfalat, Baromi feszes pontos mélyei lettek. Nagybőgőt élvezet hallgatni:P és a színpaddal is csodát művelt.
Használd egészséggel!
ValhallA világa
Pár nappal ezelőtt megérkezett az állványom. A földszinten lakok mégis úgy érzem 2 sérvem is kiújult mire felhoztam az állványokat:) Gyönyörű, elképesztően szép, nagyon tetszik. Főleg mikor megkapja a tüske alá a kis tappancskáit, egészen mámorító lesz.
A hangra kifejtett hatását röviden tömören jellemezném. Következő szntre emelte a hangfalat, Baromi feszes pontos mélyei lettek. Nagybőgőt élvezet hallgatni:P és a színpaddal is csodát művelt.