Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

1343413756[/url]' post='1337026']Csatlakozom.
Sok Boldogot kívánok én is, mint nagyon elégedett Valhalla kábel tulaj.

Boldogot, sok jó zenével!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Isten éltessen sokáig!
Boldog Születésnapot Ákos!

-S

Csatlakozom.
Sok Boldogot kívánok én is, mint nagyon elégedett Valhalla kábel tulaj.
Naim-ZU

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

Isten éltessen sokáig!
Boldog Születésnapot Ákos!

-S

LL56
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 22

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: LL56 »

Kedves Ákos és Tisztelt Fórumtársak!

Új vagyok ebben a topikban és a ValhallA-fanok között is.
A közelmúltban Ákos megörvendeztetett két alkotásával is, 4db ezüst-platina jumperrel és egy 2m-es AGIVc hálózati kábellel. Elovasva a topik összes hozzászólását, óriási várakozással kötöttem be az összekötőket.
Évtizedeim alatt voltak már mindenféle jobb-rosszabb hifi cuccaim, de ilyen minőségű kábelek még nem voltak a bírtokomban, pedig volt már jó pár.
Bár köztetek már sokan tapasztalhattátok, hogy már az áru becsomagolása is Ákos maximalista precízségét sugalja. Leesett az álam....
A képek a kábelekről nem tudják visszaadni azt amit élőben látunk,....fantasztíkusan profi és szép munka!
Mivel a hálózatit még csak tegnap kaptam meg, a jumpert meg pár napja, így még nincsenek bejáratva.
Nem akarom ismételgetni az előttem hozzászólókat, elég legyen egyelőre annyi,már most lényeges változásokat tapasztaltam térben, nyugodságban, precízségben. Ákos biztosított, hogy idők múlásával még jobb lesz a hang. Érik mint a jó bor..."amit majd elkortyolgatok egy jó zene mellett".
Később még beszámolok a változásokról, mikor bejáródik majd a kábel.
Sajnálom, hogy csak most ismertem meg Ákost és alkotásait. Megszabadított volna sok felesleges kiadástól, amit középszerű gyári kábelekre költöttem.
Azt hiszem sokan tartozunk köszönettel Ákosnak!

Elnézést kérek mindenkitől, ha hosszú voltam.

Laci

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7130

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Eladó, beszámított Furutech-Absolute Power.:

-Csatlakozók: Furutech FI-E11(G), FI-15E(G), aranyozott, demagnetizált réz ötvözet.
-hosszúság: 1.8m
-45eFt

"Absolute" jó vétel ezen az áron!

http://www.soundstage.com/revequip/furu ... _cords.htm

http://www.furutech.com/a2008/product2.asp?prodNo=230

http://www.kacsa-audio.hu/webshop/furut ... e11g.p.717

http://www.kacsa-audio.hu/webshop/furut ... 15eg.p.675

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

A kábelek elkeltek!
(VH-Audio Flavor 4, ValhallA CuAgII mkII.)
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Eladó, visszaszámolt VH-Audio Flavor 4 és ValhallA CuAgII mkII. hálózati kábelek.:

A VH-Audio Flavor 4
http://www.vhaudio.com/flavor4.html

A kábel tökéletes állapotban van és vadonatúj, rhodium bevonatú csatlakozókat szereltem rá.
-Csatlakozó(k): műanyag házas, rhodium bevonatú réz érintkezőkkel.
-hosszúság 1.5m
-20eFt

A CuAgII kábel belépő és középkategóriás házimozi, illetve audiophile minőségű készülékek ideális partnere.
-Csatlakozó(k): műanyag házas, aranyozott réz érintkezőkkel.
-hosszúság 1.5m
-20eFt

A kettő kábel együttes vásárlása esetén az ár 35eFt-ra módosul!

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 858

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ez nagyon szomorú, lassan elmennek a nagyok és marad helyettük lédigiga & vidéke.

Igazság szerint a Jon Lord-hoz hasonlatos szellemóriások művészetének befogadásához el kell érni egy bizonyos mentális, zenei érettséget...
Az egyes lépcsőfokokat, "szerencsétlen" utánunk következő generáció(k)nak nagyon erős "ellenszélben" kell teljesíteniük!
A médián keresztül, kifinomult eszközökkel, szünet nélkül manipulálja őket a háttérhatalom és folyamatosan romló minőségű, gyökértelen, hamis értékrendszerre épülő, globalista oktatás torzítja önképüket.

Mindezek ellenére a minőség soha nem megy ki a divatból!
Az igazi nagyok halhatatlanok, munkásságuk lenyomatát szinte minden otthonban tetten érhetjük. Hiszen az internet nevezetű kétélű fegyver segítségével bármikor életre kelthetjük halhatatlan műveiket.
Optimizmusom leginkább abból táplálkozik, hogy én is egy elnyomó hatalom diktálta hazug világban szocializálódtam és mégis sikeresen, segítség nélkül rátaláltam a valós emberi értékekre, tiszta hangokra.

Az idő tengerében örökké visszhangozni fog Beethoven, Liszt, Bartók, Hendrix, Jaco, Miles, Lord és megannyi kitűnő előadó és zeneszerző!
A felnövekvő generációknak azt kívánom, hogy tiszta szívvel és csupasz lélekkel, újra fedezze fel az emberiség talán legnagyobb ajándékát a nagybetűs ZENÉT!

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Jon Douglas Lord (Leicester, 1941. június 9. – 2012. július 16.)
Nyugodj békében, Mester!

Ez nagyon szomorú, lassan elmennek a nagyok és marad helyettük lédigiga & vidéke.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: hubee »

Ákos, PM ment!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Jon Douglas Lord (Leicester, 1941. június 9. – 2012. július 16.)
Nyugodj békében, Mester!

http://www.youtube.com/watch?v=XDBIraZEXsA

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Szia Ákos!

Megveszem! Küldök PM-et.

Köszi!

Szia!

Sajnos már el is kelt!

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

Ezüst-platina jumper, WBT0644 banán és Cardas villával szerelve.
-szép állapot
-30cm hosszúság
-ár: 15ezerFt. (A csatlakozók megérnek használtan kb. ennyit!)

http://www.wbt.de/index.php?id=96&backP ... oducts=113

http://www.kacsa-audio.hu/webshop/wbt.b ... 0644.p.431

Már csak egyetlen készlet maradt!

Szia Ákos!

Megveszem! Küldök PM-et.

Köszi!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ezüst-platina jumper, WBT0644 banán és Cardas villával szerelve.
-szép állapot
-30cm hosszúság
-ár: 15ezerFt. (A csatlakozók megérnek használtan kb. ennyit!)

http://www.wbt.de/index.php?id=96&backP ... oducts=113

http://www.kacsa-audio.hu/webshop/wbt.b ... 0644.p.431

Már csak egyetlen készlet maradt!

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Kedves Laci!

Köszönöm, megtisztelsz! igyekszem a lehetőségeimhez mérten a maximumot nyújtani, ahogyan mindig is...
Az árak az alap tízen ezres(réz vezető) kábelek áraitól egészen a csillagos égig nyújtózkodhatnak.(színtiszta platina ribbon)

Küldök aktualizált listát.

Pár gondolat, ami az utóbbi időben gyakran felmerült privát levelezések, személyes beszélgetések alkalmával.:

Nem vagyok varázsló!
Olcsó ipari rézből nem tudok referencia minőségű kábeleket készíteni...
A minőségnek ára van! A dolog financiális részét senki nem tudja megkerülni, legyen az klasszikus értelemben vett gyártó, sufnituning mester, magasabb létsík részesévé vált megmondóember vagy átlagos hobbista...

Aki arra számít, hogy olcsó DIY kábelekkel majd jól "lelépi" a neves gyártók méregdrága kábeleit az jobban jár ha gyorsan fölébred lázálmából!

Legtöbb esetben az szokott előfordulni, hogy a rendszereket "túlkábelezik". Tehát egy relatíve szerény képességű, alacsony felbontású rendszerhez, aránytalanul sokat költenek kábelre.
Amikor pedig a cserélgetős, lázadó korszakát élő szomszéd srác beállít X-Y hifis barátunkhoz olcsó(bb) ebay-es, villanyszerelő Jóskabá-féle kábeleit tesztelni, akkor arra a következtetésre jutnak (tévesen), hogy a profi ónozott gitárkábel és a cellux szigetelésű DIY drót, ugyan azt tudja 250Ft-ért, mint egy felső kategóriás Siltech, Stage III, Echole, stb...
Ekkor jönnek, mindenféle bevezető nélkül, pár perc után a szélbe kiáltott, "lealázta, lemosta, agyonverte" kezdetű mondatok, amelyet még tovább ferdítenek a billentyűzet koptató haverok véleményét azonnal magukévá tevő kibicek. (Akik többsége youtube-os videókon ítél meg készüléket, rendszer-installációkat!)

Meg lehet közelíteni, akár felül is múlni a nagy gyártók csúcs kábeleinek hangzását, viszont annál a pontnál már olyan magas költségekkel kell számolnunk, amennyiért egyetlen DIY kábel sem értékesíthető!

Ez így nagyon korekt és abszolút osztom ezt a véleményt!

És ilyenből de sok van sajnos: "magasabb létsík részesévé vált megmondóember"...

Ehhez kérnék szépen árat is, szerintem ez több mint gyönyörű, gondolom ennél már csak a hangja lehet jobb
Ag7X bi-wire, hf. kábel, rhodium bevonatú, karbon köpenyes, univerzális(6-8mm) villákkal szerelve.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Szia Ákos!

Én még csak most járok először a Topic-odban, de a kábeleidről készült képeket nézegetve ledöbbentem, hogy valaki ilyen gyönyörűségeket tud készíteni "otthon"! Egyszerűen látni rajtuk, hogy nem csak összetákolt kábelekről van szó, hanem profiszinten megtervezett összállításról, minőségi alapanyagokból.

Érdekelne, ennek a kábelnek az ára is, illetve kérnék privátban egy árlistát ha van.

Üdv,
Laci

Kedves Laci!

Köszönöm, megtisztelsz! igyekszem a lehetőségeimhez mérten a maximumot nyújtani, ahogyan mindig is...
Az árak az alap tízen ezres(réz vezető) kábelek áraitól egészen a csillagos égig nyújtózkodhatnak.(színtiszta platina ribbon)

Küldök aktualizált listát.

Pár gondolat, ami az utóbbi időben gyakran felmerült privát levelezések, személyes beszélgetések alkalmával.:

Nem vagyok varázsló!
Olcsó ipari rézből nem tudok referencia minőségű kábeleket készíteni...
A minőségnek ára van! A dolog financiális részét senki nem tudja megkerülni, legyen az klasszikus értelemben vett gyártó, sufnituning mester, magasabb létsík részesévé vált megmondóember vagy átlagos hobbista...

Aki arra számít, hogy olcsó DIY kábelekkel majd jól "lelépi" a neves gyártók méregdrága kábeleit az jobban jár ha gyorsan fölébred lázálmából!

Legtöbb esetben az szokott előfordulni, hogy a rendszereket "túlkábelezik". Tehát egy relatíve szerény képességű, alacsony felbontású rendszerhez, aránytalanul sokat költenek kábelre.
Amikor pedig a cserélgetős, lázadó korszakát élő szomszéd srác beállít X-Y hifis barátunkhoz olcsó(bb) ebay-es, villanyszerelő Jóskabá-féle kábeleit tesztelni, akkor arra a következtetésre jutnak (tévesen), hogy a profi ónozott gitárkábel és a cellux szigetelésű DIY drót, ugyan azt tudja 250Ft-ért, mint egy felső kategóriás Siltech, Stage III, Echole, stb...
Ekkor jönnek, mindenféle bevezető nélkül, pár perc után a szélbe kiáltott, "lealázta, lemosta, agyonverte" kezdetű mondatok, amelyet még tovább ferdítenek a billentyűzet koptató haverok véleményét azonnal magukévá tevő kibicek. (Akik többsége youtube-os videókon ítél meg készüléket, rendszer-installációkat!)

Meg lehet közelíteni, akár felül is múlni a nagy gyártók csúcs kábeleinek hangzását, viszont annál a pontnál már olyan magas költségekkel kell számolnunk, amennyiért egyetlen DIY kábel sem értékesíthető!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Szia Ákos!

Én még csak most járok először a Topic-odban, de a kábeleidről készült képeket nézegetve ledöbbentem, hogy valaki ilyen gyönyörűségeket tud készíteni "otthon"! Egyszerűen látni rajtuk, hogy nem csak összetákolt kábelekről van szó, hanem profiszinten megtervezett összállításról, minőségi alapanyagokból.

Érdekelne, ennek a kábelnek az ára is, illetve kérnék privátban egy árlistát ha van.

Üdv,
Laci

Ez engem is érdekelne!

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Ag7X bi-wire, hf. kábel, rhodium bevonatú, karbon köpenyes, univerzális(6-8mm) villákkal szerelve.

Szia Ákos!

Üdv,
Laci

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

„Wayne, Miroslav Vitous és én akkoriban naponta találkoztunk a lakásomon New Yorkban, a 104. utca és a West End sugárút sarkán. (...) Egyszer azt kérdeztem tőlük: 'Újfajta zenét akarunk játszani. Mi az, amit az emberek naponta meghallgatnak, és sosem ugyanaz, állandóan változik?' Ekkor szólt Wayne: 'Weather Report.' Két-három kupica szilvapálinkával koccintottunk és elmentünk a Wienerwald étterembe. (...) Ott ünnepeltük meg a Weather Report névadóját - bécsi sült csirkével.” – Joe Zawinul

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Még mindig nem tudom megunni, jó zenét!

Erre igen egyszerű a magyarázat: megunhatatlan!

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”