Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7130

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Mivel végigolvastam már ezt a topicot, valamennyire foglamat alkottam milyen ember lehet...
Érdekes módon az elmúlt négy év "diadalmenete" (különösen egyszerre olvasva az egészet jön ez át) ellenére megmaradt ugyananannak a szerény és problémaérzékeny, segítőkész gurunak (bocs:), aki 2008-ban is volt.
Szerintem ez a fenti hsz-eddel maximálisan összecseng.

Köszönöm megtisztelő véleményed!

Pár gondolat.:
-A hifiben nincs helye a nagy mellénynek, önhittségnek!
-A közös hobbinkban nincs egyetlen igaz út, avagy a mindenki számára tökéletes kábel sem létezik!
-Az ember minél többet tapasztal, rájön, hogy mennyire kevés az a tudás amit birtokol...

Egy átlag hifistától sokkal több pénzt elszórtam, illetve sokkal több időt eltöltöttem kísérletezéssel, mint a családommal...
Erre legyek NAGY arc?!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Köszönöm az elismerést Ákos.
Szóval, hivatalosan is meghívlak egy "kötetlenüzleti" (képzavar:)vizitre. Ha Te is úgy gondolod, hogyy érdemes.
Bármikorminélelőbb...

Kedves Attila!

Köszönöm a meghívást!
Sajnos a munkám miatt a közeljövőben nem tudok élni a meghívásoddal.

Üzleti indíttatásból egy lépést sem tennék!
Hiányzik belőlem a porszívóügynök gén.

http://www.youtube.com/watch?v=YvI_9NMYoo4
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 255

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: murasake »

Szerintem össze fog ez jönni.
Valhalla baromi rendes és jófej srác.(ritka kincs hifis körökben)
Az csak hab a tortán,hogy szakmailag is toppon van.

Mivel végigolvastam már ezt a topicot, valamennyire foglamat alkottam milyen ember lehet...
Érdekes módon az elmúlt négy év "diadalmenete" (különösen egyszerre olvasva az egészet jön ez át) ellenére megmaradt ugyananannak a szerény és problémaérzékeny, segítőkész gurunak (bocs:), aki 2008-ban is volt.
Szerintem ez a fenti hsz-eddel maximálisan összecseng.
cd: Vincent TAC C60, előfok: Electrocompaniet EC4.8mkII, végfokok: Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: Nordost Odin clone, XLR: Valhalla AgPt RXF, LS: Straight Wire Crescendo

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: AVX »

Köszi az ötletet atc, én nyitott vagyok egy vendégvárásra maximálisan.

Szerintem össze fog ez jönni.
Valhalla baromi rendes és jófej srác.(ritka kincs hifis körökben)
Az csak hab a tortán,hogy szakmailag is toppon van.

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

Gyönyörű! Nagyon különleges a ReQuest-ből faragott egyedi Logan...
Gratulálok!

Köszönöm az elismerést Ákos.
Szóval, hivatalosan is meghívlak egy "kötetlenüzleti" (képzavar:)vizitre. Ha Te is úgy gondolod, hogyy érdemes.
Bármikorminélelőbb...
cd: Vincent TAC C60, előfok: Electrocompaniet EC4.8mkII, végfokok: Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: Nordost Odin clone, XLR: Valhalla AgPt RXF, LS: Straight Wire Crescendo

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

Lehet érdemes lenne elmenned hozzá,hátha tudnátok közösen kitalálni valamit,habár azt olvasom,hogy árulja a rendszerét.

Köszi az ötletet atc, én nyitott vagyok egy vendégvárásra maximálisan. Már csak a maestro-t kéne rábírni egy kirándulásra... Tudom nem bánná meg, sem így sem úgy, valószínű nem tegnap evett bajai halászlét.... )Azontúl, meg az üzlet is haladna...

Árulni árulom, de rá sem billentett még senki, azontúl, hogy pár fórumtárssal eldiskuráltunk...
Szóval úgy néz ki marad, de nem is volt cél elkótyavetyélni, attól sokkal kedvesebb...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Gratulálok!

Lehet érdemes lenne elmenned hozzá,hátha tudnátok közösen kitalálni valamit,habár azt olvasom,hogy árulja a rendszerét.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

a kép lemaradt

Gratulálok!

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

a kép lemaradt

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

"A sorkapcsot is a villamossági boltban vásárolnád... Nem? Legalábbis én még nem láttam Furutech Alpha, Oyaide, IeGo változatot egyikből sem..."

Ennek fényében már értem, hogy nem lenne gyakorlati haszna...
Írtam is, hogy a többi alkatrészhez hasonló minőségű sorkapocs, csak hát azt nem tudtam, hogy ilyen az én vágyálmaimban él csak......
A "drótokat" nem szeretem ha előttem kígyóznak, most is el vannak dugva, ezért is nem preferálom a konnektorokat. A képen a cd mögötti háromszög alakú dobozokba vannak beszuszakolva most.
Ezért is írtam privátban (azaz email-ben), hagyha tápkábelt veszek a "homokos" nem jó mert számomra kezelhetetlen...
Utolsó kérdésként, lengőaljzatban sincs minőségi, legalább! tiszta rézből készült??

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Hát, köszönöm az elszomorító választ... :-/

Azért erősen kétlem, hogy a villamossági boltban vásárolt lengőaljazatok lecserélésének nem lenne gyakorlati haszna...
Érintésvédelem szempontjából mért kétséges, ha öt aljzat öt sorkapcsolt betápból kap delejt?
üdvözlettel; Attila

A sorkapcsot is a villamossági boltban vásárolnád... Nem? Legalábbis én még nem láttam Furutech Alpha, Oyaide, IeGo változatot egyikből sem... (Nem kizárt, hogy létezik valamilyen speciális csúcs Weidmüller, vagy egyéb márkás gyártmány, viszont én ennek létezéséről nem tudok.)

Szerintem az lenne a legszebb, legjobb és nem utolsó sorban legbiztonságosabb ha a falban megoldanád a kivezetéseket, egymás mellett sorakozó schukó aljzatokkal.
A fórumról többeknek is így van kivitelezve.
(Pl. Vikibácsinál egymás mellett sorakozik vagy 4-5db Furutech FT-SWS®. Látványnak sem utolsó!)

És végül a lényeg.:
Utólagosan, felhasználó által bütykölhető, ön és közveszélyes dolgo(ka)t nem készítek!
Itt egyáltalán nem is kerül mérlegelésre részemről, hogy ki milyen felkészült a témában és milyen tudás birtokában bütykölne...
Az összes hálózati kábelem jelentősen túlbiztosított, még azon az áron is, hogy ennek következményeként romlik az elérhető általános hangminőség!
Ez nem vita tárgya!

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

Szia!

Szerintem fölösleges beleölnöd a pénzt, mivel a vitathatatlanul esztétikusabb megjelenésen kívül nem lenne gyakorlati haszna...

Az általad vázolt megoldást, kizárólag Te tudod elkészíteni, saját felelősségre!
Persze vannak rajtam kívül itt még Mekk mesterek szép számmal, talán valaki Mekk csinálja.

Hát, köszönöm az elszomorító választ... :-/

Azért erősen kétlem, hogy a villamossági boltban vásárolt lengőaljazatok lecserélésének nem lenne gyakorlati haszna...
Érintésvédelem szempontjából mért kétséges, ha öt aljzat öt sorkapcsolt betápból kap delejt?
üdvözlettel; Attila

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Továbbá, szeretném megkérdezni, hogy volna-e olyan megoldásra lehetőség, hogy a hálózati elosztó bemeneti oldalán ne egy IEC csati legyen, hanem minden konnektor egy - a többi alkatrészéhez hasonló minőségű - sorkapocsról kapná a betápot?
Ugyanis a készülékeim külön-külön ösvényről kapják a naftát és ezt most nem egy elegáns (és minőségi) megoldással különálló lengőaljzatokról oldottam meg. A kialakítás a képhez hasonlóan kéne, tehát nem felül a konnektorokkal, hanem oldalt...
És ez mennyibe fájna sacc-perr?

Szia!

Szerintem fölösleges beleölnöd a pénzt, mivel a vitathatatlanul esztétikusabb megjelenésen kívül nem lenne gyakorlati haszna...

Az általad vázolt megoldást, kizárólag Te tudod elkészíteni, saját felelősségre!
Persze vannak rajtam kívül itt még Mekk mesterek szép számmal, talán valaki Mekk csinálja.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Akárhogyan is alakul, kábelt tudok küldeni a meghallgatásra.

Üdv,
Ákos

Köszönöm.
Szeptemberben pontosítunk.

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

Továbbá, szeretném megkérdezni, hogy volna-e olyan megoldásra lehetőség, hogy a hálózati elosztó bemeneti oldalán ne egy IEC csati legyen, hanem minden konnektor egy - a többi alkatrészéhez hasonló minőségű - sorkapocsról kapná a betápot?
Ugyanis a készülékeim külön-külön ösvényről kapják a naftát és ezt most nem egy elegáns (és minőségi) megoldással különálló lengőaljzatokról oldottam meg. A kialakítás a képhez hasonlóan kéne, tehát nem felül a konnektorokkal, hanem oldalt...
És ez mennyibe fájna sacc-perr?

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

Szia Ákos!
Ment egy pü.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ag7C-R, színezüst digitális összekötő, valódi karbon borításban, aranyozott BNC csatlakozókkal szerelve.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ákos!
Gondolom már olvastad,hogy októberben lesz egy zártkörű buli nálunk.
Kábeleket is szeretnénk tesztelni.
A legjobban annak örülnék,ha eljönnél és hoznál magaddal pár olcsóbb típusú kábelt.Persze a komolyabbakat is szívesen vennénk.
El tudsz jönni 13-án szegedre?

Kedves Béla!

Ennyire előre nem tudok tervezni.
Sajnos nem ígérem biztosra, hogy ott tudok lenni...
Akárhogyan is alakul, kábelt tudok küldeni a meghallgatásra.

Üdv,
Ákos

AVX
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Én köszönöm!

Ákos!
Gondolom már olvastad,hogy októberben lesz egy zártkörű buli nálunk.
Kábeleket is szeretnénk tesztelni.
A legjobban annak örülnék,ha eljönnél és hoznál magaddal pár olcsóbb típusú kábelt.Persze a komolyabbakat is szívesen vennénk.
El tudsz jönni 13-án szegedre?

Vendég

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Képeken.: CuAg-Xn hálózati kábel, kiváló minőségű, cryo kezelt IeGo csatlakozókkal szerelten.

Ákosnak köszönhetően nálam is egy ilyen tekereg a készülékek között. A kábel hozza a jól megszokott ValhallA minőséget, mind esztétikailag, mind a szerelés minőségét, és anyaghasználatot illetően. Kétségtelen, hogy aranykezű (esetleg hibrid) készítővel van dolgunk. A kábel egy Arcam Alpha 10-hez szállítja a "delejt". A hangfalkábel és az interkonnekt szintén ValhallA termék, CuAgSS.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Igazi élmény lett a zenehallgatás! Köszönöm!

Kedves Dávid!
Én köszönöm!

Képeken.: CuAg-Xn hálózati kábel, kiváló minőségű, cryo kezelt IeGo csatlakozókkal szerelten.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Ákos!
Nagyon ott van az IC kábel és most, hogy sikerült a netről egy fórumtársnak hála jó áron beszerezni egy CuAgl ésegy CuII+ tápkábelt, a szerintem így is jó rendszerem még egy szinttel feljebb lépett! Gyakorlatilag nincs most hiányérzet sem a mély, sem a közép, sem a magas tartományban, zenében csúnyán gyalázza az Onkyot! Igazi élmény lett a zenehallgatás! Köszönöm!
Osu no seishin!

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 858

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

CuAg-X mkII

Ez gyönyörű! leborulok.gif

Egy árat is szabad tudni hozzá, jöhet PM-ben is.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

(remélem ez az enyém...)

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”