Sziasztok,
Újrakezdő zenehallgató vagyok - egész pontosan 15 év után ismét élvezhetem kedvenc zenéimet. Egyik barátom ajánlotta Ákos kábeleit, hogy tegyek velük próbát. Így vásároltam Ákostól egy CuAg-SS 8mk2 "használt" tápkábelt. Csak azért tettem idézőjelbe, mert olyan mintha új lenne
A tranzakció gyorsan ment, én előre átutaltam a vételárat és a futár költségét, Ákos pedig azonnal meg is rendelte a futárt, így pár nap alatt már meg is érkezett a kábel. Egy Canor TP-134 csöves erősítőhöz illesztettem. Igazából viszonyítási alapom nem volt - csak PC-s tápkábelem volt otthon. Így gondoltam egyet és rendeltem ebay-ről egy viszonylag olcsó tápkábelt, ami kinézetre ugyanolyan volt mint Ákos kábele - 16mm vastag kábel, dugók szintén egyformák. Szóval, végre megérkezett a kábel, kicseréltem...már az első másodpercekben hallottam, hogy ez a rendszer nem így szólt...a feleségem nem hallott különbséget. Pár perc után visszatettem Ákos kábelét és nem kellett több 5 másodpercnél, már a feleségem is megemlítette, hogy "Már hallom, teljesen más..."
Ákos tápkábelével sokkal nagyobb volt a tér, levegős volt az előadás, különváltak a hangszerek, az előadás középre keült... egyszóval, élvezhető volt a zene.
Így úgy döntöttem, hogy mindenhez Ákos kábeleit fogom használni és szépen apránként lecserélem mindet.
Összegzés képpen, biztosan vannak jobb kábelek is, de nekem nagyon tetszik amit hallok. Szóval, én csak ajánlani tudom Ákos tápkábeleit - később jönnek majd az összekötő kábelek - és magát Ákost is. Végtelenül segítőkész, minden "buta" kérdésemre válaszolt és tanácsokkal látott el.
Köszönöm.