youtu.be/sQ5idZHWVn4
youtu.be/uWU-vZRpBnk
Moderátor: ValhallA

Köszönöm a kedves szavakat!Mint tudott hogy ez a kábel mögött nincs gyár, mérnökcsapat, vegyészek, ötvösök, kovácsok, fémmegmunkálok, varázslók, ráolvasok meg mit tudom én még kik csak 1 személy akinek ezt köszönhető. Ráadásul az élet más területéről jött! Képes volt ilyen kábelt készíteni!Le a kalappal Ákos előtt aki nagyon sok évet áldozott mire eljutott erre a szintre és nincs megállás nála mert e kábel fölött is van pár darab ami ettől jobb!

A titán is igen különleges fém szín terén (is). A színe a fény intenzítás hatására változik. Napszakról napszakra változik.ValhallA írta: ↑2020.03.08., vas. 14:05Nemrégiben készítettem egy „cost no object”, upgrade projekthez,(AHL Tolteque átkábelezés.) 32m platina ribbon vezetőt.
Rá kellett jönnöm, hogy eme nemes anyag, ugyan úgy elvarázsol, mint tette azt a legelső alkalommal.
A színe, ahogyan játszik rajta a fény, egészen egyedülálló, semmihez sem hasonlatos.
A „platina szürke” színnév, akkor nyer igazán értelmet, amikor valaki a nyers, névadó matériát testközelből megtapasztalja.
A képek egyszerűen képtelenek visszaadni a felpolírozott vezető fényét.
Bár lassan másfél évtizedes ismeretség köt össze bennünket, még most sem hagy hidegen mikor a kezemben tartom a kész vezetőt.
Mi ez, ha nem szerelem?!![]()

1950. március 11-én született Bobby McFerrin, akinek háttere és életpályája jelképezi a fekete amerikai középosztály felemelkedését.

Szia Máté!Megkérdezhetem hogy mi a véleményed a Lessloss DFPC tápkábelekről és hogy viszonyulnak hangban az Agpt RXF tápkábelekhez?

A Bertram Audio kiváló kábeleket készít, ezüstből, rézből és a kettő kombinációjából. Náluk nem is létezik az olcsó kábel fogalma, hiszen a rézért is többezer eurót kérnek.Ezen kábelekhez volt szerencséd ? Van hasonlóság hangzásban ?
Elképesztően szép és vszínüleg a hangzás is....kérünk infót
http://www.bertramaudio.com/Proxima-S-Flow.html

Minden szavaddal egyetértek!Igen, ez gyakran megjelenik hifis körökben. Pár % javulásért többszörös árat kell fizetni.
Sajnálatosan rendszerben gondolkodva ez totálisan téves elképzelés.
Egy adott rendszerbe egy sokkal magasabb szintű egységet (kábelt) beillesztve valóban csak pár %-os javulást lehet érzékelni - jó esetben. Viszont egy magasabb szintű rendszerbe illesztve egy neki megfelelő szintű komponenst (kábelt), más dimenzióba lép lépünk. Nem pár %-ról van szó, hanem egy magasabb szintű hangreprodukcióról, zenei élvezetről.

Igen, ez gyakran megjelenik hifis körökben. Pár % javulásért többszörös árat kell fizetni.

Köszönöm Arthur!Ha nem gond, akkor ismét egy újabb kábeles beszámolóval "gazdagítanám" a posztjaim és a fórum számát. Mi más is jöhetne egy ValhallA fanatikustól mint Ákos egyik kábele.
Tegnap este ismét Karácsony volt nálunk - és ez szó szerint igaz, mert a karácsonyi csomagunkat a csomagszállító otthon "felejtette", így az ünnepi szaloncukrok, mák, jó kis házi főzésű lekvárok, stb. most érkeztek meg.