Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7108

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Hamarosan megújul a referencia összekötő sorozat, amely nem kevesebb, mint 2.5év nélkülözés és kemény munka eredménye!

Bemutatkozik a Platina/Arany/Réz ötvözet!
Elöljáróban talán annyi elmondható, hogy egy csipetnyi a különböző anyagok "legerősebb" szónikus tulajdonságaiból egy igen muzikális kábelcsaládban egyesítve.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Szia!

A CuAg-III-t milyen komponensekhez ajánlanád?
Esetleg meg lehet tudni az árát (1,5m)?

Üdv: Jenő

Egy univerzálisan használható kábelről van szó, amely a legtöbb rendszerben sikerrel alkalmazható.
Leginkább csatlakozó függő a dolog, rhodium bevonatú csatlakozókkal szerelve 35ezer.
(Ettől egyszerűbb csatlakozókkal is szerelhető, viszont pl. egy Bals már jelentősen visszafogja.)
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

Szia!

A CuAg-III-t milyen komponensekhez ajánlanád?
Esetleg meg lehet tudni az árát (1,5m)?

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Szia!

Esetleg CU-IV beszámítás?!?

Szia!

Erre a kábelre már van több kp-s jelentkezőm...

A következő, CuIV-nél magasabb minőséget képviselő kábel beszámítását megelőzően küldök privátot és megbeszéljük.

Üdv,
Ákos

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

Szia!

Esetleg CU-IV beszámítás?!?

Eladó, visszaszámolt, 1.5m hosszúságú CuAgII tápkábel, IeGo CryoTech csatlakozókkal szerelten. 30eFt

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Mennyi kígyó! Nem mérgesek ezek? :D

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Eladó, visszaszámolt, 1.5m hosszúságú CuAgII tápkábel, IeGo CryoTech csatlakozókkal szerelten. 30eFt

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ennek a kabelnek mi a tipusa es mennyibe kerul?

Kivitel, csatlakozók függvényében 60-110ezer.(2x2.5m)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Attila, Gábor, Feri, köszönöm!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

CuAgSS biwire.
Naim-ZU

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 254

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: murasake »

Igazán nem akarok senki szekértolója lenni, de olvasva (az egész topicot) Ákos nyílegenes filozófiáját, a vevők visszajelzéseit, nekem az jön le, hogy a hókuszpókusz ami a "kábelfronton" mindig is volt, itt mintha visszazökkenne a materiális talajra.

Arra gondolok, hogy az egyre jobb minőségű anyagok bevitelével, megbízhatóan növekszik a hangzásbéli minőség is. Ez ha egyéb márkákra nem is ilyen egyértelmű, a VallhallA-nál (mondom én ezt a visszajelzések alapján!) bizton lehet rá számítani. Ez "kiszámíthatóság" mindenképp költségkímélő, mert egy-pár vargabetűt meg lehet spórolni. Tehát ha befizetek egy bizonyos nívóra pár "extrával", akkor az hallhatóan jobb is mint az alatta lévő kategória. Ha többet fizetsz, itt(!) többet is kapsz.........
Persze ez szigorúan szvsz és így visszaolvasva kicsit túl lienárisnak tűnő, de minek túlbonyolítani azt ami nem az, ne'?

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

Gratula !
Jó zene hallgatást, az új csúcs kábeledhez.
Egyébként bátran oda lehet tenni egy Nordost Valhalla mellé, és mégsem kellett egy kisebb vagyont kifizetni érte.
Ákos kábelei kimagaslóan jó ár,-érték arányú , egyedi készítésű kábelek, nemcsak külalak, hanem különösen a hangzás tekintetében.

Köszi a jókívánságot neked és Sumi-nak, nyüstölöm amikor csak tudom. Most még a válogatós zenehallgatás folyik, azaz az igazán jól szóló lemezeket hallgatom - fülelve, "analizálva" - de ha kicsit leüllepedett a dolog bennem, jönnek a hátradőlősek is...
Tetszik a nyugodtsága és rendíthetetlensége ami nem akar összekavarodni az istennek se.
És bár felbontása a sztatikusnak eddig is igen jó volt, most mindenből többet hallok, a jó értelemben véve...
Igazán nem tudom melyik "drót"(ok) gyakorol(nak) nagyobb hatást, mert egy nap (kettő?) eltéréssel kötöttem be a három tápkábelt és utána a hf-t. Húzigálni ki, a régieket beillesztgetni újból, hogy ezt megtudjam semmi kedvem, mert minek.
Jól is van ez így (és ha minden igaz, csak jobb lesz )

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 854

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ajkamici »

Gratula !
Jó zene hallgatást, az új csúcs kábeledhez.
Egyébként bátran oda lehet tenni egy Nordost Valhalla mellé, és mégsem kellett egy kisebb vagyont kifizetni érte.
Ákos kábelei kimagaslóan jó ár,-érték arányú , egyedi készítésű kábelek, nemcsak külalak, hanem különösen a hangzás tekintetében.

Hát még nekem, végre megjött az alig várt (vagy nagyon várt?)hf kábel!
Olyan szép kinézetre, hogy szinte vétek eldugni a háttérben (ez a karbonharisnya azért nem volt rossz ötlet), a mérete meg a súlya... akár regisztertonnában is meg lehetne adni...
Egy órányi zenélés után (még itt tartok csak) Suminátor fórumtárs priviben küldött szavai jutnak eszembe: eszement jó kábel"...
Nem tudom milyen lehetne nálam egy Nordost Valhalla, de nem hiszem, hogy ehhez már tudna hozzátenni. Ezt mondatja velem az első lelkesedés (szerintem a második és a sokadik is ) Dee, nem is érdekel, most érzem először, hogy összeállt...
Eddig is szívesen elzenélgettem (ha volt időm), de valószínűnek tartom, hogy valami a kárát fogja látni ezek után. Azaz valami el fog maradni a kötelezők közül a napi életvitelben.
És ennek Te leszel az oka Ákos, azaz a kábeleid! Ezt persze dicséret akar lenni, nem szemrehányás.

Szóval megérte a várakozás, le vagyok nyűgözve.
És a lekötelezetted is, gondolok itt a nagyvonalúságodra és türelmedre, amit irántam tanúsítottál.
Köszi mégegyszer, további sikerekben gazdag (boldog új évet? munkát kívánok; Attila

DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés

William
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 261

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: William »

A lemaradt kép:

NAD T778

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Olyan szép kinézetre, hogy szinte vétek eldugni a háttérben (ez a karbonharisnya azért nem volt rossz ötlet), a mérete meg a súlya... akár regisztertonnában is meg lehetne adni...
Egy órányi zenélés után (még itt tartok csak) Suminátor fórumtárs priviben küldött szavai jutnak eszembe: eszement jó kábel"...
Nem tudom milyen lehetne nálam egy Nordost Valhalla, de nem hiszem, hogy ehhez már tudna hozzátenni. Ezt mondatja velem az első lelkesedés (szerintem a második és a sokadik is ) Dee, nem is érdekel, most érzem először, hogy összeállt...
Eddig is szívesen elzenélgettem (ha volt időm), de valószínűnek tartom, hogy valami a kárát fogja látni ezek után. Azaz valami el fog maradni a kötelezők közül a napi életvitelben.
És ennek Te leszel az oka Ákos, azaz a kábeleid! Ezt persze dicséret akar lenni, nem szemrehányás.

És a lekötelezetted is, gondolok itt a nagyvonalúságodra és türelmedre, amit irántam tanúsítottál.
Köszi mégegyszer, további sikerekben gazdag (boldog új évet? munkát kívánok; Attila

Örülök, hogy Te is beletartozol abba a körbe, akik birtokolhatnak egy ilyen kvalitású kábelt! Nálam az AudioStatic se kicsit táltosodott meg tőle, és ahogy írtam is, én összehasonlítottam Nordost-al is, igaz csak a Heimdall-al, de attól egyértelműen minden paraméterében jobb Ákos kábele.
" />
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ValhallA világa

Ismét elkészült egy AgPt-R!
Nagy örömömre szolgál, minden alkalom, mikor átadásra kerül(het) egy felső kategóriás kábel.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Cliff Burton
Egy név azokból az időkből, amikor a Metallica még jelentett számomra valamit...

Pontosan huszonhat évvel ezelőtt, 1986. szeptember 27-ére virradó éjjel egy tragikus buszbalesetben életét vesztette Cliff Burton, a MetallicA első korszakának legendás basszusgitárosa, a csapat korai hangzásának egyik fő alakítója. Cliff korszakalkotó játékát mindössze három nagylemez és bootleg felvételek sora őrzi, azt azonban egykori társai is elismerik, hogy e rövid idő alatt is ő faragott igazán zenekart a Metallicából. Burton immáron több ideje nincs köztünk, mint amennyi megadatott neki a világon.
http://www.youtube.com/watch?v=u_24jGLFtTE

http://www.youtube.com/watch?v=7KpxOmksHrY

Cliff Burton † 1986 Szeptember 27

RIP

Nagyon sajnálom,hatalmas basszusgitáros volt. Az ...And justice for all albumukig minden lemezüket szakadtra hallgattam és gitáron is számtalan sikerüket megtanultam.Főleg a Ride és a master albumról . A fekete album is nagyon szerethető máig is,de nekem az azt követő Load korszak már nem igazán tetszett.

Ákos köszi a videókat nagyon jók!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Cliff Burton
Egy név azokból az időkből, amikor a Metallica még jelentett számomra valamit...

Pontosan huszonhat évvel ezelőtt, 1986. szeptember 27-ére virradó éjjel egy tragikus buszbalesetben életét vesztette Cliff Burton, a MetallicA első korszakának legendás basszusgitárosa, a csapat korai hangzásának egyik fő alakítója. Cliff korszakalkotó játékát mindössze három nagylemez és bootleg felvételek sora őrzi, azt azonban egykori társai is elismerik, hogy e rövid idő alatt is ő faragott igazán zenekart a Metallicából. Burton immáron több ideje nincs köztünk, mint amennyi megadatott neki ezen a világon.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Cliff_Burton

http://www.youtube.com/watch?v=u_24jGLFtTE

http://www.youtube.com/watch?v=7KpxOmksHrY

Cliff Burton † 1986 Szeptember 27

RIP

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ismét elkészült egy AgPt-R!
Nagy örömömre szolgál, minden alkalom, mikor átadásra kerül(het) egy felső kategóriás kábel.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Szeretnék beszámolni a legújabb Valhalla szerzeményemről a nagyérdeműnek.

Köszönöm méltató soraid!
Megnyugtató zenehallgatással töltött órákat kívánok hozzá!

http://www.youtube.com/watch?v=CN2TPEMgT5s

http://www.youtube.com/watch?v=AQUeLpZrbV8

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

A lemaradt kép:

Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Szeretnék beszámolni a legújabb Valhalla szerzeményemről a nagyérdeműnek.
Rca fronton történt a változás nálam tegnap. Egy AgPtII rca került a rendszerembe,s valami csoda, hogy ez mennyire jó. Korábban is voltak nívósnak mondható kábeleim, de ez valami egészen más világ.
Eddigi tapasztalataim: nagymértékű zeneiség, folyamatosság, semmi torzítás, óriási felbontás.
S hangsúlyoznám, hogy nem kétfilléres drótok voltak ezelőtt sem. A közvetlen előd egy AQ Anaconda-volt- ami nagy elismertségre tett szert külföldön, s szerintem is igen kiváló kábel, s 10 éve olyan 1000 euró környéken adtak. DDE a Valhalla mester által készített darab attól nem kicsit komolyabb.

Nagy gratuláció a Mesternek ehhez a tudáshoz és méltányos árképzéshez.
Azt hiszem, hogy még egy AgPt hangfalkábelt vennem kell majd...
Addig is egy kép- nem saját- a jelenlegi CuAgSS hangfalkábelemről.
Naim-ZU

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

AgIV mkII, Furutech FI-E11Cu és FI-11Cu csatlakozókkal szerelten.

http://www.kacsa-audio.hu/webshop/furut ... 11cu.p.716

http://www.kacsa-audio.hu/webshop/furut ... 11cu.p.673

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”