Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Power-R kábelek
Moderátor: cables
Power-R kábelek
Két gitáros énekel az "egymásba gabalyodásról" - ez a szám volt a 70-es évek egyik legjobb buli száma, de szép is volt egy jó csajjal erre táncolni
https://www.youtube.com/watch?v=iGaF4tKUl0o
Power-R kábelek
Vittem is kábeleket, pedig nem tették be a program felsorolásba és végül azokkal szólt a HEED rendszer, jumpert azt tényleg nem vittem, de a héten csinálok pár darabot és tisztelettel ajánlanám mindenkinek egy tesztre. Lehet, hogy megéri, nagyon beleszólnak a jumperek a hangba.
Shinagawa miért nem jöttél oda hozzám beszélgetni? Szombaton nem jössz a Kaporka találkozóra?
Power-R kábelek
Off
Egy kis kérdez - felelek, mert egy vicc az élet! Hogy hívják...
Power-R kábelek
Én vinnék hálózati, IC , digit IC Hangfal, USB kábel eket és CD Demag-ot.
Élmény beszámoló? Nekem nem volt túl jó ez a mostani Fonós tali. Általában rendszereket hallgatni mennek mások, én elég rendszert hallgatok, mert mindenkihez elmegyek a kábeleimmel. Nekem az lett volna jó, ha mindenki viseli a név-kitűzőt, és tudtam volna beszélni olyanokkal, akik irogatnak ide a topikba. Volt, hogy rákérdeztem valakire, hogy mi a nickje, de teljesen ismeretlen nevek voltak, mondták is, hogy ők csak olvasgatnak itt az AVX-en. Néhány kivételtől eltekintve a zenék sem tetszettek, amikket bemutattak és sokan felkészületlenül jöttek el, pl. hangfalat hoztak bemutatni hangfal kábel és jumper nélkül.
Azt viszont jó volt látni, hogy hány embernek fontos ez a hobbi!
Én viseltem a kitűzőt!
Power-R kábelek
Élmény beszámoló? Nekem nem volt túl jó ez a mostani Fonós tali. Általában rendszereket hallgatni mennek mások, én elég rendszert hallgatok, mert mindenkihez elmegyek a kábeleimmel. Nekem az lett volna jó, ha mindenki viseli a név-kitűzőt, és tudtam volna beszélni olyanokkal, akik irogatnak ide a topikba. Volt, hogy rákérdeztem valakire, hogy mi a nickje, de teljesen ismeretlen nevek voltak, mondták is, hogy ők csak olvasgatnak itt az AVX-en. Néhány kivételtől eltekintve a zenék sem tetszettek, amikket bemutattak és sokan felkészületlenül jöttek el, pl. hangfalat hoztak bemutatni hangfal kábel és jumper nélkül.
Azt viszont jó volt látni, hogy hány embernek fontos ez a hobbi!
Power-R kábelek
Semmi élménybeszámoló?
Power-R kábelek
Jó reggelt kívánok!
Rita nevében is hálásan köszönöm azoknak, akik segítettek cipelni az asztalunkat a Fonó-ban!
Nekik (és mindenki másnak) egy klip, Cat Stevens fiatalon.
https://www.youtube.com/watch?v=aBccr-aLu4I
Nagyon sokat lehet tanulni az ilyen találkozókon. Én például megtanultam, hogy jumper nélkül nem megyek többé sehova .
Power-R kábelek
Jó pár CDt és lemezt szeretnék kivinni vasárnap a Fonóba, de van 3 lemez, amit biztosan nem adok el. A három Cat Stevens lemezemre gondolok. Ma találtam egy klipet, ahol az ének mellett zongorán játszik, a szokásos gitár helyett
https://www.youtube.com/watch?v=TiByRm5Qejs
Power-R kábelek
Bíztam bennetek srácok
Power-R kábelek
Én biza beszélgetnék, csak sajnos most teljesen kizárt, hogy odaérjek...
Remélem az őszi folytatást elcsípem majd...
Én meg biza, szívesen lettem volna mediátor.
Power-R kábelek
Na, megint nem tudod meg, miből vannak az Air-N kábelek...
Power-R kábelek
Vasárnap a Fonóban (Budapest, XI. kerület Sztregova utca) akit érdekel beszélgethet velem az Air N kábelekről, meg minden másról, ami itt a topikban szóba került.
Power-R kábelek
Vasárnap a Fonóban (Budapest, XI. kerület Sztregova utca) akit érdekel beszélgethet velem az Air N kábelekről, meg minden másról, ami itt a topikban szóba került. Vinnék ki CDket is, azokat a lányom fogja árulni, megkértem erre, remélem eljön velem.
Régebben sokat jártam a Fonóba koncertekre, mostanában már kevesebbet, pedig érdemes lenne, fantasztikus együtteseket hallhat ott az ember. Számomra a legnagyobb élmény egy Muzsikás koncert volt pár éve, talán épp az, amiről találtam egy klippet.
https://www.youtube.com/watch?v=JCLfhAKAjkM
Power-R kábelek
Az idő nem kímél senkit és semmit. A világ egyik legismertebb felvétele A felkelő nap háza kétszer - közte vagy 50 év
https://www.youtube.com/watch?v=0sB3Fjw3Uvc
https://www.youtube.com/watch?v=X6DVwql1E-g
Lássunk csodát, a pop slágerből, amelyre karcsú lányok derekát szorongattuk érdekes jazz lett! És nem is rossz!
Power-R kábelek
Múlt hétfőn küldtem le Szegedre Air N hangfal kábelt. Ma hívott fel Tibor, azzal, hogy nagyon tetszik, megkértem röviden írja le a véleményét. Ezt küldte:
Power-R kábelek
És arra tudod-é a tuti választ? Mert nekem doktorált fizikus barátaim csak hülyének tartanak miatta. De nyilván ezt is vállalom, mint a Tüű dolgot pár éve...
Mert egyikről sincs mit beszélni. Hallani kell, nem okoskodni.
Én nem tartalak hülyének (és mást sem!) még véletlenül sem, ez nem lenne amúgy sem megoldás semmire...
A Tüű dolgot másnak gondolom, az azért egy jóval hallhatóbb valami, mint pl. a demag (ezzel nem állítom, hogy a demag hatása esetleg nem hallható).
Én nem gondolnám okoskodásnak azt, ha előtagok közötti jelentős különbséget bagatelizáló hozzászólásra reagálok vagy ha pl. érdeklődök valami anyaga iránt, mint tettem nemrég.
Szerintem egy kíváncsi és tájékozódni vágyó embernél ez teljesen természetes...
Tuti válasz? Szerintem a "re" és a "de" közötti különbséget egy felnőtt embernek ismernie kellene...
Power-R kábelek
Tudom, hogy pl. neked is mindegy, de attól a tény az még tény marad és a két előtag jelentése attól még ugyanolyan fontos...
Villamos emberként és mérnökként nem sok dolgon pislogok már, hidd el, főleg nem a 220-on
És arra tudod-é a tuti választ? Mert nekem doktorált fizikus barátaim csak hülyének tartanak miatta. De nyilván ezt is vállalom, mint a Tüű dolgot pár éve...
Mert egyikről sincs mit beszélni. Hallani kell, nem okoskodni.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
Power-R kábelek
Itt nem az a lényeg, hogy de- vagy re-, hanem hogy hallod vagy csak feleslegesen téped...
Aki a de/re-nél leakad, az általában sok hifis axiománál is csak értetlenül pislog (220 fázis stb ;-)
Tudom, hogy pl. neked is mindegy, de attól a tény az még tény marad és a két előtag jelentése attól még ugyanolyan fontos...
Villamos emberként és mérnökként nem sok dolgon pislogok már, hidd el, főleg nem a 220-on
Power-R kábelek
Ha a "de" és a "re" előtagok között nem látsz legalább enyhe különbséget, akkor tényleg vakon hiszel bármiben...
Ha valaki nem hisz benne, akkor sem mindegy!
Itt nem az a lényeg, hogy de- vagy re-, hanem hogy hallod vagy csak feleslegesen téped...
Aki a de/re-nél leakad, az általában sok hifis axiománál is csak értetlenül pislog (220 fázis stb ;-)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
Power-R kábelek
Nem mindegy, hogy mi Izsák, ha úgysem hiszel benne??? Akinél meg működik, az meg örömmel használja. Nem értem minek ragozzátok a semmit...
Ha a "de" és a "re" előtagok között nem látsz legalább enyhe különbséget, akkor tényleg vakon hiszel bármiben...
Ha valaki nem hisz benne, akkor sem mindegy!
Power-R kábelek
Akkor ezek szerint felmerülhet a kérdés, hogy a "demag" néven árusított termék valójában "remag"?
Nem mindegy, hogy mi Izsák, ha úgysem hiszel benne??? Akinél meg működik, az meg örömmel használja. Nem értem minek ragozzátok a semmit...
-
Vendég
Power-R kábelek
Nekem nincs ellentmondás, itt inkább cables mestered mondott nem először csődöt, saját, általában deklaratív kijelentéseivel került megint ellentmondásba.
Nekem még mindig úgy tűnik, a mesternek még mindig nem sikerült túljutni a hifi iskola első osztályán, tanul és tapasztal olyan dolgokat, amiket egy kezdő szokott, de a kezdő ritkán szokott rögtön tanítóvá és garázs kereskedővé válni.
Aztán az is szánalmas, amikor érdektelen OFF-olásnak mondja a saját maga által felhozott írott CD effektust, mások által adott eltérő értelmezést, most meg éppen abból fabrikácsol egy újabb markecinget mágnesező tepsijéhez.
Ja, most lehet megint pfujolni, miért bántom a mestert? nem bántom, csak a ködöt szeretném elterelni.
Akkor ezek szerint felmerülhet a kérdés, hogy a "demag" néven árusított termék valójában "remag"?