Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Power-R kábelek
Moderátor: cables
Power-R kábelek
1989 - Istenem de rég is volt. Én akkoriban az ír folk zenébe voltam szerelmes. Irogattam lemezkiadóknak, cserélgettem lemezeket angol ismerősökkel. Többek között hozzám került az alábbi CD
Hát ez aztán nagyon tetszett! Fogalmam sem volt róla, hogy abban az időben ezzel az albummal teszteltek, demóztak azok akik már akkor a hangminőség megszállottjai voltak. Aztán egyszer eljött hozzám Almási Lajos, talán még emlékszik valaki az Almási Audio-ra, és azt hiszem ő vette meg ezt a lemezt, sok más CD mellett.
Itt egy kis ízelítő az albumból, a címadó dal
https://www.youtube.com/watch?v=uzEwN-uvdeY
Power-R kábelek
Air N jumperek
Még a hangfal kábel saját anyagából készült jumpernél is sokkal jobb lehet! Érdemes kipróbálni! cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Tisztelettel köszöntök minden kedves olvasót az új helyen, a megújult topik szerkezetben!
A hét végén az új fejlesztések (hangszóró jumperek, Air N hangfal kábelek, és Air N hálózati kábelek) mellett egy különleges minőségű USB kábelt is tesztelhet saját rendszerében az, akinek van kedve és ideje erre.
cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Tisztelettel köszöntök minden kedves olvasót az új helyen, a megújult topik szerkezetben!
A héten Biginél tett látogatás alkalmával ismét, sokadszor kiderült, hogy a hangszóró jumper a rendszerek egyik legkritikusabb kábele.
Az ő végletekig "kikisérletezett/kicsiszolt" rendszerében ennek cseréjekor éreztünk egyértelmű javulást.
A hét végén az új fejlesztések (hangszóró jumperek, Air N hangfal kábelek, és Air N hálózati kábelek) mellett egy különleges minőségű USB kábelt is tesztelhet saját rendszerében az, akinek van kedve és ideje erre.
cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Nyálcsorgatóan szép cuccok.
Nálad én is ezt szoktam mondani
- ajkamici
- V.I.P.

- Értékelés: 893
Power-R kábelek
Nyálcsorgatóan szép cuccok.
Dunakeszi kirándulás. Képek Bigi, ismertebb nevén Bigdewil rendszeréről. Nagyon érdekes és ritka készülékek és a kábelezés sem mindennapi. Viszont jól szól a cucc!
Kép 008.jpg
Kép 007.jpg
Kép 006.jpg
Bigihangfala.jpg
Ezt csak megcsodáltam, nem kötöttük be
Kép 005.jpg
DCS Debussy / Leben CS600 / Pro-Ject RS2T / Harbeth M40.2 Ton Trager - Entreq Olympus - Shunyata Research Sigma -RR
Power-R kábelek
Dunakeszi kirándulás. Képek Bigi, ismertebb nevén Bigdewil rendszeréről. Nagyon érdekes és ritka készülékek és a kábelezés sem mindennapi. Viszont jól szól a cucc!
Kép 008.jpg
Kép 007.jpg
Kép 006.jpg
Bigihangfala.jpg
Kép 005.jpg
Nekem egy régebbi Goodmans-t sikerült meghallgatni nála. Igazi Chokito életérzés. Piszok jól szólt.
Power-R kábelek
Ezt eladod? Esetleg vinném.
Majd hívlak a hétvégén!
Power-R kábelek
SF_logo-32x37.gif Stockfisch-Records & Pauler Acoustics újdonság
Closer5.jpg Closer1.jpg
cables@freemail.hu
Ezt eladod? Esetleg vinném.
Power-R kábelek
Power-R kábelek
Tegnap délután lemezeket hallgattunk Biginél, nem is akármilyeneket. Three Blind Mice és Mercury Living Presence felvételeket eddig csak CDn hallottam. Pedig nálunk is dühöng a vinyl kultusz, még a macska is a fekete lemezen szokott pihenni.
Vittem pár kábelt is, a jumper bejött neki!
Power-R kábelek
Tavaly valaki, akit kedvelek USB kábelt kért tőlem, ezért elhatároztam, hogy csinálok neki egyet. Aztán ebből az lett, hogy vagy 2 hónapig csak USB kábeleket készítettem, a végén, már olyanokat, amiket nagyon dicsértek. Az utolsó délután, mielőtt visszaadtam volna a profi USB DAC-ot a gazdájának csináltam egy olyan kábelt, ami nagyon más volt, mind az előzők, pedig azok se hasonlítottak a megszokott USB kábelekre. Egy teljesen másféle tápvezetéket próbáltam ki. Amikor meghallgattam, olyan felbontással és dinamikával szólalt meg a zene a fejhallgatóban, hogy csak néztem.
Másnap visszaadtam a DAC-ot és azóta elő sem vettem ezt a kábelt, de valahogy bennem van az a különleges hangzás. Tegnap este kezembe került ez a kicsit merev kábel és arra gondoltam rákérdezek itt a topikban arra, hogy valakit érdekelne-e egy meghallgatás.
USB_700.jpg
cables@freemail.hu
Tegnap du. felhívott Z. az állandó teszt partnerem, hogy ő is meghallgatná ezt a merev USB-t. Ő általában CDt hallgat, de van egy CA USB Dac-ja, amit egy rövid DIY USB kábellel csatlakoztat a laptopjához. Vittem hozzá 2 USB-t, egyet a normál szériából, amiből elég sokat csináltam, meg ezt a merevet. A normál USB sokat javított nála a hangon, a merev nagyon sokat. A magas tartomány teljesen kitisztult és megfogottak lettek a mélyek is.
Eddig 5-en jelezték, hogy meghallgatnák ezt a merev USB kábelt (most lemértem 80 cm-es), ha még valakit érdekel írjon, a hét második felében megoldhatjuk a meghallgatást. cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Még egy kiegészítés az alábbiakhoz. A Boom Boom leghíresebb feldolgozása kétségtelenül az 1965-ben született Animals verzió, amelynek szövegébe bekerült egy új sor a Shake It Baby, és ha valakinek kétsége lett volna afelől, hogy Eric Burdon jó énekes és kivételes előadó, hát hallgassa meg ezt a számot...
https://www.youtube.com/watch?v=mj8P7A_S2nA
Power-R kábelek
Sok mindenki mellett a ZZ Top sem szerepelt még ebben a topikban. Ezt a texasi blues-rock együttest 1969-ben alapította Billy Gibbons gitáros, Dusty Hill basszusgitárossal és Frank Beard dobossal. A felállás azóta is változatlan.
Gibbons és Hill úgy hatnak a színpadon, mintha iker testvérek lennének, nagyon hasonló alkat, hosszú szakáll, sötét napszemüveg. Mint az alábbi klipben, ahol John Lee Hookert kísérik. A Boom Boom című szám, amelyet Hooker 1961-ben írt 1995-ben felkerült a Rock and Roll Hall of Fame "The Songs That Shaped Rock and Roll" listájára, nagyon sokan feldolgozták.
https://www.youtube.com/watch?v=nZWQN0n8x00
Power-R kábelek
OK megkereslek mindkettőtöket! De ha nem baj mennék én is a kábellel
De más is írhat, akit érdekel, mert ha tényleg nagyon jó ez a kábel, akkor csinálok még ezzel a tápvezetékkel többet is!
Power-R kábelek
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Senki sem lát a jövőbe. Amikor a Beatles eljátszotta 1962-ben egy DECCA meghallgatáson a Besame Mucho-t kidobták őket. Aztán tudjuk, hogy mi lett a dologból.
beatles.jpg
Én most úgy gondolom, hogy nemigen akarok letöltött fájlokból zenét hallgatni, mivel tele vagyok sok jó lemezzel, de ki tudja, mit hoz a jövő.
Tavaly valaki, akit kedvelek USB kábelt kért tőlem, ezért elhatároztam, hogy csinálok neki egyet. Aztán ebből az lett, hogy vagy 2 hónapig csak USB kábeleket készítettem, a végén, már olyanokat, amiket nagyon dicsértek. Az utolsó délután, mielőtt visszaadtam volna a profi USB DAC-ot a gazdájának csináltam egy olyan kábelt, ami nagyon más volt, mind az előzők, pedig azok se hasonlítottak a megszokott USB kábelekre. Egy teljesen másféle tápvezetéket próbáltam ki. Amikor meghallgattam, olyan felbontással és dinamikával szólalt meg a zene a fejhallgatóban, hogy csak néztem.
Másnap visszaadtam a DAC-ot és azóta elő sem vettem ezt a kábelt, de valahogy bennem van az a különleges hangzás. Tegnap este kezembe került ez a kicsit merev kábel és arra gondoltam rákérdezek itt a topikban arra, hogy valakit érdekelne-e egy meghallgatás.
USB_700.jpg
cables@freemail.hu
Szia Cables!
Egy tesztet elvállalok Én is.Jelen pillanatban egy Audioqest Cinnamon USB kábel dolgozik.Azért gondoltam rá,mert annyi ellentmondást hallottam a kábeleidről....
Üdv: Meridián
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
Power-R kábelek
Jó reggelt!
Én szívesen tennék vele próbát.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Power-R kábelek
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Senki sem lát a jövőbe. Amikor a Beatles eljátszotta 1962-ben egy DECCA meghallgatáson a Besame Mucho-t kidobták őket. Aztán tudjuk, hogy mi lett a dologból.
Én most úgy gondolom, hogy nemigen akarok letöltött fájlokból zenét hallgatni, mivel tele vagyok sok jó lemezzel, de ki tudja, mit hoz a jövő.
cables@freemail.hu
Power-R kábelek
Pár hete már írtam egyik kedvenc lemezem énekesnőjéről Bïa Krieger-ről. Most találtam két klippet, az egyiken francia, a másikon portugál nyelven énekel:
https://www.youtube.com/watch?v=MqGdHTgYEYY
https://www.youtube.com/watch?v=ayYlb6iMISg
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
Power-R kábelek
Most akkor a cucctól tudott gitározni vagy annak ellenére? is-is ;-)
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Power-R kábelek
Sziasztok!
Tegnap találkoztam Cables-el CD ügyben.
Végül beszélgettünk is egy jót. Szóba jöttek többek között a kábelek, különbségek régi és új készülékek ill. digitális és analóg rendszerek között, a demag és még sok minden más is.
Cables a tapasztalataira hallgat és ez alapján fejleszt, ami sokszor szembemegy széles körben elterjedt nézetekkel. Beszélgettünk arról is, hogy ma már nem szívesen oszt meg mindent itt a fórumon, több okból kifolyólag.
Én azt mondom, ha valakit érdekelnek Cables fejlesztései vagy tapasztalatai, keresse meg személyesen, nagyon jót lehet vele beszélgetni, kérdezni, elméleteket szembeállítani.
Üdv!
KissB