Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Power-R kábelek
Moderátor: cables
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1155
Power-R kábelek
Oké,így már értem.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Power-R kábelek
Talán addigra bemelegedett az erősítő...az is számít.
Délután voltam ott és reggeltől szólt nála a zene, szóval meleg volt a vas. De miután elmentem még visszacserélgették a régi tápokat, azt írta most nem rég:
"A barátnőm teljesen el van ragadtatva. Nagyon tetszik neki, cserélgettük őket kicsit, messze-messze ez a legjobb. "
Direkt. Viszont ma megint bebizonyosodott, hogy minden rendszer, minden készüléke másféle tápkábellel zenél a legjobban. Vittem vagy négyfélét, már az első is jobb volt, de végül az utolsóval szólalt meg az erősítő brutálisan jól. Az elmúlt két hétben pont nem ez típus volt a legnyerőbb.
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1155
Power-R kábelek
Direkt. Viszont ma megint bebizonyosodott, hogy minden rendszer, minden készüléke másféle tápkábellel zenél a legjobban. Vittem vagy négyfélét, már az első is jobb volt, de végül az utolsóval szólalt meg az erősítő brutálisan jól. Az elmúlt két hétben pont nem ez típus volt a legnyerőbb.
Rendszer:
Power-R kábelek
Direkt eklektikus a fonat, vagy csak a fotó csalóka?
-
Vendég
Power-R kábelek
" Elsősorban IC és hangfalkábel érdekelne (tápkábelek hatásában annyira nem hiszek)."
Ezt írta nekem egy kedves AVX tag, aztán tápkábelt vett elsőnek.
Nagyon fontos részei a rendszereknek a hálózati kábelek, de ezt csak az hiszi el, aki saját rendszerében is hallja a pozitív változást. A hét végén akciót tartanék: különféle (földelt, földeletlen, rövidebb, hosszabb, különféle csatlakozókkal) tápkábelek között lehet válogatni és saját rendszerben tesztelni, csodálatos, referencia hangú lemezekkel.
Érdeklődés névvel, telefonszámmal: cables@freemail.hu
Direkt eklektikus a fonat, vagy csak a fotó csalóka?
Power-R kábelek
" Elsősorban IC és hangfalkábel érdekelne (tápkábelek hatásában annyira nem hiszek)."
Ezt írta nekem egy kedves AVX tag, aztán tápkábelt vett elsőnek.
Nagyon fontos részei a rendszereknek a hálózati kábelek, de ezt csak az hiszi el, aki saját rendszerében is hallja a pozitív változást. A hét végén akciót tartanék: különféle (földelt, földeletlen, rövidebb, hosszabb, különféle csatlakozókkal) tápkábelek között lehet válogatni és saját rendszerben tesztelni, csodálatos, referencia hangú lemezekkel.
Power-R kábelek
Kábeleket csak nagyon jó minőségű lemezekkel lehet tesztelni. Mától egy újabb kiváló CD-vel tesztelhetők akár az Ön rendszerében a Power-R kábelek:
John McLaughlin & the 4th Dimension - New Album: "Now Here This" - Release Oct 16th, 2012
Power-R kábelek
Többeknek tetszett az Ifi Park cikkem, itt egy másik írás a témakörben, ezt nem én írtam, de szerintem igen jól adja vissza a kort (60-as évek)
Szeverényi Erzsébet: A Dália. Magyar jazz 1962-1964
Power-R kábelek
Várok a nem mágnesezhető hernyócsavarokra (a héten meglesznek), aztán viszek )
Köszi! Várlak!
Power-R kábelek
Bezzeg hozzám IC kábelt nem hoztál:-( ( F. István )
Várok a nem mágnesezhető hernyócsavarokra (a héten meglesznek), aztán viszek )
Power-R kábelek
Bezzeg hozzám IC kábelt nem hoztál:-( ( F. István )
Power-R kábelek
IC kábel és hangfal kábel, azonos elemi szálakból...
Egységes, természetes, nyugodt hang, ami nagyon szerethető! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől.
Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!
* Sajnos csak Budapesten
Power-R kábelek
Off
Kikapcsolódás
Ilyen volt az Ifipark - visszaemlékezés sok képpel
Mindig is irigyeltem szüleim generációját: sokkal kiszámíthatóbb és nyugodtabb életet élhettek, mint ami ma van... amellett az emberek is sokkal inkább számíthattak egymásra... elnézve ezeket a régi fotókat - bár még igen csak gyerkőc voltam - a kor hangulata nagyon átjön... kösz érte!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Off
Kikapcsolódás
Köszi az izgalmas bemutatót!
Power-R kábelek
Off
Kikapcsolódás
Köszi az izgalmas bemutatót!
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Power-R kábelek
Off
Kikapcsolódás
Power-R kábelek
IC kábel és hangfal kábel, azonos elemi szálakból...
Egységes, természetes, nyugodt hang, ami nagyon szerethető! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől.
Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!
* Sajnos csak Budapesten
Power-R kábelek
Természetes hangú kábelcsalád a szinergia jegyében...
IC kábel és hangfal kábel, amelyek nagyon hasonlóak! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől. Ez a család nagyon szerethető audiofil hangot visz az Ön rendszerébe! Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!
* Sajnos csak Budapesten
Power-R kábelek
Családszeretőknek…
Egy jó család összetart, segítik egymást, egy a véleményük, egy a hangjuk. De milyen egy jó család kábeléknél?
Nagyon hasonlóak! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől. Ez a család nagyon szerethető audiofil hangot visz az Ön rendszerébe! Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!
* Sajnos csak Budapesten
Power-R kábelek
Hi!
nagyon jó kábelek ilyen ársávban....
nekem van xlr és rca ic, hangfal és hálózati kábelek...
korrekt eladó, lelehet tesztelni a kábeleket saját rendszerben nem zsákbamacska....
Köszönöm a véleményed!
Power-R kábelek
Hi!
nagyon jó kábelek ilyen ársávban....
nekem van xlr és rca ic, hangfal és hálózati kábelek...
korrekt eladó, lelehet tesztelni a kábeleket saját rendszerben nem zsákbamacska.... leborulunk.gif
Power-R kábelek
Cables / Rudolf a szó nemes értelmében fejlesztő, és egy kábel kapcsán minden apró eshetőségre figyelni szokott. Ugye azt mindenki tudhatja, aki kicsit is beleásta magát a hifi bugyrainak részleteibe, hogy befolyásolja pl. egy kábel hangját
1. a dugó /
2. felhasznált "drót" (és annak elhelyezésében is van némi variációs lehetőség...) /
3. forrasztás minősége / van-e egyáltalán forrasztva? /
4. hossza
Rudolf fejlesztései során minden apró részletre szokott figyelni.
Sok mindenre kell figyelni ahhoz, hogy a kábel hangja finom és természetes legyen. Nagyon sokszor a csatlakozó dugókat is "modifikálni" kell, ld. alábbi példa, amely csak egy a sok közül.
A szép és igen jó hangú Super colour RCA dugók csavarjai mágnesezhetők! Ezen mindenképpen érdemes változtatni, mert a felmágneseződött csavarok rontják a hangminőséget.
Akit érdekelnek a csatlakozó tuning megoldások és a finom hangú IC kábelek írjon névvel, telefonszámmal: cables@freemail.hu
-
Vendég
Power-R kábelek
És még valami! Minden tiszteletem a magyar Hi-Fi-seké, akik olyan szakértelemmel és izléssel válogatják össze a készülékeiket, hogy az bámulatos. Akiknek szól azok tudják mire gondolok! Persze ők nem nagyon irogatnak ide, féltik az idegeiket!
A jó út a hosszú és nyugodt élethez, a fórummentes zenehallgatás. Vagy inkább internetminimális.
Power-R kábelek
Jó reggel, sikeres hetet kivánok mindenkinek!
Mozgalmas volt a hétvége, amely egy vetkőzéssel kezdődött! A NYUGALOM fantázia nevű tápkábel szabadult meg külső köpenyétől és némi finomítás után készen állt a tesztekre. Három különleges rendszerben szólalt meg ez a hajlékony és igen kellemes külsejű kábel. Nem dicsekednék, csak talán annyit, hogy hat db megrendelése lett belőle.
Biztos azé viszik mer olcsó
Érdeklődés névvel telefonszámmal: cables@freemail.hu
És még valami! Minden tiszteletem a magyar Hi-Fi-seké, akik olyan szakértelemmel és izléssel válogatják össze a készülékeiket, hogy az bámulatos. Akiknek szól azok tudják mire gondolok! Persze ők nem nagyon irogatnak ide, féltik az idegeiket!
Power-R kábelek
Jelentkezz fiam az AVX portálra, ha minden nap kikezdenek, kötekednek,
fontoskodnak veled, leszólják a sose hallott kábeleidet, akkor biztos
lehetsz abban, hogy nagyon jó kábeleket csinálsz.
Baromi jók lehetnek a tápjaim, ha ennyire OFF-olják a topikot. Különben tényleg nagyon jók!
Power-R kábelek
Bemutatkoznék! A nevem NYUGALOM ! Azért kaptam a nevemet, mert a természetes hangok nyugalmát viszem el az Ön rendszerébe. ...
Meg azért, mert a realista hozzászólásokat kimoderáltatom/kimoderálom, és ilyenkor azt hiszem, jó irányban állok arccal.
Tematikusan a hozzászólásom lényege észrevételeim és kérdéseim a következők:
1.) A történelemhamisítástól még egy rendszer se lett jobb, sőőőőőt.
2.) A hálózati áram gonosz, irritáló, zavaró "részeit" nem lehet "csak úgy", a többi érintetlenül hagyásával "kimoderálni". Óriási tévedés. Punnyadt, csoffadt, nyomott, fáradt hang lesz a következmény, ha így jobban tetszik, az eredmény.
3.) Valódi Oyaide dugókkal készül a 20E Ft-os kábel?
4.) Sikerült már mellétenni egy Klotz MC-5000est?