Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vélemények, kérdések Cables fejlesztésekkel kapcsolatban
Moderátor: cables
- hm74
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 73
köszönöm a direkt valaszt.
a koncepcio tetszik es érteni velem, hogy onnan elöny jöhet (regi huzal, minimalis köpeny).
avval nem tudok egyeterteni, hogy nagyon fontos a kabel a zene élvezhetösegeben (marmint azon tul, hogy biztositsa a szükeges összeköttetest)
a "kabelmizeria" elött is volt "zeneelvezhetöseg", talan 90%-ra tennem a zene es a befogado viszonyat, es 10%-ra a közvetitö közeget (zeneberendezest - de talan még élöben a zenekart is ! egy hangositott koncerten a kabelezes szerepe igen kicsi, de nekem nem hangositotton is a zenemü es aktualis allapotom sokkal fontosabb, mint hogy MAV szimpatikusok vagy AHZ - es azon belül fö a hangsugarzo+akusztia, ...)
Véleményem szerint a "kábelmizéria" azért van jelen a zenehallgatás világában, mert sokan úgy hallják - köztük én is -, hogy a kábelek közti különbségek jelentősen befolyásolják a hangzás szinte minden jellemzőjét. Csak néhányat említenék a teljesség igénye nélkül: dinamika, térábrázolás, tonális egyensúly, felbontó képesség. És minél magasabb szintűek egy hangrendszer komponensei (forrás, erősítő, hangsugárzó), annál többet lehet érzékelni a kábelek közti különbségekből. Bár egyes vélemények szerint pont a nagyon jó cuccokhoz mindegy milyen kábelt adunk mert maguktól is nagyon jól szólnak, én ezzel ellentétesen azt tapasztaltam, hogy az igényesebb berendezéseknél kell a legtöbbet kínlódni a kábelek variálásával, hogy abból tényleg a legtöbbet tudjuk kihozni.
Azt is belátom, hogy itt hiába hangsúlyozzuk, hogy márpedig nagyon fontos a kábelezés és nagy mértékben befolyásolja a zenehallgatás élvezetét, csak az tudja megtapasztalni, akit hajt a kíváncsiság és sok időt és türelmet tud áldozni a kábelek hatásának megismerésére.
Egy láncban messze legnagyobb torzítása a hangsugárzónak van, nagyságrendekkel nagyobb, mint a kábeleknek. Így ha az alacsony össz torzítás a cél, azokból kell minél jobbat venni.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- hollohazi
- Törzsvendég
- Értékelés: 308
Egy audio láncon keresztül történő zenehallgatás esetén a zene élvezete , tapasztalatom szerint erősen függ a lejátszó berendezés elemeinek torzítási összességétől. Ebbe beletartozik a kábel is, ugyanúgy, mint pl. a hálózaton keresztül érkező feszültség "tisztasága", vagy a készülék izoláció. Torz, színezett hang élvezhetőségén a jó terem akusztika sem tud lényegesen javítani. Egyszerűen rövidebb ideig hallgatjuk a zenét, mert fáraszt, belefáradunk az agyi "munkába", hiába voltunk jó befogadó állapotban.
Kondo szerint egy hangtechnikai láncban nem lehet kitüntetett elsőbbsége egyetlen elemnek sem, azaz a lánc akkor a legerősebb, ha azonos hangi értékű minden eleme. És ebbe a kábelek is beletartoznak. Tehát a kábelek szerepét marginalizálni minimum "alap" kategóriában érdemes. Az Audio Note, Kondo, 47 Laboratory high end készülékgyártó cégek esetén a kábel elsőrendű fontosságú, hiszen előbb készült el a kábel alapanyag és csak utána azok a készülékek, melyeknek hangi egységét, a lánc elemeinek szinergiáját, nagy részben a készülékeken kívül és belül futó kábel hangja biztosítja.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
avval nem tudok egyeterteni, hogy nagyon fontos a kabel a zene élvezhetösegeben (marmint azon tul, hogy biztositsa a szükeges összeköttetest)
A zene élvezhetőségében az audió lejátszó lánc minden elemének szerepe van. Sőt a forrásanyagnak is. Pár éve egy antikváriumban vettem fillérekért egy dupla Simon & Garfunkel albumot. A nagy slágereiket milliószor hallottam rádióból, házibulikon jó magnókról, nekem is meg voltak a számok TDK metal kazettán. Aztán hazamentem, betettem a lemezt és elájultam. Annyival több mindent hallottam a számokból, hogy az szinte lenyűgözött. Azóta lejátszottam több ismerősnek és láttam rajtuk hogy szinte meg se tudtak szólalni, annyi csodálatos részlet van abban a zenében.
Szóval a zene élvezhetőségét a finom részletek adják és ehhez kellenek a jó kábelek, amelyek minimális torzítással továbbítják a hangjelet a készülékek között.
https://www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4
Hát, ha így face to face rákérdezel el kell mondanom, hogy szerintem nagyon fontos a kábelek szerepe a zene élvezhetőségében.
De azt is elhiszem, hogy nagyon, de nagyon sokan nem éreznek különbséget kábel és kábel között. Ennek az az oka, hogy rossz kábelt hallgatnak egy másik rossz kábelhez képest. Ennek eredménye egy másik rossz hang és ez valóban elenyésző különbség.
Viszont aki egy természetes hangú kábelt hall egy rossz kábel után, az nagyon is érzi a különbséget.
Én kezdettől fogva arra törekedtem, hogy természetes hangú kábeleket csináljak. Ezért nem hasonlítanak az én kábeleim más kábelekhez.
Nagyon régi réz huzalokból készülnek a kábeleim, minimális köpennyel és olcsó, de igen jó csatlakozókkal. Mindenki más utat jár a kábel készítésben, én ezt az utat választottam. Hát... röviden ennyi.
köszönöm a direkt valaszt.
a koncepcio tetszik es érteni velem, hogy onnan elöny jöhet (regi huzal, minimalis köpeny).
a "kabelmizeria" elött is volt "zeneelvezhetöseg", talan 90%-ra tennem a zene es a befogado viszonyat, es 10%-ra a közvetitö közeget (zeneberendezest - de talan még élöben a zenekart is ! egy hangositott koncerten a kabelezes szerepe igen kicsi, de nekem nem hangositotton is a zenemü es aktualis allapotom sokkal fontosabb, mint hogy MAV szimpatikusok vagy AHZ - es azon belül fö a hangsugarzo+akusztia, ...)
szerinted mennyire szamit a kabelezes a zene elvezhetösegeben ? tudnad ezt erzekeltetni ?
en a zenere adom a döntö reszt, kicsi reszt a befogado szemely es aktualis allapotara, meg kisebbet a zeneberendezesre akusztikaval, es elenyeszöt a drotozasra.
kabelezes kapcsan mindig hatalmas jelzök szerepelnek, de ez megtevesztö illetve "vasarlocsalogato" kifejezestár szerintem. szerintem kb hasonlo szerepü a drotozas mint autonal a bör- vagy nem börkormany
Hát, ha így face to face rákérdezel el kell mondanom, hogy szerintem nagyon fontos a kábelek szerepe a zene élvezhetőségében.
De azt is elhiszem, hogy nagyon, de nagyon sokan nem éreznek különbséget kábel és kábel között. Ennek az az oka, hogy rossz kábelt hallgatnak egy másik rossz kábelhez képest. Ennek eredménye egy másik rossz hang és ez valóban elenyésző különbség.
Viszont aki egy természetes hangú kábelt hall egy rossz kábel után, az nagyon is érzi a különbséget.
Én kezdettől fogva arra törekedtem, hogy természetes hangú kábeleket csináljak. Ezért nem hasonlítanak az én kábeleim más kábelekhez.
Nagyon régi réz huzalokból készülnek a kábeleim, minimális köpennyel és olcsó, de igen jó csatlakozókkal. Mindenki más utat jár a kábel készítésben, én ezt az utat választottam. Hát... röviden ennyi.
- hm74
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 73
Pár szó az AIR-N Reference analóg IC-ről
Rudolf tápkábelei már bizonyítottak a láncomban, ezért rendeltem tőle egy pár AIR-N Reference IC kábelt, bízva a hasonló hangzás és minőségbeli erényekben.
Bevált a hozzá fűzött reményem. Ez az IC kábel is magas szintű zeneiséget képvisel kiváló "hifis"erények kíséretében.
Nem kívánok dinamikát, felbontó képességet, térleképzést és egyéb hifis paramétereket jellemző közhelyekkel dobálózni a kábel megítélése kapcsán, de ez messze a legjobb hangú IC, amit valaha hallottam. Erősen ajánlom akár annak is, aki neves gyártók kábeleiért kiadna akár 100000 Ft-ot, mert nálam már jártak ilyen kategóriájú madzagok, amik nem szóltak ennél se szebben, se jobban.
Rudolf tápkábelei már bizonyítottak a láncomban, ezért rendeltem tőle egy pár AIR-N Reference IC kábelt, bízva a hasonló hangzás és minőségbeli erényekben.
Bevált a hozzá fűzött reményem. Ez az IC kábel is magas szintű zeneiséget képvisel kiváló "hifis"erények kíséretében.
Nem kívánok dinamikát, felbontó képességet, térleképzést és egyéb hifis paramétereket jellemző közhelyekkel dobálózni a kábel megítélése kapcsán, de ez messze a legjobb hangú IC, amit valaha hallottam. Erősen ajánlom akár annak is, aki neves gyártók kábeleiért kiadna akár 100000 Ft-ot, mert nálam már jártak ilyen kategóriájú madzagok, amik nem szóltak ennél se szebben, se jobban.
Visszamentem a 29. oldalra, vagy ha időrendbe nézzük, az elsőre. Ugyanez volt ott is. Ott olyan mély barázdába került a tű, ahonnan kirántani se lehet már. Ugyanazt olvassa az ember, még a szóhasználat se változik.
Leveszem a témakövetést, mer nagyon unalmas már...
- hollohazi
- Törzsvendég
Még szerencse hogy nyolc kábel volt a próbán.De tényleg,gondolj bele ha csak hét lett volna (a nyolcadikat írtad jónak),akkor azt szűrted volna le,hogy nem is olyan jók ezek a kábelek.
Micsoda mázli.
Nem mind a hét volt rossz és egy a jó, hanem kb a négy legjobb közül az árnyalatnyi eltérések miatt nehéz volt kiválasztani a leginkább megfelelőt. Voltak olyanok is, melyek nem illettek bele a rendszerembe, de ez nem jelenti azt, hogy azok rosszak, csak nem illettek ide!
Nem értem ezt a kötözködést, ebben nem veszek részt, valaki/k/nek savanyú tán a szőlő?
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Én ezt úgy értettem, hogy alkalmam volt Rudolf jóvoltából mintegy 8 féle hálózati kábelt kipróbálni 3 készülékbe. Az egy hétig tartó meghallgatásra azért került sor, hogy eldöntsem, vannak-e olyan hálózati kábelek, melyek kevésbé, vagy jobban, de integrálhatók a hangrendszerembe. Ismétlem: Hangrendszerről beszélek, melynek minden eleme egymáshoz tervezett készülékek halmaza. Én arra voltam kíváncsi, hogy ezek a kábelek beleillenek-e ebbe a világba, estlegesen van-e köztük jobb kábel, mint amit én használok. ugyanis az én hálózati kábeleim egy kényszer megoldás szülte konstrukciók, még akkor is, ha ezt többen is alkalmazzák. Mertem mindezek mellet megejteni ezt a meghallgatást azért is, mert Rudolf kábelkonstrukciója az általam használt és jól ismert Kondo féle kábelgyártási elvhez hasonlatos. És mint kiderült, igenis vannak ilyen tápkábelek, melyek képesek kiváltani a Kondo féle tápkábeleimet.
Még szerencse hogy nyolc kábel volt a próbán.De tényleg,gondolj bele ha csak hét lett volna (a nyolcadikat írtad jónak),akkor azt szűrted volna le,hogy nem is olyan jók ezek a kábelek.
Micsoda mázli.
- hollohazi
- Törzsvendég
pontosabban kellene fogalmazni, mert igy könnyen egyoldalu dicseretre fokuszalonak olvashato.
vagy Nalad 7 halozati megmutatta az elektronikak fals hangjat, a 8. meg mindent helyrehozott ???
vagy Nalad 7 kabel nem valt be, akkor azert nem erdemes altalanosan dicserni cables kabeleit, nem ? lehet hogy bevalik, lehet hogy nem.
inkabb hallgassunk zenet, egy zene sem lesz jobb a "speci" kabelektöl.
Én ezt úgy értettem, hogy alkalmam volt Rudolf jóvoltából mintegy 8 féle hálózati kábelt kipróbálni 3 készülékbe. Az egy hétig tartó meghallgatásra azért került sor, hogy eldöntsem, vannak-e olyan hálózati kábelek, melyek kevésbé, vagy jobban, de integrálhatók a hangrendszerembe. Ismétlem: Hangrendszerről beszélek, melynek minden eleme egymáshoz tervezett készülékek halmaza. Én arra voltam kíváncsi, hogy ezek a kábelek beleillenek-e ebbe a világba, estlegesen van-e köztük jobb kábel, mint amit én használok. ugyanis az én hálózati kábeleim egy kényszer megoldás szülte konstrukciók, még akkor is, ha ezt többen is alkalmazzák. Mertem mindezek mellet megejteni ezt a meghallgatást azért is, mert Rudolf kábelkonstrukciója az általam használt és jól ismert Kondo féle kábelgyártási elvhez hasonlatos. És mint kiderült, igenis vannak ilyen tápkábelek, melyek képesek kiváltani a Kondo féle tápkábeleimet.
Kedves Fórumtársak,
egy rövid hozzászólás....
Pár éve amikor felütötte a fejét a kábelmizéria én is vásároltam néhány márkás tápkábelt / IC, DIGI stb / origináltat is és
használtat is.
Boldogan bekötöttem és meg voltam győződve róla, hogy igen jó vásárt csináltam. Nyílván jobb is volt jelentősen.
Eszembe nem jutott a kábelek cserélgetése, hiszen minek, jobb volt mint a vasaló zsinór és kész.
Amikor Rudival kapcsolatba kerültem akkortól számit az az időszak, hogy nincsenek üdvözítő megoldások, mindig lehetnek jobb és
főként más érzetet generáló kábel variációk.
Jó néhány Radnai kábelem van, bizony a fiókban is, bekötve is, vannak a gyári kábelekből is amik rendre előkerülnek és fiókosodnak,
hiszen ez a hobbink lényege a próbálgatás és persze a millió zene élvezete közben.
Igaz fogalmam sincs melyik Radnai kábel milyen szerkezetű, némelyik nevére sem emlékszem, esetleg a családra amibe tartozik.
Nem hiszem hogy ez a lényeg, és ezért nem lehet webshopban rendelni.
Ez egy ilyen ....
Mouse53
Az pár éve úgy a '80-as évek elején volt.
Kedves Fórumtársak,
Pár éve amikor felütötte a fejét a kábelmizéria én is vásároltam néhány márkás tápkábelt / IC, DIGI stb / origináltat is és
használtat is.
Boldogan bekötöttem és meg voltam győződve róla, hogy igen jó vásárt csináltam. Nyílván jobb is volt jelentősen.
Eszembe nem jutott a kábelek cserélgetése, hiszen minek, jobb volt mint a vasaló zsinór és kész.
Amikor Rudival kapcsolatba kerültem akkortól számit az az időszak, hogy nincsenek üdvözítő megoldások, mindig lehetnek jobb és
Jó néhány Radnai kábelem van, bizony a fiókban is, bekötve is, vannak a gyári kábelekből is amik rendre előkerülnek és fiókosodnak,
hiszen ez a hobbink lényege a próbálgatás és persze a millió zene élvezete közben.
Igaz fogalmam sincs melyik Radnai kábel milyen szerkezetű, némelyik nevére sem emlékszem, esetleg a családra amibe tartozik.
Ez egy ilyen ....
Mouse53
Az pár éve úgy a '80-as évek elején volt.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
"szerintem kb hasonlo szerepü a drotozas mint autonal a bör- vagy nem börkormany"
Egyetértek! Bőrkormány, és bőrkormány között is óriási lehet a különbség.
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 864
itt a lenyeg. a kabelmizeria elött is volt zenehallgatas, zeneelvezet. a kabelmizeria ezen igen-igen keveset tudott javitani, a keszitök, arusitok anyagi helyzeten inkabb
Igaz en nem cables kabeleit hasznalom de nalam igen-igen sokat hozott a kabel csere pedig nem vagyok egy "audiophile" fulu. En a pici kis valtozasokat nem veszem eszre ha csak valaki nem tudna masodperc alatt atvaltani a masik kabelre de nalam hatalmas nagy kulonbseget hozott a kabelcsere. Osszehasonlitas vegett mindha egy masik szobabol egy vastag fuggony-el elvalasztva hallgattam volna azelott zenet.
Persze ehez az egesz kabel szettet le kell cserelni, hogy meg lehessen hallgatni a kulonbseget, en is azt hittem, hogy 1 meregdraga kabel megvaltoztat mindent de ez nem igy mukodik.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
...Pár éve amikor felütötte a fejét a kábelmizéria ...
itt a lenyeg. a kabelmizeria elött is volt zenehallgatas, zeneelvezet. a kabelmizeria ezen igen-igen keveset tudott javitani, a keszitök, arusitok anyagi helyzeten inkabb
szerinted mennyire szamit a kabelezes a zene elvezhetösegeben ? tudnad ezt erzekeltetni ?
en a zenere adom a döntö reszt, kicsi reszt a befogado szemely es aktualis allapotara, meg kisebbet a zeneberendezesre akusztikaval, es elenyeszöt a drotozasra.
kabelezes kapcsan mindig hatalmas jelzök szerepelnek, de ez megtevesztö illetve "vasarlocsalogato" kifejezestár szerintem. szerintem kb hasonlo szerepü a drotozas mint autonal a bör- vagy nem börkormany
Szívemből szóltál!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
...nem is tudnak arról, hogy milyen rejtett tartalék van a rendszerük hangjában. ...
...Azért lehet az, hogy a Radnai kábelek nem tetszenek sokaknak, vagy inkább nem válnak be a rendszerükben mert vagy megmutatja az elektronikák torz, fals hangját, vagy nem illik bele abba az elképzelt hangzásvilágba, ami a valóságban nem létezik ,csak valami ízlésficam terméke....
Én 8 Power-R hálózatit teszteltem... , igen mind különbözően szólt, Végül a 8. vált be...
Én nem azzal kerestem meg Rudolfot, hogy kábeleket akarok tőle venni. Lehet, más gyártó terméke hasonlóan jó lett volna, nem tudom, de örülök neki, hogy hazai produktum is ilyen jó lehet.
pontosabban kellene fogalmazni, mert igy könnyen egyoldalu dicseretre fokuszalonak olvashato.
vagy Nalad 7 halozati megmutatta az elektronikak fals hangjat, a 8. meg mindent helyrehozott ???
vagy Nalad 7 kabel nem valt be, akkor azert nem erdemes altalanosan dicserni cables kabeleit, nem ? lehet hogy bevalik, lehet hogy nem.
inkabb hallgassunk zenet, egy zene sem lesz jobb a "speci" kabelektöl. Én 8 Power-R hálózatit teszteltem... , igen mind különbözően szólt, Végül a 8. vált be. Lehet, hogy ez a legutolsó fejlesztés, lehet hogy nem. Igaz, hogy volt, amelyik kifejezetten rossz volt és azonnal ki kellett venni. Voltak, amelyek túl lágyan szóltak, voltak, amelyek kifejezetten zeneiek voltak, de színezett hanggal, azért kellett kivenni. De volt olyan, amelyik harmadáron hitelesebb volt, mint a Kondo spc-ből készült hálózati kábel. Én e megszerzett tapasztalatból vontam le az adott következtetést, úgy gondolom helyesen és természetesen senkit nem akartam megbántani. Viszont az is egy tapasztalat, hogy ugyanazon elektronikák egy más hálózatban ugyanazon Power-R kábellel szóltak a legjobban. Én nem azzal kerestem meg Rudolfot, hogy kábeleket akarok tőle venni. Lehet, más gyártó terméke hasonlóan jó lett volna, nem tudom, de örülök neki, hogy hazai produktum is ilyen jó lehet.
Egy kis nosztalgia... mottó: A jelen a múltra épül!
2011 november XII. Házimozi és HiFi Show a Budapest Westend Hilton Hotelben. Human Audio kiállítás
Büdszenti Péterék azt kérték, hogy a szombaton nyíló kiállításra péntek délután vigyek egy IC kábelt a Hiltonba. A munkahelyemen valami megbeszélés volt délután és csak későn este tudtam odamenni. A stáb már a szereplés előtti izgalomban rendezgette a kiállító szobát, állítgatták a plakátokat és a hangszórókat, szólt a zene. Amikor kivettem a táskámból az IC kábelt meglepődtek, hogy milyen hosszú és hogy világos pamut a burkolata, de amikor betették a rendszerbe és megszólalt a zene a Chris nevű srác, aki a hangot csiszolgatta megszólalt: Na, ezt a hangot akartam hallani. Nagyon örültem ennek.
(Az asztal alatt középen lógnak a hosszú IC kábelek)
Ui:Többször kardoztam én is cables mesterrel,de azok az összeröffenések nem a kábelei miatt voltak,ha nem az enyhén szólva is kritizálható hozzáállása miatt.Ha ezen sikerülne csiszolnia,akkor többen éreznének késztetést a kábelei kipróbálásaihoz,szerintem.
Az nem biztos, hogy jó lenne!
Nagyon sokan kérnek kábeleket így is. De a vásárlók 80%-a nem ír be topikokba. A zene érdekli őket, nem az okoskodások.
Srácok,ha belegondoltok egyet kell hogy értsetek azzal,hogy az alább olvasható egyes tapasztalatok,kommentek,nem elegek ahhoz,hogy ezekből messzemenő következtetéseket vonjunk le.
Leírta százszor,ő abban hisz,hogy a kábeleket egy egy készülékhez több féle kábel próbálása után választja ki,és az egyéni "partizánakciókkal" megszerzett kábelek megítélését,ezen oknál fogva nem tartja kőbe vésett,vagy általánosan elfogadható infónak.De ez így van más kábelek esetében is.
Azt lehet vitatni hogy nem e lenne célszerrűbb és mindenki számára elfogadhatóbb ha a körmönfont magyarázatok helyett időnként egyszerűen csak azt mondaná,hogy gyerekek,nem tudom az okát,de valamiért ez működik.Senki sem vádolná tudatlansággal ez miatt.
Az én részemről addig még a konkurencia nincs negatív színben feltüntetve,és nem az van sulykolva hogy csak ez mert a többi csak átverés,rendben is van ez a valljuk be,igen csak magyaros,és nem egy megszokott kábelezési technika.
Nevezhetjük akár Hungaricum-nak is.
Ui:Többször kardoztam én is cables mesterrel,de azok az összeröffenések nem a kábelei miatt voltak,ha nem az enyhén szólva is kritizálható hozzáállása miatt.Ha ezen sikerülne csiszolnia,akkor többen éreznének késztetést a kábelei kipróbálásaihoz,szerintem.
Szép napot,mindenkinek.
Kedves Fórumtársak,
használtat is.
Ez egy ilyen ....
Mouse53
Jórészt osztom hollohazi véleményét, ezek jó kábelek, de meg kell találni a helyüket. Mi ebben a rossz? Maga Rudolf sem akaszt hasba, hogy fix hangot kapsz az Air-n kábeltől.
Számomra teljesen egyértelmű, ha bárki visszaolvassa ezt a topic-ot, hogy mire számíthat az ember:
- Rudolf biztosít kábeleket a próbára, akár több napra is
- olyat választhat az érdeklődő, amilyen az ízléséhez, rendszeréhez illik (ha akar, nem választ és visszaadja mindet)
- számottevő esély van a jó hang elérésére
- nagyon baráti a kábelek árazása.
itt álljunk meg egy szóra:
Mi kell még? El lehet menni pl. egy Nordost kereskedőhöz, és el lehet hozni tőle pár érdemleges tápkábelt, ami (csak) valószínű jól teljesít majd. Mondjuk 3-5db ilyen kábel benne van úgy 1-5 millába. Tehát miről beszélünk Rudolfnál?
Jó lenne, ha megszűnne itt a fröcsögés, és elmélkedés, hogy nincs termékpaletta, mert ez csak a fórumozástól és a hifizéstől veszi el az emberek kedvét. Hagyjuk meg az érdeklődőknek, hogy próbálják ki őket, ha van kedvük, lehetőségük erre.
Akinek van, volt hangbéli tapasztalata, írja le hogy tetszett, akár jó, akár kevéssé.
Nyugodtan le lehet írni azt is, hogy Rudolf készséges volt-e vagy sem.
Szerintem a fórumozók inkább erre kíváncsiak, nem arra, hogy már pedig ezek a kábelek nem ugyanolyanok és hogy miért nem ugyanolyanok. Ezt fogadjuk el tényként - ne a miértet keressük -, és ennek fényében próbálják ki azok, akiket érdekel.
Én megtettem, és nem bántam meg.
Finesse !
Traine,
Témától függetlenül, nem is ide való, de kikívánkozik hogy ezt a színes-szagos kiemelős-szmájlizós írásmódot én büntetném...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
nyilván te ezt frankón kimérted és tökéletesen tisztában vagy vele - csak pont az adott teszt-helyszínen és -láncban felejted el A Tudást , s ezért kellett pl. hollohazi kollégánál is végigpróbálni a repertoárt a sz@rul-teljesítő madzagokat is bemutatva...
de leírom mégegyszer, hogy jól értsd, ill. akinek e téren képzavar van a fejében: nem egy-egy vezetéked egy adott rendszerbeni jól-teljesítőképességét vitatom, hanem azt a pl. fenti hasbaakasztást, amit 'PR-anyagként' (sic.!) a kábeleid mellé téve próbálod megmagyarázni, miért is van szükség egy pl. az alább-leírt 8-as tesztre...
Engedd már el b....g!Meddig kell még olvasni a fröcsögésed, ha százszor le is írod újra, és újra, akkor is csak az jön le, hogy a múltkori eset miatt a bögyödben van Rudi. Pont.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2