Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Power-R kábelek

Moderátor: cables

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2279

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: cables »

Többeknek tetszett az Ifi Park cikkem, itt egy másik írás a témakörben, ezt nem én írtam, de szerintem igen jól adja vissza a kort (60-as évek)

Szeverényi Erzsébet: A Dália. Magyar jazz 1962-1964

soliton
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: soliton »

Várok a nem mágnesezhető hernyócsavarokra (a héten meglesznek), aztán viszek )

Köszi! Várlak!

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Bezzeg hozzám IC kábelt nem hoztál:-( ( F. István )

Várok a nem mágnesezhető hernyócsavarokra (a héten meglesznek), aztán viszek )

soliton
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Power-R kábelek

Bezzeg hozzám IC kábelt nem hoztál:-( ( F. István )

soliton
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Power-R kábelek

IC kábel és hangfal kábel, azonos elemi szálakból...

Egységes, természetes, nyugodt hang, ami nagyon szerethető! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől.

Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!

Érdeklődés névvel, telefonszámmal: cables@freemail.hu

* Sajnos csak Budapesten

kukori
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 206

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: kukori »

Off

Kikapcsolódás

Ilyen volt az Ifipark - visszaemlékezés sok képpel

Mindig is irigyeltem szüleim generációját: sokkal kiszámíthatóbb és nyugodtabb életet élhettek, mint ami ma van... amellett az emberek is sokkal inkább számíthattak egymásra... elnézve ezeket a régi fotókat - bár még igen csak gyerkőc voltam - a kor hangulata nagyon átjön... kösz érte!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 855

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Off

Kikapcsolódás

Köszi az izgalmas bemutatót!
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Off

Kikapcsolódás

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

IC kábel és hangfal kábel, azonos elemi szálakból...

Egységes, természetes, nyugodt hang, ami nagyon szerethető! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől.

Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!

* Sajnos csak Budapesten

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Természetes hangú kábelcsalád a szinergia jegyében...

IC kábel és hangfal kábel, amelyek nagyon hasonlóak! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől. Ez a család nagyon szerethető audiofil hangot visz az Ön rendszerébe! Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!

* Sajnos csak Budapesten

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Családszeretőknek…

Egy jó család összetart, segítik egymást, egy a véleményük, egy a hangjuk. De milyen egy jó család kábeléknél?

Nagyon hasonlóak! Egy időben, egyfajta anyagból gyártott, azonos átmérőjű vezetékekből állnak, a minimális szigetelés anyaga is teljesen megegyezik. Kíméletes és gondos kézi szereléssel készültek, amely megvédte a huzalokat mindenféle mechanika stressztől. Ez a család nagyon szerethető audiofil hangot visz az Ön rendszerébe! Érdemes kipróbálnia a hét végén, vételi kényszer nélkül, saját rendszerben*!

* Sajnos csak Budapesten

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Hi!

nagyon jó kábelek ilyen ársávban....

nekem van xlr és rca ic, hangfal és hálózati kábelek...

korrekt eladó, lelehet tesztelni a kábeleket saját rendszerben nem zsákbamacska....

Köszönöm a véleményed!

marcanka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: marcanka »

Hi!

nagyon jó kábelek ilyen ársávban....

nekem van xlr és rca ic, hangfal és hálózati kábelek...

korrekt eladó, lelehet tesztelni a kábeleket saját rendszerben nem zsákbamacska.... leborulunk.gif

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Cables / Rudolf a szó nemes értelmében fejlesztő, és egy kábel kapcsán minden apró eshetőségre figyelni szokott. Ugye azt mindenki tudhatja, aki kicsit is beleásta magát a hifi bugyrainak részleteibe, hogy befolyásolja pl. egy kábel hangját
1. a dugó /
2. felhasznált "drót" (és annak elhelyezésében is van némi variációs lehetőség...) /
3. forrasztás minősége / van-e egyáltalán forrasztva? /
4. hossza

Rudolf fejlesztései során minden apró részletre szokott figyelni.

Sok mindenre kell figyelni ahhoz, hogy a kábel hangja finom és természetes legyen. Nagyon sokszor a csatlakozó dugókat is "modifikálni" kell, ld. alábbi példa, amely csak egy a sok közül.

A szép és igen jó hangú Super colour RCA dugók csavarjai mágnesezhetők! Ezen mindenképpen érdemes változtatni, mert a felmágneseződött csavarok rontják a hangminőséget.

Akit érdekelnek a csatlakozó tuning megoldások és a finom hangú IC kábelek írjon névvel, telefonszámmal: cables@freemail.hu

Vendég

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

És még valami! Minden tiszteletem a magyar Hi-Fi-seké, akik olyan szakértelemmel és izléssel válogatják össze a készülékeiket, hogy az bámulatos. Akiknek szól azok tudják mire gondolok! Persze ők nem nagyon irogatnak ide, féltik az idegeiket!

A jó út a hosszú és nyugodt élethez, a fórummentes zenehallgatás. Vagy inkább internetminimális.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Jó reggel, sikeres hetet kivánok mindenkinek!

Mozgalmas volt a hétvége, amely egy vetkőzéssel kezdődött! A NYUGALOM fantázia nevű tápkábel szabadult meg külső köpenyétől és némi finomítás után készen állt a tesztekre. Három különleges rendszerben szólalt meg ez a hajlékony és igen kellemes külsejű kábel. Nem dicsekednék, csak talán annyit, hogy hat db megrendelése lett belőle.

Biztos azé viszik mer olcsó

Érdeklődés névvel telefonszámmal: cables@freemail.hu

És még valami! Minden tiszteletem a magyar Hi-Fi-seké, akik olyan szakértelemmel és izléssel válogatják össze a készülékeiket, hogy az bámulatos. Akiknek szól azok tudják mire gondolok! Persze ők nem nagyon irogatnak ide, féltik az idegeiket!

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Jelentkezz fiam az AVX portálra, ha minden nap kikezdenek, kötekednek,
fontoskodnak veled, leszólják a sose hallott kábeleidet, akkor biztos
lehetsz abban, hogy nagyon jó kábeleket csinálsz.

Baromi jók lehetnek a tápjaim, ha ennyire OFF-olják a topikot. Különben tényleg nagyon jók!

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Bemutatkoznék! A nevem NYUGALOM ! Azért kaptam a nevemet, mert a természetes hangok nyugalmát viszem el az Ön rendszerébe. ...

Meg azért, mert a realista hozzászólásokat kimoderáltatom/kimoderálom, és ilyenkor azt hiszem, jó irányban állok arccal.

Tematikusan a hozzászólásom lényege észrevételeim és kérdéseim a következők:

1.) A történelemhamisítástól még egy rendszer se lett jobb, sőőőőőt.

2.) A hálózati áram gonosz, irritáló, zavaró "részeit" nem lehet "csak úgy", a többi érintetlenül hagyásával "kimoderálni". Óriási tévedés. Punnyadt, csoffadt, nyomott, fáradt hang lesz a következmény, ha így jobban tetszik, az eredmény.

3.) Valódi Oyaide dugókkal készül a 20E Ft-os kábel?

4.) Sikerült már mellétenni egy Klotz MC-5000est?

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Bemutatkoznék! A nevem NYUGALOM ! Azért kaptam a nevemet, mert a természetes hangok nyugalmát viszem el az Ön rendszerébe. Csattogó gépek helyett finom női kezek fonták szerkezetemet, szép köpenyem alatt nincs semmi olyan, ami ártana a zene dinamikájának, vagy megbontaná a hangszerek eredeti hangzását. Úgy készítettek, hogy a hálózati feszültség hasznos résznek zöld utat mutassak, de bánjak nagyon rosszul a kellemetlen zavaró jelekkel, érkezzenek akár a hálózat felől, akár a táplált készülékből. További különleges tulajdonságom a rendkívüli hajlékonyság, amely az alkalmazott speciális rézhuzaloknak köszönhető. Végeimen különleges csatlakozók vannak, finom bevonatu érintkezőkkel. Méretem 1 m és 2 m közötti lehet, az Ön igénye szerint. Táplálni tudok forráskészülékeket éppen úgy mint a legnagyobb áramigényű erősítőket! És még egy jó hír a végére, a hét végéig bezárólag nagyon kedvező áron lehetek az Öné!
Ha érdekli az ár vagy kipróbálni szeretne, írjon a készítőmnek, névvel, telefonszámmal: cables@freemail.hu

leonel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 73

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: leonel »

A kedves invitálással, hogy hallgassam meg Cables kábeleit, nem éltem. (lásd: 2.pont) Ahogyan más gyártóéval sem szoktam, Kérem kapcsolja ki!

Ha nem akarsz DIY kábelt venni - akkor mi a fenének Offolod szét egy kábelgyártó topicját?

Áhhhhhh...alacsony a kerítés.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

A hétvégén kipróbáltam a múlt héten akciós IC és tápkábel párost.

Először a tápkábelt kötöttem be a CD játszóba egy DIY Habia kábel helyett. Egy teljesen kiegyensúlyozott hangot kaptam, nem éreztem sehol kiemeléseket, a részletek, apró finomságok is megmaradtak. Tettem még egy próbát egy HiVOX táp ellenében, de itt is Cables kábele volt a jobb.

A fenti láncnak annyira tetszett a hangja, hogy nem akartam megbontani, ezért az IC kábelt az LP-vel próbáltam ki. Itt egy Kimber Hero-t cseréltem le az LP12 és Questar között. Itt nem volt akkora változás a csere hatására, mint a táp esetén, de több lemez meghallgatása után itt is maradt Cables kábele. Erre a kábelre is nekem a legjobb szó a kiegyensúlyozottság, valóban nyugodt, de részletgazdag hang.
A fentiek alapján a kábelek maradtak a rendszeremben, mindenki tehet egy próbát, lehet, hogy nem bánja meg.

O_S

Köszönöm az elismerő szavakat!

Örömömre szolgál, hogy a legolcsóbb akciós kábeleim ilyen nagynevű gyártók termékeinél bizonyúltak jobbnak!

A két megrendelt tápot a jövő hétre elkészítem!

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Power-R kábelek

Gyere fiam ide az ágyamhoz, nagyon fontos dolgot akarok mondani Neked!

Ezek a szavak Huzal Henrik, a híres kábel készítő mester szájából hangzottak el, midőn nagybetegen feküdt ágyában, jószerént már várta halált!
A fiú, Huzal Huba odaállt az ágy széléhez, tekintete a Mester ajkán csüngött.

Jól jegyezd meg fiam, amit most mondok:

Kábelt készíteni könnyű!

Jó kábelt készíteni nehéz!

Nagyon jó kábelt készíteni, pedig nagyon, de nagyon nehéz!

De csak nagyon jót érdemes csinálni! Erre törekedj!
A fiú elgondolkozott a dolgon, aztán megkérdezte a Mestertől:

Honnan tudom majd apám, hogy nagyon jó kábelt csinálok?

A Mester hamiskásan elmosolyodott, majd ezt mondta:

Jelentkezz fiam az AVX portálra, ha minden nap kikezdenek, kötekednek,
fontoskodnak veled, leszólják a sose hallott kábeleidet, akkor biztos
lehetsz abban, hogy nagyon jó kábeleket csinálsz.

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 303

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Nem akar véletlenül valaki velem egy olyan könyvről vitatkozni, amit lehetőleg egyikünk - de akár senki - nem olvasott?

Citálom magam 2 oldallal korábbról, de asszem utoljára:
"... önmagára adó, értelmes személyek megtapasztalható dologról ne "politikusi" szinten folytassanak eszmecserét ...
Álságos és farizeus (nem a lényeget kereső) vitának tartom egy kábel kapcsán, ha olyanról mondunk véleményt, amit nem is hallottunk..."

Asszem nagyon diplomatikusan nyilatkoztam meg

Khmmm, hol írtam én bármit is Cables kábeleiről? Mi több, mikor vitatkoztam Cables kábeleiről?
Had citáljam én is magam:
1 Beraktam egy linket egy, a kábelekről Cables-hez hasonlóan gondolkodó fószerher.
2 Megírtam, hogy a nagy könyv, úgyis mint gyártó, és a saját fülem szerint is van az erősítőmhöz tökéletesen illő hangfal kábel.
3 A kedves invitálással, hogy hallgassam meg Cables kábeleit, nem éltem. (lásd: 2.pont) Ahogyan más gyártóéval sem szoktam, már ha egyáltalán kapacitál.
4 Ne tessék minden mögé összeesküvés elméletet, lejárató szándékot és még ki tudja mit látni. Vannak dolgok, amiket fölösleges túlbonyolítani. Az én hozzászólásaim is ilyenek.

Kérem kapcsolja ki!

Vendég

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem akar véletlenül valaki velem egy olyan könyvről vitatkozni, amit lehetőleg egyikünk - de akár senki - nem olvasott?

Citálom magam 2 oldallal korábbról, de asszem utoljára:
"... önmagára adó, értelmes személyek megtapasztalható dologról ne "politikusi" szinten folytassanak eszmecserét ...
Álságos és farizeus (nem a lényeget kereső) vitának tartom egy kábel kapcsán, ha olyanról mondunk véleményt, amit nem is hallottunk..."

Asszem nagyon diplomatikusan nyilatkoztam meg

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 303

Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

OK, mindenki azt hisz el, amit akar!

Válasz küldése

Vissza: “Power-R kábelek”