A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Volt rá példa, hogy a Magyar Posta bénázása és a saját figyelmetlenségem miatt miatt kifogytam a LuXor jelölésből, de a határidővel nem akartam csúszni. Emlékeim szerint ez 2-3 kábelnél fordult elő az elmúlt hónapokban.
Volt rá példa, hogy a Magyar Posta bénázása és a saját figyelmetlenségem miatt miatt kifogytam a LuXor jelölésből, de a határidővel nem akartam csúszni. Emlékeim szerint ez 2-3 kábelnél fordult elő az elmúlt hónapokban.
Az elmúlt pár hétben büntiben voltam ezért csak most tudok beszámolni egy újabb “kábelélményről”
A rendszerem 2 új,tápkábelt igénylő taggal bővült.
Az egyik a Core audio előkelőbb usb/spdif konvertere és a router előtt lévő ipari switch analóg tápja.
Mivel egyszerre cseréltem mindkét eszköznél az alap pc zsinórt csak egy összegzett tapasztalatot írnék le azt sem nagyon irodalmi stílusban:)
Szóval az általam igen nagyra tartott Luxor tápokat dugdostam be.Igen gyorsan kiderült,hogy nem volt felesleges pénzköltés.
A hang simább,ütősebb és jóval hallgathatóbb lett.
A konvertert először beüzemelve feltünt,hogy igen komoly javulás állt be a felbontásban és a dinamikában de a magas tartományban megjelent egy enyhén zavaró jelleg/bármit is jelentsen ez:)/
A Luxor bevetésével ez megszünt,csak az előbb felsorolt pozitívumok maradtak.
Szóval
Gratula Faló!:)
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Lenne egy kérdésem: A digitális (rca/rca) kábeleknél van-e jelentőssége a 75 Ohmnak, ha igen, akkor mi?
Azaz, jó-e egy “sima” (=analóg) rca/rca kábel digit kábelnek, vagy nem, mert fontos a 75 Ohm (vagy egyéb más szempont)?
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
A KEFI elosztó a hálózati áramot tisztítja meg a magas frekvenciás zajoktól. Ez sokszor érzékelhető képminőség javulást okoz, de ennek mértéke erősen függ a hálózati áramtól is. Minden termékem átvehető Budapesten, vagy postázom.
Ez milyen javulást okoz a plazma megjelenítésében,lejátszó kép minőségében?Milyen szűrést végez,milyen zavarok ellen van ?Buadapesten átvehető,demozható?köszönöm!
A KEFI elosztó a hálózati áramot tisztítja meg a magas frekvenciás zajoktól. Ez sokszor érzékelhető képminőség javulást okoz, de ennek mértéke erősen függ a hálózati áramtól is. Minden termékem átvehető Budapesten, vagy postázom.
KEFI elosztó (5 kimenet, főkapcsoló, zavarszűrő): 25.000,- Ft
Ez milyen javulást okoz a plazma megjelenítésében,lejátszó kép minőségében?Milyen szűrést végez,milyen zavarok ellen van ?Buadapesten átvehető,demozható?köszönöm!
Helló!Szeretnék egy ilyen zavarszűrős,elosztót vásárolni!Nincs komoly rendszerem,film nézéshez szeretném jobb árammal ellátni pioneer kuro plazmám,médialejátszóm.Milyen változást okoz ez a készülék,budapesten demora átvehető?Köszönöm!
Helló!Szeretnék egy ilyen zavarszűrős,elosztót vásárolni!Nincs komoly rendszerem,film nézéshez szeretném jobb árammal ellátni pioneer kuro plazmám,médialejátszóm.Milyen változást okoz ez a készülék,budapesten demora átvehető?Köszönöm!
Árlista 2018 I. félév (érvényes február 8-tól)
LuXor összekötő kábelek
3 x 0,4 mm átmérőjű 99,999 % tisztaságú tömör réz/arany vezetők, teflon szigetelés, hármas fonat, természetes gyapjú / PE köpeny, aranyozott Amphenol RCA, XLR, USB 2.0 A/B csatlakozók. Az USB kábelek Y kialakításban készülnek, a jobb zavarvédelem és az alacsonyabb zajszint érdekében külön ágon futnak az adat és a tápvezetékek.
LuXor RCA összekötő 80 cm: 19.000,- Ft
LuXor RCA összekötő 120 cm: 24.000,- Ft
LuXor XLR összekötő 80 cm: 21.000,- Ft
LuXor XLR összekötő 120 cm: 26.000,- Ft
LuXor Y USB 2.0 80 cm: 13.500,- Ft
LuXor Y USB 2.0 120 cm: 18.000,- Ft
LuXor NRG tápkábelek
3 x 2,0 mm átmérőjű tömör réz/arany vezetők, teflon szigetelés, szimmetrikus fonás, természetes gyapjú / PE köpeny, aranyozott Viborg villa, IEC és Fig.8 csatlakozók.
LuXor NRG IEC tápkábel 1,0 m: 25.000,- Ft
LuXor NRG IEC tápkábel 1,5 m: 33.000,- Ft
LuXor NRG Fig.8 tápkábel 1,0 m: 27.000,- Ft
LuXor NRG Fig.8 tápkábel 1,5 m: 35.000,- Ft
Luxor SP hangfalkábelek
Tömör réz/arany vezetők, teflon szigetelés, szimmetrikus fonás, természetes gyapjú / PE köpeny, ródiumozott Viborg csatlakozók.
LuXor SP hangfalkábel 2 x 2,0 m: 47.000,- Ft
LuXor SP hangfalkábel 2 x 2,5 m: 55.000,- Ft
Luxor HDMI kábelek
Ezüst vezetők, házimozi kompatibilis fekete burkolat. Teljesítik a 2.0 HDMI szabvány előírásait, alkalmasak 3D és 4K jelátvitelre is.
Luxor HDMI 2.0 kábel 1 m: 15.000,- Ft
Luxor HDMI 2.0 kábel 2 m: 20.000,- Ft
Luxor HDMI 2.0 kábel 10 m: 40.000,- Ft
Szereletlen huzalok:
LuXor arany / vörösréz tömör huzalok készülékek, hangdobozok belső vezetékezéséhez, kábelek készítéséhez. 99,999% ipari tisztaság, teflon szigetelés.
0,4 mm átmérő: 2.000,- Ft/fm
1,0 mm átmérő: 4.500,- Ft/fm
Elosztók:
A Kontasettel közösen gyártott elosztókat fix bekötőkábel helyett IEC aljzattal szereljük, így bármilyen tápkábellel használhatóak. Egyetlen réz sínből kialakított, kontaktusoktól mentes, folyamatos áramvezetés, erős acéllemez ház, ISO és CE minősítés, egyedi sorszámozás. Kérhetőek főkapcsolóval, illetve a hálózati zavarok, villámcsapás ellen hatékony elektromos védelmi modullal is.
KEI elosztó (7 kimenet): 12.000,- Ft
KEKI elosztó (6 kimenet, főkapcsoló): 12.000,- Ft
Szerelt kábelek egyedi méretekben is rendelhetőek 2-4 napos átfutási idővel. Az árlistában szereplő standard méretű példányokra 1 hetes visszavásárlási garancia érvényes. A szállítás 50e Ft feletti rendelésnél ingyenes Magyarországon belül.