Hifisták és házimozisok nagyjából fele/fele arányban voltak eddig jelen. A maximális létszám eddig 6 fő volt, hogy jusson figyelem mindenkire.
Távolsági bajra gyógyír lehet az online oktatás.
Moderátor: Luxor Audio

Hifisták és házimozisok nagyjából fele/fele arányban voltak eddig jelen. A maximális létszám eddig 6 fő volt, hogy jusson figyelem mindenkire.

Erre én nem tudok válaszolni, bármennyire is jó kérdés. Mikor ki voltál tiltva, 3 kiadós emailben írtad le nekem, miért nem akarsz visszajönni. (Bizony, önként kiadtad az emailcímed!)

Te meg ügyesen terelsz, ha sarokba szorítanak.

Mindenki úgy élvez, vagy unatkozik, ahogy tud.

Ahogy látom van akinek még nehezebb a saját problémái okán.

Ügyesen idéztél a Luxor webáruház szabályzatából, amihez hasonlót az összes online áruház alkalmaz, többek között a Limar partnerei is. Ha a Luxor esetében nem lenne ilyen szabályzat, akkor vélhetően abba kötnél bele.

Igen, sokan élnek ezzel a lehetőséggel, én is szoktam 1-2 havonta hírleveleket küldeni az érdeklődőknek, törzsvevőimnek. Ezekről bármikor le lehet iratkozni egy kattintással. Aki tart az ilyesmitől, az bizonyára nem vásárol semmit online, hanem névtelenül besétál valamelyik boltba és megveszi a kinézett portékát. Nem értem, hol a probléma.R.G. írta: ↑2020.04.04., szomb. 09:18itt lehet az e-mail a probléma, hisz rengetegen azért gyűjtik, hogy utána célzott margeting leveleket küldjenek a regisztrálóknak
a feltételezés még helyes is lehet, vagy nem?
de úgy gondolam a mai szabályozásnál egy "leiratkozás"-sal ez megoldható azonnal az első "kéretlen" levél után.
de ha megvan a "szabályok elfogadása" ahol ezt kértük, ott meg nem érheti vád a ház elejét, mert kértük
tévednék?

István, az ilyen felvetésekre én nem tudok mást reagálni, mint hogy visszakérdezek az illető felé, hogy ő esetleg ingyen végzi a munkáját a munkahelyén, vagy a vállalkozásában?istvan01 írta: ↑2020.04.04., szomb. 10:08OFF
Lám lám, fórumok oldhatatlan problémája visszatér. Van aki elfogadja, van akit zavar, van aki pedig a szekerét gyarapítja nyáj effektussal (nem vírus nyájra gondoltam, de talán azzal is van kevés átfedés)
Vagy nyersebben fogalmazva, a hobbi szélsőségekben tévelygők elé hamar kiáll valaki, aki iránymutatást ad, elmagyarázza mit miért, persze zsebben mutatkozó előnyökért.

Vádaskodás? Esetleg?

Akkor némi párhuzamot vonva:a kereskedők nem ezt teszik? Annyi a különbség csak annyi, hogy ők az általuk forgalmazott termékeket promotálják. Mi a különbség? Mindkét csoport tagjai azzal foglalkoznak amihez értenek, amiben / amivel tapasztalatuk van (optimális esetben) és megfizették a tanulópénzt érte ők is anno.

Továbbra sem értem az adathalászást firtató vádaskodást. Pénzt az előadáson történő részvételért kérek. Személyi adatot nem kell küldeni, csak egy email címet a kapcsolattartás miatt és esetleg egy nevet, hogy meg tudjam szólítani az illetőt az összejövetelen. Emailcím nélkül az előadás online felületére sem tud belépni, hiszen nem kapja meg a meghívó linket és jelszót. Nem tudom, létezik-e olyan online vásárlási forma, ahol semmilyen adatot, információt nem kell megadni.

Ez így nyilván nem állja meg a helyét, nem is ezt írtam. Én a pár szavas vásárlási tanácsokra gondoltam, amikből mostanában rengeteget látok a fórumokon. A részletes beszámolók már régen elfogytak az AVX-ről, a hifisták évekkel ezelőtt felhagytak ezzel a műfajjal, a házimozisok meg mostanra gyilkolták le a lelkesedést. Akinek még van közlendője, az blogot ír, vagy indított egy FB csoportot, tovább tagolva a közösséget. A folyamat gyümölcse most már jól látszik, de amikor elindult, még nem láttuk a következményeket. Tanulni kellene belőle.

Jobbára egyetértek a hozzászólásod gondolataival, csak az idézettre reagálnék.

Átraktam ezt a témát a csevegőbe, mert nincs köze az akusztikához.qqriq írta: ↑2020.04.01., szer. 08:57Nagyon sokan - köztük én is - akik a még az avx elődjén regisztráltak, ma már leginkább csak olvasóként vannak jelen és ebben a formában is ritkán. Szerintem ennek okai visszavezethetők a netes viselkedés és kommunikáció átalakulására, aminek a torzulása jól megfigyelhető az utóbbi 2 hét korlátozásai alatt is és jó anyagot biztosíthatna egy szociológus szakdolgozatához.
Ha akár az én, vagy akár fapaci hozzászólásainak időbeli eloszlását vizsgálnák, érthető lenne fapaci kijelentése.![]()
Nagyon sokan - köztük én is - akik a még az avx elődjén regisztráltak, ma már leginkább csak olvasóként vannak jelen és ebben a formában is ritkán. Szerintem ennek okai visszavezethetők a netes viselkedés és kommunikáció átalakulására, aminek a torzulása jól megfigyelhető az utóbbi 2 hét korlátozásai alatt is és jó anyagot biztosíthatna egy szociológus szakdolgozatához.

Tényleg, belülről!fapaci írta: ↑2020.01.29., szer. 20:55Szia! Tömegnövelés és rezonancia csökkentés lenne a megoldás. Az illesztéseknél kellene rugalmas anyagot (pl. festék, gumi, gitt, tape) tenni az érintkező lemezek közé, meg jó lenne a nagyobb elemek harmadpontjaiban valami nehezebb anyagot izmosan ráerősíteni. A bitumen is jó, meg a gumiörlemény lapok. Fehér színűről nem tudok, de fehér szalaggal el lehetne maszkolni. De ha szétszeded a radiátort, belülről is meg lehet támasztani a lemezeket úgy, hogy minimális romlik a hőleadás. Fontos, hogy ráragasztott csíkok függőlegesen legyenek, így nem állják útját a légmozgásnak!nemduma írta: ↑2020.01.29., szer. 20:37Szia Fapaci! Van ötleted, hogy milyen módon lehetne radiátor rezonanciáját csökkenteni. Kb 22nm helyiség. Egy erősebb köhintésre is szép rezgést produkál.
Leburkolás nem megoldás, mert hőt kellene leadni a környezetnek. Másik szempont az esztétikum. Rezonancia csökkentő bitumen lapból csíkokat kivágva esetleg? Nem nagyon van az ilyesmiből fehér.