Így van ez már sok éve :-)
A media PC topikban válaszoltam, a téma inkább oda való.
Moderátor: Luxor Audio
Hello! Sok éven át gyártattam a Kontasettel elosztókat saját elképzeléseim szerint, a szokásosnál jobb minőségű alkatrészekkel, de annyira elszálltak az árak, hogy kivettem ezt a termékcsaládot a kínálatból. A régebbi főmérnökük szintén hifista volt, talán ezért is lelkén viselte a projektet, de mikor nyugdíjba vonult 5-6 évvel ezelőtt, szerintem szándékosan túlárazták (kb 2,5x áremelést léptek meg), hogy ne kelljen vele foglalkozniuk. Elfogadtam, hogy nekik túl nagy teher havi 10-20 db speciális elosztót gyártani, mivel sorozatgyártásra vannak berendezkedve.Alex_Aston írta: ↑2024.12.06., pén. 07:21Úgy látom többek is kíváncsiak arra (én is), hogy milyen elosztó az, amit te tudsz adni, ha valakit érdekel. Megoszanád a velünk?
Szervusz! Sajnos nagy mértékben emelkedtek a Kontaset árai, illetve már nem vállalnak egyedi gyártást, ezért ezt a termékcsaládot megszüntettem.
Olyannal már találkoztam, hogy a nevemmel árultak valamit, amihez semmi közöm nem volt. Ezért hoztam létre a Luxor nevet és az egyedi logót. Küldj néhány fotót a kábelről és próbálom azonosítani!templar írta: ↑2023.03.23., csüt. 11:53Sziasztok!
Használtan vásároltam egy Luxor tápkábelt. Utólag kezdtem csak olvasgatni róla és láttam, hogy bizony készülnek belőle hamisítványok. Az általam vásárolt darabnál van egy furcsaság, és ezért valahogy megpróbálnék utána járni, hogy hogyan tudom megkülönböztetni a "gyár"it a hamisítványtól. Azt hiszem minden egyes hamisító is valahogy így kezdi a kutatómunkát mielőtt belevág tevékenységébe... épp ezért publikba semmiképp nem szeretnék fix tippeket pláne ha azok kijátszhatók..
Nem hiszem, hogy fapacinál jobban bárki tudna erre válaszolni, nála jelentkezz.
Elfogyott a teljes készletünk már tavaly. Ha ismét lesz belőle, jelezni fogom.
Hello, engem erdekelne 2x2 m vagy esetleg a 8-as szeriabol xlr szerelessel. Ha neten lesz belole akkor legyszi megirnad milyen arban lenne? Koszi!fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:13fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:12Erősen alkalmi vételként eladó 4 m WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 összekötő kábel. Jelenleg csupasz, de kérésre készre szerelem, akár gyári Wireworld csatlakozókkal is. A 4 m egyben van, de természetesen bármilyen méretekre feldarabolható. Belső szerkezete szimmetrikus, így egyaránt alkalmas RCA és XLR csatlakozókhoz.
A WireWorld csúcstípusa OCC-7N ezüst vezetőkkel, Composilex szigeteléssel, DNA Helix belső szerkezettel. Részemről egyértelműen a legjobb audio kábel, amivel valaha is találkoztam.
Nagyon karácsonyi akcióként az ára 220e Ft.
![]()
Amphenol csatlakozókkal szerelve, postai szállítással 112e Ft lenne a 2 x 80 cm-es kábelpár.
Szia! Néha kapok belőle.
fapaci írta: ↑2020.04.30., csüt. 15:31Ismét hozzájutottam néhány méterhez ebből a remek kábelből. Méretre szabva, RCA, XLR csatlakozókkal szerelve is kérhető, sőt USB kábelként is kiválóan működik.fapaci írta: ↑2019.12.13., pén. 12:13WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 összekötő kábel. Belső szerkezete szimmetrikus, így egyaránt alkalmas RCA és XLR csatlakozókhoz. A WireWorld csúcstípusa OCC-7N ezüst vezetőkkel, Composilex szigeteléssel, DNA Helix belső szerkezettel. Részemről egyértelműen a legjobb audio kábel, amivel valaha is találkoztam.
![]()
Ár: 65e Ft/m
Utána újra 20 lesz!
A veszélyhelyzet visszavonásáig.
Folyamatosan érkeznek a megrendelések, aminél használják a kódot, tehát működnie kell. Ha nem megy, rendelésedet emailben is elküldheted.zizi8003 írta: ↑2020.05.11., hétf. 10:45Ez az akció lejárt? Nem fogadja el a honlap a kódot. :-(fapaci írta: ↑2020.03.19., csüt. 13:11A Luxor Audio webshop továbbra is működik, a gyártás folyamatos, alkatrészekkel is jól állok. A kábelek garantáltan vírusmentes környezetben készülnek, a csomagolást belül külön is fertőtlenítem. Személyes átvételre a nehéz időszak végéig nincs lehetőség, ellenben a postai szállítás 50e Ft rendelési összeg felett ingyenes.
Minden rosszban van valami jó. Most talán kicsit több idő jut zenehallgatásra, film nézésre. Ennek támogatására március 18-tól a hivatalos veszélyhelyzet visszavonásáig 10 %-os árkedvezménnyel vásárolható meg minden Luxor kábel, csatlakozó, alkatrész. Kuponkód a webshophoz: MARADJOTTHON