Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Csevegő

Moderátor: Luxor Audio

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11026
Kapcsolat:

Csevegő

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Helló,

aranyozott Audiocrast dugvillád és IEC-d nincs esetleg? Csak ródiumozottat találok.

A SonarQuest hálózati csatlakozók aranyozottak, azokból van is raktáron. Ha aranyozott A.C.-t szeretnél, azt rendelésre tudok hozni.

adodaniel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 37

Csevegő

Hozzászólás Szerző: adodaniel »

Helló,

aranyozott Audiocrast dugvillád és IEC-d nincs esetleg? Csak ródiumozottat találok.
Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Focal

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

Szia Fapaci!

Budapesten át lehet venni kábelt Tőled személyesen?

Igen, Budán a II. kerületben lakom.

t-bali3
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 7

Csevegő

Hozzászólás Szerző: t-bali3 »

Szia Fapaci!

Budapesten át lehet venni kábelt Tőled személyesen?

csupafül
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Csevegő

Hozzászólás Szerző: csupafül »

Csatlakozom, bár már bajnokpityutól hallottam korábban, de nem nagyon hittem el. Aztán én is meglepődtem hangra mennyivel jobb a server2012, mint a Win8, pedig ott valami 250 folyamatot ki is lőttem egy progi segítségével.

Fapaci!
Szeretném megköszönni, hogy felhívtad a figyelmünket a WinServer használatára!    Eddig is tapasztaltam 7-8-8.1 (új telepítések) közt hangi javulást, de ez hogy is mondjam... elég jó Egyelőre Fidelizer4 + StealthAudioPlayer használatával.

Futóművek: Shigaraki clone (SPDIF), Turbonero (tunning amanero, USB) DAC: DIY TPA OPUS (WM8741 chip - mandro kimenőtrafóval), Coincident Extreme IC, DP 300B monoblokkok, ProAc R2.5 clone

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

Kedves Fapaci!

Kérdezni szeretném,hogy miben különbözik a Luxor és Luxor SE  kábel a régebbi Gotham Gac 3-tól.Hogy lehetne jellemezni a különbséget?
Érvényesülnek-e az általános dolgok (pl.réz mélyben dúsabb,ezüst magasban jobban domborít  stb.).
Gondolkodóba estem,hogy érdemes lenne-e váltani?

Üdv:Lajos

A Gotham jófajta, de - bár nagyon szerettük - mégis csak belépő kategóriás kábel. A Luxor nagyon más felépítésű és merőben más produkciót nyújt, leginkább gyorsaságban, felbontásban, tisztaságban, definiáltságban. Javaslom az ide is beírt beszámolókat olvasgatni, tanulságosabbak, mint az én szavaim.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Csevegő

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Kedves Fapaci!

Kérdezni szeretném,hogy miben különbözik a Luxor és Luxor SE  kábel a régebbi Gotham Gac 3-tól.Hogy lehetne jellemezni a különbséget?
Érvényesülnek-e az általános dolgok (pl.réz mélyben dúsabb,ezüst magasban jobban domborít  stb.).
Gondolkodóba estem,hogy érdemes lenne-e váltani?

Üdv:Lajos

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

Dorian! Szívesen! :-) Nálam is hasít a cucc, meg a hang is ver mindent, tehát örülünk.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Csevegő

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Fapaci!

Szeretném megköszönni, hogy felhívtad a figyelmünket a WinServer használatára!    Eddig is tapasztaltam 7-8-8.1 (új telepítések) közt hangi javulást, de ez hogy is mondjam... elég jó Egyelőre Fidelizer4 + StealthAudioPlayer használatával.

Ráadásul a rendszer hétköznapi (pl. böngésző) használata is jóval gyorsabb, ami inkább a hagyományos Win-ek számára negatívum, hiszem i5, 8GB mem-mel ilyen minimál feladatoknak alapból így kéne hasítani.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

xd34
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Csevegő

Hozzászólás Szerző: xd34 »

Kedves Fapaci!

Rendelésem:

1 db KEI - 7 kimeneti aljzat, IEC bemenet: 9.000,- Ft
2 pár Luxor IC 0,8 m : 15.000,- Ft
3 db T3 tápkábel 1,0 méteres hosszban: 13.000,- Ft

A tranzakció lebonyolítását javaslom emailen: moorzolee@gmail.com, vagy ahogy gondolod.

Üdv:Mz

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

Íme az aktuális kínálat... bővebben, fotókkal kiegészítve a blogomon.

Tápkábelek

T1 tápkábel (Belden 83803 alapanyag, 3 x 3,3 mm2 ónozott réz vezető és árnyékolás, teflon szigetelés, Sonar Quest csatlakozók)

1,0 méteres hosszban: 24.000,-

1,5 méteres hosszban: 33.000,-

T3 tápkábel (Yarbo 7000PW alapanyag, OCC monokristályos réz vezető, dupla árnyékolás, teflon szigetelés, AudioCrast csatlakozók)

1,0 méteres hosszban: 13.000,- Ft

1,5 méteres hosszban: 17.500,- Ft

T7 tápkábel (Yarbo 7000PW alapanyag, OCC monokristályos réz vezető, dupla árnyékolás, teflon szigetelés, Sonar Quest csatlakozók)

1,0 méteres hosszban: 17.000,- Ft

1,5 méteres hosszban: 21.000,- Ft

Luxor PW (tömör ezüst vezetők, dupla teflon szigetelés, pamut köpeny, AudioCrast ezüstözött csatlakozók)

1,0 méteres hosszban: hamarosan

1,5 méteres hosszban: hamarosan

Összekötők (tömör ezüst vezetők, légréteg és teflon szigetelés, pamut köpeny, Gaofei RCA, AudioCrast XLR, aranyozott USB csatlakozók)

Luxor RCA IC 0,8 m: 15.000,- Ft

Luxor RCA IC 1,2 m: 18.500,- Ft

Luxor SE RCA IC 0,8 m: 20.000,- Ft

Luxor SE RCA IC 1,2 m: 25.000,- Ft

Luxor SE XLR IC 0,8 m: 20.000,- Ft

Luxor SE XLR IC 1,2 m: 25.000,- Ft

Luxor USB 2.0 80 cm, zajszűrővel: 10.000,- Ft

Luxor USB 2.0 120 cm, zajszűrővel: 13.000,- Ft

Hangfalkábelek (tömör ezüst vezetők, légréteg és teflon szigetelés, pamut köpeny, Z dugó vagy villa)

Luxor SPK 2 x 2,5 m: hamarosan

Luxor SPK 2 x 3,5 m: hamarosan

Elosztók (Kontaset/Fapaci közös gyártás, IEC bemenet, kért mennyiségű kiemenet, opcionális főkapcsoló, zavarszűrő, villámvédelem)

KEI  (IEC bemenet, 7 kimenet): 9.000,- Ft

KEKI (IEC bemenet, 6 kimenet, főkapcsoló): 9.000,- Ft

KEFI (IEC bemenet, 6 kimenet, zavarszűrő és túlfeszültség védelem): 25.000,- Ft

Csatlakozók

AudioCrast dugvilla és IEC dugó (ródiumozott vörösréz érintkezők, átlátszó üvegszálas ház, csavaros kötés): 4.500,- Ft/pár

SonarQuest 24K Gold dugvilla és IEC dugó (aranyozott vörösréz érintkezők, polikarbonát ház, csavaros kötés): 8.000,- Ft/pár

Gaofei RED005 és RED006 RCA dugók (réz ház és burkolat, csavaros kötés): 8.000,- Ft/4 db

Pailiccs banán és Z dugó, univerzális villa (aranyozott sárgaréz, dupla csavaros rögzítés): 650,- Ft/db

Szereletlen kábelek

Yarbo 7000PW tápkábel (3 x 2 mm2, OCC monokristályos réz vezetők, 3 rétegű teflon szigetelés, réz harisnya, dupla árnyékolás): 8.000,- Ft/fm

Luxor ezüst huzal 0,3 mm átmérő (5N tisztaság, teflon szigetelés): 2.000,- Ft/fm

Luxor ezüst huzal 1,0 mm átmérő (5N tisztaság, teflon szigetelés): 6.000,- Ft/fm

A megszokott szolgáltatások továbbra is élnek, tehát szerelt kábelek egyedi méretekben is rendelhetőek, a standard méretű példányokra 1 hetes visszavásárlási garancia érvényes, a postázás 30e Ft felett ingyenes az országon belül.

blattida
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 62

Csevegő

Hozzászólás Szerző: blattida »

Húúúú, imádom a Monthy Pythont, de ez gyilkos volt 
Ez inkább Galla/Holló Színház vonal. 

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Csevegő

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Stílszerűen: soSE.

Húúúú, imádom a Monthy Pythont, de ez gyilkos volt 

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Csevegő

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Ár/érték arányban szerintem jobb, mint az előző SE, pedig tényleg finom az is! Nem is adom el sose 

Stílszerűen: soSE.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Csevegő

Kb. 30 óra nyúzás utáni első tapasztalat a vastagabb, új Luxor SE-ről:

Az egész kép teljesen hasonlít az előző Luxorra, egy pozitívummal...
Az egész alsó közép és mély tartomány szebb, teljesebb, kerekebb. Nem fényévekkel, de kellően jól hallható, kellemes javulás.

Ár/érték arányban szerintem jobb, mint az előző SE, pedig tényleg finom az is! Nem is adom el sose 

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

Márciusig biztosan nem lesz most semmilyen ilyen irányú változás.
Mindenképp megnézném majd az új Luxor kábeleid, hogy milyen barátok lennének a Zensorjaimmal.

Javaslom a topik követését, itt jelzem majd, ha elérhető lesz a Luxor SPK.

Aleksz83
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 91

Csevegő

Hozzászólás Szerző: Aleksz83 »

Márciusig biztosan nem lesz most semmilyen ilyen irányú változás.
Mindenképp megnézném majd az új Luxor kábeleid, hogy milyen barátok lennének a Zensorjaimmal.
Kár érte, kiváló ügynök volt...

Kép: Panasonic P42G30E
AVR: Sony STR-DA5300ES
Médialejátszó: Mede8er MED600X3D
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12

Kábelek: Kép->AVR: AQ Cinnamon; AVR->Mede8er: AQ Chocolate
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
Táp: Valhalla, Fapaci T3

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Csevegő

Nagyon szép az új Luxor szerintem, bármilyen más kábel mellett jól néz ki és egyedi!

A hangja meg hát szegénykémnek olyan, amilyen... Iszonyatosan jó! 

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

Kedves Fapaci!

A mai napon nekem is megérkezett a T3 tápkábel, minek köszönhetően azonnal hallható volt, hogy fellélegzett a sub.

Ezek után lehet megnézném a hangkábeleid is, és dobnám az audioquest vonalat. (?)

Árakat esetleg szívesen vennék, a hangfalkábeleidről.

A Luxor hangfalkábel szerintem március környékén jelenik meg a kirakatban, mostanában kísérletezek a gyártás egyszerűsítésével, hogy ne tartson egy napig egy pár elkészítése. Addig csak szükségmegoldásokkal tudok szolgálni sajnos, amiket nem javaslok.

Aleksz83
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 91

Csevegő

Hozzászólás Szerző: Aleksz83 »

Kedves Fapaci!

A mai napon nekem is megérkezett a T3 tápkábel, minek köszönhetően azonnal hallható volt, hogy fellélegzett a sub.

Ezek után lehet megnézném a hangkábeleid is, és dobnám az audioquest vonalat. (?)

Árakat esetleg szívesen vennék, a hangfalkábeleidről.
Kár érte, kiváló ügynök volt...

Kép: Panasonic P42G30E
AVR: Sony STR-DA5300ES
Médialejátszó: Mede8er MED600X3D
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12

Kábelek: Kép->AVR: AQ Cinnamon; AVR->Mede8er: AQ Chocolate
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
Táp: Valhalla, Fapaci T3

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee

bazzs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 311

Csevegő

Hozzászólás Szerző: bazzs »

November végén vásároltam egy kis phono-t, amihez olcsóbb és legalább 1 méteres ic-t kerestem, így jött az ötlet, hogy kipróbálom fapaci Luxorját. Viszonylag gyorsan kaptam is tőle próbára egy párat.

Kívülről a színei nekem nem igazán jönnek be, de ez a legkevesebb…  
Ellenben ez a legrugalmasabb kábelem! Nagyon tetszik a könnyedsége és kezelhetősége! 

Nyersen bekötöttem otthon – egyelőre a komolyabb forrásom, a dac-om elé -, és egyáltalán nem az olcsó ezüst kábelekre jellemző tolakodó, vékony hang fogadott. Rögtön megfogott, hogy milyen sima, dinamikus ugyanakkor vastag hangot visz át a rendszeren.

Vettem is egy SE verziót Karácsony előtt a phono-mhoz.
Azt bekötve – szintén a dacom és az előfok közé - szellősebb, nagyvonalúbb ugyanakkor szintén nagyon jó, folyós, dinamikus hang fogadott elég jó felbontás mellett. A komolyabb és jóval drágább kábelekhez képest a mélytartomány legalján marad el, ott egy kis maszatolást érzékeltem. Azt azért hozzá kell tennem, hogy tapasztaltam már olyat, hogy az ezüst pl. hosszabb bejáratási idő – pl. 150-200 óra – után nyeri el az alacsonyfrekvenciákon a végleges hangzását, így akár még valamennyi javulás is várható itt.

Ez a kábel jócskán megéri az árát, és nyugodtan be lehet kötni sokszázezres rendszerekbe is. (Járt nálam kölcsönbe egy amerikai összekötő, ami listaáron 100e+ Ft-os kategória. Én inkább a fapaci luxor se-jét választanám természetessége és lendülete miatt.)

Finesse !

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

Lassan lecsendesedik a karácsonyi roham, akad idő már a tervek megvalósítására is. Első lépésként a Luxor kábelek új arculatot kaptak, amivel egyértelművé vált az irányjelölés és a típusjelzés.

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Csevegő

Hozzászólás Szerző: prando »

2013. utolsó napja minden rekordot megdöntött, több megrendelést kaptam, mint a karácsony előtti időszakban. Köszönöm! Továbbá kívánok boldog új esztendőt az ide látogató kollégáknak!
Szent meggyőződésem volt, hogy csak én vagyok lusta.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Csevegő

2013. utolsó napja minden rekordot megdöntött, több megrendelést kaptam, mint a karácsony előtti időszakban. Köszönöm! Továbbá kívánok boldog új esztendőt az ide látogató kollégáknak!

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Csevegő

Már nem győzök eleget hálálkodni a fórumtársak türelméért...

Minden karácsony előtt megrendelt T3 tápkábel elkészült, ma postázom őket. A Luxor elmaradásokat is leküzdöm a héten, hogy tiszta lappal indulhasson az új év. A decemberi akciót is lezárom ma, holnap visszaállnak a listaárak, ezekről majd írok egy kivonatos listát ide is.

A kábelek minősége és hangja nem lesz rosszabb attól a pár naptól...

A karácsony és környéke amúgy is a szelepek ünnepe 

Válasz küldése

Vissza: “Luxor Audio”