Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ascaso i-Mini kávéőrlőt vennék használtan

Lezárt
peppe79
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 63

Hozzászólás Szerző: peppe79 »

Nekem egy inox I-mini darálóm van, még a régebbi, fém csőrös változat. Esztétikailag kifogástalan darab, de azon kívül semmi extra. Gyári, szigeteletlen állapotában borzasztóan hangos, és pofozgatni kell, hogy az 1-2 gramm pangó kávéőrleményt "kiköpje".

Greene
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Greene »

Felvettem a kapcsolatot a hirdetővel, kb. 2 hete ígéri az árát sms-ben, azóta se küldte...

28-ért adja. Én is néztem mielött megvettem volna a Fredet. Árban nem rossz, de a képről nem sok minden látszik, és aki ennyire igénytelen, hogy 1 képet tesz fel és válaszra se méltat, attól én nem vennék semmit.

Yanou

Hozzászólás Szerző: Yanou »

Szerintem ez nagyon jó ajánlat.
Már csak az a kérdés, hogy tud e mit kezdeni a tamperral.

Igen, az ajánlat valóban jó, csak sajnos a tűzifavásárlás elvitte a rávalót. Picit el kell napolnom a projektet...

Yanou

Jofogason most van egy eladó
Felvettem a kapcsolatot a hirdetővel, kb. 2 hete ígéri az árát sms-ben, azóta se küldte...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... A1l%C3%B3/

Szerintem ez nagyon jó ajánlat.
Már csak az a kérdés, hogy tud e mit kezdeni a tamperral.

mdav88
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

Sziasztok!

Új vagyok itt, pár hónapja vettem egy DeLonghi Dedica EC680.M főzőt króm színben, amit eddig különböző előre őrölt kávékkal etettem-etetek, viszont belátható időn belül szeretném összeházasítani a címben szereplő őrlővel.
Lehetőség szerint a Miniből is a króm színű változat lenne a legjobb, de nem ragaszkodom hozzá, bármilyen ajánlatot meghallgatok!
Tudom, hogy vannak más jó belépő kategóriás őrlők is, de elég kicsi a konyhánkban a hely, ezért esett az Ascaso-ra a választásom, a fenti DeLonghi masinára is a kis helyfoglalás miatt voksoltam.
Szóval, aki emberi áron megválna a jó állapotú Minijétől, vagy tud eladót, kérem jelezze!
Előre is köszönöm!

Szia!

Esetleg ez?
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... A1l%C3%B3/

tothn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: tothn »

Jofogason most van egy eladó
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

Yanou

Sziasztok!

Új vagyok itt, pár hónapja vettem egy DeLonghi Dedica EC680.M főzőt króm színben, amit eddig különböző előre őrölt kávékkal etettem-etetek, viszont belátható időn belül szeretném összeházasítani a címben szereplő őrlővel.
Lehetőség szerint a Miniből is a króm színű változat lenne a legjobb, de nem ragaszkodom hozzá, bármilyen ajánlatot meghallgatok!
Tudom, hogy vannak más jó belépő kategóriás őrlők is, de elég kicsi a konyhánkban a hely, ezért esett az Ascaso-ra a választásom, a fenti DeLonghi masinára is a kis helyfoglalás miatt voksoltam.
Szóval, aki emberi áron megválna a jó állapotú Minijétől, vagy tud eladót, kérem jelezze!
Előre is köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Használt kávédarálók, pörkölők.”