Szia, közben elkelt. Azt hittem nem komoly az érdeklődésed, azért nem irtal privit.
Elnézést kérek
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kinu M47 esztétikai hibával eladó
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
Re: Kinu M47 esztétikai hibával eladó
Szia!bajnokpityu írta: ↑2019.09.05., csüt. 22:56Szia, diosd, vagy bp xi. Kerulet.
Nem befolyasolja a mukodest, fel lehet tenni az aljat. Sztem max 15/20kg mehetett at. Nincs ket eves, h vettem.
Írtam pü.t ,de nem igazodik el ezen a fórumon!
Azt látom hogy nincs is elküldtott uzim...
..még láttam hogy kaptam üzit, aztán meg eltűnt...
Nos,ha meg van még küldj légyszi egy képet a rapidra205@gmail.hu rá.
Hátha meg tudjuk oldani az adás vételt
Köszönöm
Szia!
Küldtem PÜ-t.
B.
Küldtem PÜ-t.
B.
- bajnokpityu
- V.I.P.

Szia, diosd, vagy bp xi. Kerulet.
Nem befolyasolja a mukodest, fel lehet tenni az aljat. Sztem max 15/20kg mehetett at. Nincs ket eves, h vettem.
Szia!
Engem komolyan érdekel ne, de a sérülés nem befolyásolja a működés T?
Milyen idős a gép? Mennyi kávé ment le rajta?
Pl. Az alja visszatehető a sérülés miatt?
Helyileg merre vagy?
Köszönöm
Engem komolyan érdekel ne, de a sérülés nem befolyásolja a működés T?
Milyen idős a gép? Mennyi kávé ment le rajta?
Pl. Az alja visszatehető a sérülés miatt?
Helyileg merre vagy?
Köszönöm
- bajnokpityu
- V.I.P.

Kinu M47 esztétikai hibával eladó
Kinu M47 esztétikai hibával eladó.
Az utolsó példányok egyike, amit az AVX eladott, tehát ha jól gondolom V2. (ebben nem vagyok biztos, így inkább kicsinyítem)
Aránylag keveset használtam, vettem inkább egy kony-t. A komolyabb itteni teszteket ezzel őröltem le, de a napi 1 presszóhoz már lusta voltam tekerni.
SJm, Majorom volt mellette, ezektől jobb izű KVt készitettem, filterre is, presszóra is. A konytól már nem jobb.
Az esztétikai hiba nem látszik, de egyszerűbb volt igy fogalmazni. KV minőségét természetesen nem befolyásolja, fotózni meg nem lehet: Amikor az alja nem volt rajta, akkor leesett, ezért egy picit kapott az alját rögzítő menete.
Ára 49e Ft.
Az utolsó példányok egyike, amit az AVX eladott, tehát ha jól gondolom V2. (ebben nem vagyok biztos, így inkább kicsinyítem)
Aránylag keveset használtam, vettem inkább egy kony-t. A komolyabb itteni teszteket ezzel őröltem le, de a napi 1 presszóhoz már lusta voltam tekerni.
SJm, Majorom volt mellette, ezektől jobb izű KVt készitettem, filterre is, presszóra is. A konytól már nem jobb.
Az esztétikai hiba nem látszik, de egyszerűbb volt igy fogalmazni. KV minőségét természetesen nem befolyásolja, fotózni meg nem lehet: Amikor az alja nem volt rajta, akkor leesett, ezért egy picit kapott az alját rögzítő menete.
Ára 49e Ft.